Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Köszi
Nem izgulok... teljesen nyugodt vagyok
Írok az arckönyvön
Hát a gombok miatt sem ártana, mert néha beradagnak. Meg kezd szürke lenni nem fekete. Mennyi lenne a kettő együtt? Ne izgulj, nem neked kéne újrakábelezni
Amúgy van balos is.
Lehet, de a balossal az a gond, hogy tök más a kábelezése. Fél napot szívtam egy CB400-zal, mire átkötögettem. A jobboldalit egyszerűbb megoldani. Mondjuk elképzelhető, hogy a balba átdobálva a kapcsolókat a régiből, kivitelezhető, hogy egyforma legyen a kettő, de szerintem nincs nagy különbség kinézetre.
engem is érdekelne mennyi az annyi?
Sose egyformák.
De akkor nem lesz egyforma
Balos is van jó áron?
Az ~2e ft a hondanal, nem nagy osszeg.
nandiweb. Igen 9-es a kép alapján!
Fém fékcső volt rajt, de a srác azt külön adta el. Sajna így lekerült a gépről. Kár érte. :P
Köszönöm a segítséget!
Igen a 9-es elem az ami nekem hiányzik! Egy gépész mérnök sráctól vettem a gépet és fémfékcsővel használta! Viszont sikeresen elkeverte a gyári körmöt!
Csak a jobbos elég neked. Elég jó áron tudok szerezni bontottat :)
Ha már szóba jött ez az elakadás jelzős dolog. Fel lehetne rakni az újabb (2005-) kezelőszerveket az enyémre? És akkor be lehetne kötni az elakadásjelzőt? Mibe fáj egy ilyen jobbos-balos csecsebecse?
Valószínű, hogy egy zakónál a gázbowdenek széttörték a kapcsoló házat és cserélni kellett, de nem sikerült bontóban olyat találni..
Az lehet...
ez az hogy nekem ott nincs !
lehet az a szektor egy 2005 előtti lenne? hmm......
Jobb oldalt kell lennie az inditogomb felett.
Lenne egy laikusnak tűnő kérdésem!
A harmadik hornetemet "nyűvöm" de egy apróság bekavart!
Az elakadásjelzővel kapcsolatban!
2000-es évjárat volt az első, azon értelemszerüen nem volt, majd volt egy 2006-os azon volt egy ( de nem emlékszem hogy hol)
most szintén egy 2006-os van ismét de ezen nincs! Illetve nem találom) :) ( nem a gyújtáskapcsoló utólsó állására gondolok)
Nektek hol van ? (05-06)
Szerintem meg a kettesre gondol...

http://www.lingshondaparts.com...
Szia!
Fém a fékcsöved?
Mert általában akkor kerül le az egyik mikor kicserélik a csövet fémre, mert a fémet nagyobb íven vezeti.
Az ábrán látható 9-es elemre gondolsz?

http://www.lingshondaparts.com...
Sziasztok.
Tud valaki nekem segíteni? A motor hátsó fékén van 2 db kábeltartó köröm. Ebből a hátsó hiányzik, ami rendkívüli módon zavar, mert látszik ott egy lyuk. Új vagy bontott is érdekelne, viszont ragaszkodom a gyárihoz!
Előre is köszi!
A képen kicsit idétlenül lett felrakva a táska, szerintem a lógással sincs gond. Persze a táskától is nagyon sok függ.
esetleg csak egy köracélból hajtogatni egy kis tartót hogy ne lógjon enyire

Én is így tervezem de idén még nem volt lehetőség túrázni Balaton kör sem volt meg még