Most vásároltam a 03as Hornetemet.
Szeretnék megtudni pár fontos dolgot.
Eddig csak 1 hengeres gépeim voltak új vagyok még a sor4 témában:)
Milyen olajat ajánlotok a gépbe,és ezt milyen sűrűn cseréljem?
Van e valami jellegzetes hibája ennek a típusnak?Illetve van e valami amire nagyon figyelni kellene?
Minden tanácsot szívesen veszek:)
Köszi
Széles utat midnenkinek:)
Használd dob van a ricsibontóban, különféle fajta. Összekötőcsöves verzió is, ha jól rémlik. Árakat nem tudok, fel kell hívni az illetékest. Meg van még valahol Budaörsön is egy ember, akinél lehet használt dobokat beszerezni Egyik ismerősöm 600rr-jére sikerült egy motogp style dobot onnan vadászni (fenék alatt és oldalt is dob) marha jól néz ki és a hangja se rossz.
Sziasztok
2003 as honda hornetemre szeretnék csináltatni valami jó dobot összekötőcsővel!
Vagy külön csak összekötőcsövet
Vagy esetleg venni vmi szép állapotú használtat.
Tudnátok valamit tanácsolni?!
Köszönöm!
Ebbe nem vagyok otthon. Az új 600-asnál tudom, hogy lent van a leömlők mögött a hatalmas nagy dobozba a katalizátor, ha azt kiiktatod már jobb a szitu. De ennél nem hinném, hogy van ilyen Vagy ha igen, akkor valahol a dobba lehet
Nekem bejön. Sokak szerint hangos. Én annó lemenetem és csináltattam plakettet és hangtompítót hozzá. Utóbbi csak addig volt benne, míg hazaértem. Gondolom a gyári dobbal is ilyen villanymotor hangja lehet. Adták a vashoz, de azóta is a pincébe porosodik. Eszem ágába sincs felrakni
Amúgy azt hiszem, hogy youtubeon van fent videó az enyémről. Véletlen találtam meg még a jó múltkor, az előző előtti tulaj rakta fel. Talán 2 is van. Ha rákeresel, hogy hornet 250 martin, szerintem kidobja. Valami garázs előtti melegítés ha jól emlékszem.
Minden jó rá, ami az első szériás 600-asra. Külön rávalót nem fogsz találni. Én már úgy vettem, hogy rajta volt. Állítólag egy GSX-ről lett leszedve és csak az összekötőcső specifikus. Azért kérdezz rá egy kipufogósnál, hogy van-e különbség a kettő között (mondjuk Martin-nál) akár átmérőben vagy hosszban.
Ilyet nem szeretm
nék . Még nem raktam fel egyenlőre, de ígéretes. Ha Füredről hazaértem csiálok róla fotót milyen lett. Most egy 929RR-é van fenn. Pont jó méret. Tőcsavart könnyebb volt készíttetnem .
Latod milyen kicsi ez a vilag ! Nemtudom mikor jarok arrafele. Talan jovo het vege, de semmi nem biztos. Hetfon raernek mivel szabin vagyok eppen, de nem otthon. A Balatonon vagyok a csaladdal. A gyerekeim eppen kikepzest tartanak nekem .
Szeretnék megtudni pár fontos dolgot.
Eddig csak 1 hengeres gépeim voltak új vagyok még a sor4 témában:)
Milyen olajat ajánlotok a gépbe,és ezt milyen sűrűn cseréljem?
Van e valami jellegzetes hibája ennek a típusnak?Illetve van e valami amire nagyon figyelni kellene?
Minden tanácsot szívesen veszek:)
Köszi
Széles utat midnenkinek:)
Köszi
Imádom a Hornetem, de ha egyszer kiszállnék a sor4 bizniszből, legszívesebben a Sor3-ba szállnék be...
http://www.yamaha-motor.eu/eu/...
De a felvonulás nagyon király volt,több ezer motor
2003 as honda hornetemre szeretnék csináltatni valami jó dobot összekötőcsővel!
Vagy külön csak összekötőcsövet
Vagy esetleg venni vmi szép állapotú használtat.
Tudnátok valamit tanácsolni?!
Köszönöm!
Amúgy azt hiszem, hogy youtubeon van fent videó az enyémről. Véletlen találtam meg még a jó múltkor, az előző előtti tulaj rakta fel. Talán 2 is van. Ha rákeresel, hogy hornet 250 martin, szerintem kidobja. Valami garázs előtti melegítés ha jól emlékszem.
Köszönöm a választ. Martinnal beszéltem, holnapra igért választ. Látom a tieden is az van. Milyen lett a hangja?
Honda Hornet 250-hez keresek sport dobot. Tudna valaki segíteni?
nék . Még nem raktam fel egyenlőre, de ígéretes. Ha Füredről hazaértem csiálok róla fotót milyen lett. Most egy 929RR-é van fenn. Pont jó méret. Tőcsavart könnyebb volt készíttetnem .
Nekem már ilyen is van belőle !