Hát a gombok miatt sem ártana, mert néha beradagnak. Meg kezd szürke lenni nem fekete. Mennyi lenne a kettő együtt? Ne izgulj, nem neked kéne újrakábelezni
Lehet, de a balossal az a gond, hogy tök más a kábelezése. Fél napot szívtam egy CB400-zal, mire átkötögettem. A jobboldalit egyszerűbb megoldani. Mondjuk elképzelhető, hogy a balba átdobálva a kapcsolókat a régiből, kivitelezhető, hogy egyforma legyen a kettő, de szerintem nincs nagy különbség kinézetre.
Köszönöm a segítséget!
Igen a 9-es elem az ami nekem hiányzik! Egy gépész mérnök sráctól vettem a gépet és fémfékcsővel használta! Viszont sikeresen elkeverte a gyári körmöt!
Ha már szóba jött ez az elakadás jelzős dolog. Fel lehetne rakni az újabb (2005-) kezelőszerveket az enyémre? És akkor be lehetne kötni az elakadásjelzőt? Mibe fáj egy ilyen jobbos-balos csecsebecse?
Lenne egy laikusnak tűnő kérdésem!
A harmadik hornetemet "nyűvöm" de egy apróság bekavart!
Az elakadásjelzővel kapcsolatban!
2000-es évjárat volt az első, azon értelemszerüen nem volt, majd volt egy 2006-os azon volt egy ( de nem emlékszem hogy hol)
most szintén egy 2006-os van ismét de ezen nincs! Illetve nem találom) :) ( nem a gyújtáskapcsoló utólsó állására gondolok)
Nektek hol van ? (05-06)
Sziasztok.
Tud valaki nekem segíteni? A motor hátsó fékén van 2 db kábeltartó köröm. Ebből a hátsó hiányzik, ami rendkívüli módon zavar, mert látszik ott egy lyuk. Új vagy bontott is érdekelne, viszont ragaszkodom a gyárihoz!
Előre is köszi!
Írok az arckönyvön
Balos is van jó áron?
Igen a 9-es elem az ami nekem hiányzik! Egy gépész mérnök sráctól vettem a gépet és fémfékcsővel használta! Viszont sikeresen elkeverte a gyári körmöt!
lehet az a szektor egy 2005 előtti lenne? hmm......
A harmadik hornetemet "nyűvöm" de egy apróság bekavart!
Az elakadásjelzővel kapcsolatban!
2000-es évjárat volt az első, azon értelemszerüen nem volt, majd volt egy 2006-os azon volt egy ( de nem emlékszem hogy hol)
most szintén egy 2006-os van ismét de ezen nincs! Illetve nem találom) :) ( nem a gyújtáskapcsoló utólsó állására gondolok)
Nektek hol van ? (05-06)
http://www.lingshondaparts.com...
Fém a fékcsöved?
Mert általában akkor kerül le az egyik mikor kicserélik a csövet fémre, mert a fémet nagyobb íven vezeti.
http://www.lingshondaparts.com...
Tud valaki nekem segíteni? A motor hátsó fékén van 2 db kábeltartó köröm. Ebből a hátsó hiányzik, ami rendkívüli módon zavar, mert látszik ott egy lyuk. Új vagy bontott is érdekelne, viszont ragaszkodom a gyárihoz!
Előre is köszi!
Én is így tervezem de idén még nem volt lehetőség túrázni Balaton kör sem volt meg még