valaki esetleg nem tudja, hogy milyen diagnosztikai protokollt hasznal a honda?
nekem egy 2007es hornetem van, de gondolom nem valtoztatjak minden tipuson.
a 4 pines diagnosztikai csatlakozon erdekelne, h milyen obd/obd2 protokollt hasznalnak. elmeletileg valamilyen k-line -on levonek kell lennie, de nem art tudni pontosan + megfelelo baud rate-et.
vagy esetleg vmi kontakt cim is jo lenne, ha tudna valaki... kerestem vmi kozponti hondat, de nincs, igy irtam az angol hondanak, ok fel napon belul valaszoltak, h keressem meg a magyar hondat, de ez mar napokkal ezelott volt es semmi valasz.
koszi!
Olyan problémám van, hogy kiengedett kuplungnál nagyon zajos lesz a motor, gondolom mert ilyenkor a lamellák egy tömegként viselkednek. Valakinek volt már ilyennel dolga? Létezne ilyen hogy a gyár valahogy pont úgy rakta össze a lamellákat az egész köteg súlypontja egy oldalra essen ?
Bontatlan blokk 36ezer km-el pc36 2004-es a motor
Nem igazán, hanem inkább a fémlamellák kezdenek vetemedni a hőterhelés miatt. Ha 0,1-et vetemedik, már szórakozik. De nagyban befolyásolja a működését az olaj is.
Szia. A csattanás kuplung tárcsa (lamellák) kopására utal? Nem csak 1-be hallható, de ha nagyon figyelek rá akkor nem hallható. A csapágynak behúzott kuplungnál kicsi hangja van.
Ledes Index párban eladó, ingyen postával, magamnak vettem, de közben a motort eladtam és nem tudom mire feltenni, ezért ilyen olcsó az ára.
http://www.kepesmotor.hu/elekt...
Érdeklődni emailben lehetséges.
üdv
valaki esetleg nem tudja, hogy milyen diagnosztikai protokollt hasznal a honda?
nekem egy 2007es hornetem van, de gondolom nem valtoztatjak minden tipuson.
a 4 pines diagnosztikai csatlakozon erdekelne, h milyen obd/obd2 protokollt hasznalnak. elmeletileg valamilyen k-line -on levonek kell lennie, de nem art tudni pontosan + megfelelo baud rate-et.
vagy esetleg vmi kontakt cim is jo lenne, ha tudna valaki... kerestem vmi kozponti hondat, de nincs, igy irtam az angol hondanak, ok fel napon belul valaszoltak, h keressem meg a magyar hondat, de ez mar napokkal ezelott volt es semmi valasz.
koszi!
Széles utat és jobb időt! :P
Bontatlan blokk 36ezer km-el pc36 2004-es a motor
Ugyanaz a 600 is
Cikkszam: PFKL595629
Csavart kulon kell hozza rendelni, de azt barhol kapsz hozza csak arra ugyelj, hogy rozsdamentes legyen:-)