Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Konkrétabban? Mit szeretnél? Csinálni egyet magadnak, vagy venni valami készüléket?
Sziasztok!

Ledes Index párban eladó, ingyen postával, magamnak vettem, de közben a motort eladtam és nem tudom mire feltenni, ezért ilyen olcsó az ára.

http://www.kepesmotor.hu/elekt...

Érdeklődni emailben lehetséges.

üdv
sziasztok

valaki esetleg nem tudja, hogy milyen diagnosztikai protokollt hasznal a honda?
nekem egy 2007es hornetem van, de gondolom nem valtoztatjak minden tipuson.
a 4 pines diagnosztikai csatlakozon erdekelne, h milyen obd/obd2 protokollt hasznalnak. elmeletileg valamilyen k-line -on levonek kell lennie, de nem art tudni pontosan + megfelelo baud rate-et.
vagy esetleg vmi kontakt cim is jo lenne, ha tudna valaki... kerestem vmi kozponti hondat, de nincs, igy irtam az angol hondanak, ok fel napon belul valaszoltak, h keressem meg a magyar hondat, de ez mar napokkal ezelott volt es semmi valasz.
koszi!
Köszi a segítséget mindenkinek!
Széles utat és jobb időt! :P
Olyan problémám van, hogy kiengedett kuplungnál nagyon zajos lesz a motor, gondolom mert ilyenkor a lamellák egy tömegként viselkednek. Valakinek volt már ilyennel dolga? Létezne ilyen hogy a gyár valahogy pont úgy rakta össze a lamellákat az egész köteg súlypontja egy oldalra essen ?
Bontatlan blokk 36ezer km-el pc36 2004-es a motor
Hello. Zsír új műszerfal CBF-re Hornet - re , még nem volt motoron ! Elérhetőség az adatlapomon !
Tud valaki esetleg elado gyari serulesmentes CBF500 dobot?
50-60ezer után már előfordul gyári lamellával. Utángyártottal nincs tapasztalatom.
Normál használatnál ez mennyi idő alatt megy végbe?
Köszi. Egyenlőre marad minden, nem olyan vészes még. Az olaj friss lenne....
Nem igazán, hanem inkább a fémlamellák kezdenek vetemedni a hőterhelés miatt. Ha 0,1-et vetemedik, már szórakozik. De nagyban befolyásolja a működését az olaj is.
Szia. A csattanás kuplung tárcsa (lamellák) kopására utal? Nem csak 1-be hallható, de ha nagyon figyelek rá akkor nem hallható. A csapágynak behúzott kuplungnál kicsi hangja van.
Nagyon jol nez ki!
Köszönöm!
szép a motor nagyon és az az ülés...
Na így mutat
ott is lehet ahonnan szedted csak ki kell törölni a címből a : "_pfk" -t és máris a cikkszámok lesznek láthatók:)
Ahhhaaa...megtalaltam :-)
De van
Hoppa, azt hittem az az lesz. :-( Nincs olyan oldal amely cikkszammal egyutt dobja ki az alkatreszeket?
43350-MBZ-G00
Ez nem hondás cikkszám, ebből nem fogják tudni..
A legkozelebbi honda szalonban tudod megvenni ennyiert.
Cikkszam: PFKL595629

Csavart kulon kell hozza rendelni, de azt barhol kapsz hozza csak arra ugyelj, hogy rozsdamentes legyen:-)
nandiweb, esetleg egy linket tudsz nekem dobni, ahonnan ezt be tudom szerezni ilyen áron? Köszi.