Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

hali!
na vagyok:)!
az a helyzet hogy összeraktam a motort! és lett egy jó vétel leo vince kipu is! úgyhogy sajna nemtudod már meghallgatni a gyári hangját mert felraktam. sorry de nem bírtam ki !
nem tudom így áll e még a tali?
Nekem volt egy 400-as banditom azon is ilyen kormány volt én naon szerettem de ez csak nagyobb mocc hosszabb a tank kicsit félek tőlle. Am szép a horneted énis ezt a kasznist akartam csak annyi pénzért nem kaptam normálisat. látom nekedis átvan alakitva a rendszámtartó, vagy ezeknek gyárilag ilyen? Énis akarok kezdeni valamit a seggével mert azok a nagy bumszli indexek meg nem túl sportos így a segge.
Mondjuk jó lenne már egyeztetni, hogy akkor hol is és hánykor találkozunk. Mi vasárnap megyünk Nyíregyre..
Szombaton nem kedvez az idő, inkább vasárnap..
Én azt mondom hogy maradjunk abban hogy szombaton itt egyeztetünk még! mit szólsz? Mert nemtudom hogy hogy alakul a szombatom márcsak a motor végett esem! Úgyis hosszú hétvége jön.
Szivesen bemotorozok Nyiregyre ha úgy van!
Tőle talán megkérdezheted, hogy mennyit érhet a tied.

http://mail.kepesmotor.hu/onro...
Megértem. Párom FZ6-jára csak az összekötő cső volt 20. 15-ért el is tudta adni.
Annyiért inkább megtartom :P 319€ újonnan, de persze hogy most nem ér annyit, nade 30000at se :) de attól még meghallgatnám hogy szól a gyári.
Az LSL Superbike se rossz. Asszem 12 körül van újonnan
pazzaz nincs 6000-ért!
de egyébként nekem az van fent! és szerintem kurva jó!
nézd meg a fotogalériámban a "kész" című albumban.
csak ajánlani tudom! sokkal motorozhatóbb a motor!

nem tudom mennyit ér!
nekem forintálisan 30ezret érne! de én minnél olcsóbban vennék mert vevő vagyok!
van ez a tipikus pazzaz kormány 6000ért na az sztem naon egyenes...
Szevasztok, le akarom cserélni a 2003-as hornetemen a gyári kormányt nem akarok nagyon egyenes kormányt de azért kicsit sportosabbat mint a gyári van valami tapasztalat mi a jó átmenet mert pl kinéztem egy kormány úgy hirdetik hogy honda hornet kormány arany szinü 14000ért de elég drága is meg nem tudom képről eldönteni. Valami tapasztalatot alkosatok már pls!
Ha nem cserelnenk, hanem egy az egybe megvenned, mégis mennyit adnal érte? Kíváncsi vagyok :)
ha megjön holnap a bovden nekem jó Nyiregy! Dorogtól 27 km
két helyről is rendeltem úgyhogy valamelyik remélem megjön.
Mivv? hmm...... nem is tudom......
Mondjuk még jobb is, bejöhetnél vele Nyíregyre. Én szlovákiából (veľké kapušany). Egyébként mit adnal a MIVVért?
hali!
elviekben szombaton rakom össze a motort mert gázbovden csere miatt le van véve a tank és még nem jött meg a bovden. ilyenkor meg Debrecenben vagyok egész héten.
szóval szombat délután vagy vasárnap ha minden jol megy menet kész a motorom. honnan jönnél egyébként? mert most Hajdúdorogon van a szüleimnél, az nem közelebb?
Meg tudná valaki mondani, ha el akarnám adni a pár hozzászólással előrébb említett MIVV kipufogót, mennyit kérjek érte? En a neten 300€ körül találtam újat.
Én meg frankón zebrán fékező taxit, 60-ról 0-ra 3 méter alatt. Majdnem leszakadt a jobb lábam.Szerencsére csak ínszalag szakadás a lábam alsó része kifordult ,2 hónap fekvő gipsz lett a mese vége.
Egyik barátnőm verebet ütött a pályán 160 feletti tempónál. Pedig CBR600F. Jól megzúzta a vállát a bőrruha ellenére. Meg szedegettük a csőr és tolldarabokat
Fogtam már fecskét 120 környékén, majdnem leszakadt a fejem.. :D
A bogarak öldökléséről jut eszembe, még mindig jobb bogarakat szedni, mint őzet:
http://youtu.be/cZAjJ-g0UDw
Ha nem is 20, de olyan 100-ig valóban nem súlyos a helyzet, na de aztán :) Ma rájöttem hogy egy éjszaka megszárad a dzseki, igaz reggel egy kicsit hűs volt ahogy a szél befejezte a maradékot
Most valami hasonló kelhetett ki, csak kisebb, de barna és húsos, és jó sok van a földek közelében :)