Szeretnék segítséget kérni abban, hogy használt Hornet vásárlásánál mire kell figyelni? Az alap dolgok megvannak, de hátha van olyan ami erre a típusra jellemző. Valamint a 600 és a 900 között vacillálok.. Olyan 800e+egy kicsig tudok gondolkodni ha esetleg lenne valakinek ajánlata azt is meghallgatnám..
Sziasztok!
ma felkerültek az uj gumik a gépre! (pilot road 3)
az eredeti (2005) pilot road-t most cseréltem le 16 ezer kilométer után.
érzésre ez a gumi jóval puhábnak tűnik,legaklábbis körömmel nyomkodva.
remélem jól fog viselkedni.
Milyen kis dagi
Az a világos csík a tankhoz közeli részén szerintem hamar be fog koszolódni. Nekem a széle piros, főleg a két oldala és nekem is látszik, hogy feketedik, pedig mindig mosom és annyira sokat nem is motorozok. De sajna nem akar lejönni.
mi jövőhónap közepefele gondoltuk a Dedinky kirándulást!
szombat vasárnap egy éjszaka ott alvós kiruccanást tervezünk!
de még képlékeny. reméljük nem csak szépek a szerpentinek hanem jó minőségűek is!
A Cered Salgótarján közti rész elég jó (mint a Bükkben), kitűnő aszfalt, jó kanyarok. És a táj is szép!
Salgótarjánban meg lehet látni a régi, mára lepusztult gyárakat, az is megér egy misét...
Így van!
Ősszel körbe mentünk, Eger - Szilvásvárad - Lillafüred, majd onnan vissza Eger. Nagyon f@sza volt! Az erdei szakasz meg különösen!
Szerintem az idén még lesz arra kör! Ha meg nem elég a szerpentinből, lehet kerülni egyet Cered felé is!
Na az még egy nagyon jó, kanyargós útvonal!
Hétfőn mi is jártunk arra. A bükkben kezdtünk és hazafelé a Mátrán keresztül jöttünk. Össze sem lehet hasonlítani a kettőt! A Lillafüred - Eger szakasz parádés! Ellenben a Sirok - Mátraháza pocsék! Egy kanyarban meg is dobott egy kátyú, elég para volt...
Valóban nagyon s..r az út! :( Ennek ellenére rengetegen járnak arra!
Voltam Pócson, aztán meg Nyíregyen a plázába.
Dedinkyn nem voltam még, de mi is arrafelé terveztük az utat :P
Kérdés hogy mikor. Térkép szerint elég szép szerpentinek vannak arra.
Hétfőn voltam a Mátrában motorozni, hát mit ne mondjak a kékesre fel az út elég gány volt, főleg a felső szakasz! Oda még járnak motorosok? kanyarokban akkor kátyú, szétvert aszfalt darabok! Endúrósoknak még páya!
Hali!
Végül voltam Nyiregyen, de egy családi rendezvényen ami 4-ig tartott!
Beszéltük is barátnőmmel hogy már nincs értelme kigurulni Máriapócsra!
Ti voltatok?
Amúgy ettől függetlenül gurulhatnánk egyszer együtt is!
Mi terveztünk a közeljövőben egy Dedinky tavi túrát!
Az milyen , járatos vagy arra?
Semmi pánik, és is elhagytam :D Belevágtam egy akármilyet, lényeg hogy tart,még ha felemás is :D Szerintem veszek 4 ugyanolyat, akár ha gólára is, és meg van oldva (nekem)
Sziasztok! A lámpatartó konzolom egyik csavarját már korábban elhagytam,csak halogattam a pótlását, de a tegnapi gurulás során a másik csavartól is sikeresen megszabadultam, úgyhogy most jobb oldalon a lámpatartó konzol csak lóg a levegőben. Merre tudok, ilyen csavarokat szerezni? Honda kereskedés aranyáron? Vagy nincs esetleg valakinek elfekvőben? Mellékeltem a képet hogy pontosan melyik csavarokra gondoltam.
voltam olyan szerencsés hogy ezt a hornetet így vettem hogy át volt alakítva.
de az előzőn csak kivezettem a bovdent az alsó részen (gondoltam majd később beleteszem) aztán úgy kelt el! nem egy nagy valami amúgy!
Szeretnék segítséget kérni abban, hogy használt Hornet vásárlásánál mire kell figyelni? Az alap dolgok megvannak, de hátha van olyan ami erre a típusra jellemző. Valamint a 600 és a 900 között vacillálok.. Olyan 800e+egy kicsig tudok gondolkodni ha esetleg lenne valakinek ajánlata azt is meghallgatnám..
Köszönöm!