Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

A klafa, főleg ha a sisakot találja el... le is üt a motorról.
valahol láttam egy videót ahol a faszi egy nagy madárfélével ütközött, no az fincsi lehet mindkettőnek
ha 20-al mész nem lesz olyan
Apróságokon fenn tudsz akadni... egyszer fuss bele egy cserebogár felhőbe Ha meg akarod óvni, motorozz esőruhában, azt könnyű letörölni, de qva meleg van benne
Hétvégén mi dolgod van? Elugornák Debrecenbe, meghallgatnám hogy szól. Addigis túráznák kicsit :)
Az addig rendbenvan. A folytást még énis megoldanám, egy csavar a gázkarba és kész (Suzuki bandit-okat úgyszokták fojtani)
De a papír része érdekel, azértis kerestem fel a Hondát, hogy szabályos e a procedúra, hogy közlekedés felügyeletnél, amikor vinném a motort vizsgáztatni, nemkötnének e bele ?! :)
Debrecen.
amikor sport kipu volt fent egy idő után én is gyárit akartam :)
Honnan vagy am? Én még nem hallottam gyarival muzsikálni hornetet, de nekem mindigis jobban tetszett egy motornál a gyári halk szuszogas, mint egy bőgő ordító ricsaj :D
Szia!
Ha utána nézel az áraknak akkor szerintem rá fogsz jönni, hogy miért nem!
Üdv
persze hogy nem !
ha komolyan eljátszol a gondolattal hogy megválsz tőle akkor lehet érdekel!
adnám a gyárit meg tolnék zsét is valamennyit!
Ha jól tudom, az ár a kettő között nagyoncsak nem hasonló :P egyébként é. Inkább vennék e mellé egy eredetit.
nekem a narancs színűn ugyan ez volt!
tud szólni hangtompító nélkül főleg!
csere az eredetire?
Nem is tudom. Nem nagyon akarnám eladni, inkább keríteni mellé egy eredetit. Egyébként a típus papír szerint : ME018
Mit adnak egy ilyenert? Most hirtelen csak ezt a képet találtam.
hali!
mit csinálsz a mivv-el?
eladó?
Hali. Van egy MIVV kupofóm, van hozzá egy kemény műanyag lapocska (bankkártya szerű) amin az áll hogy szervizbe volt felszerelve, és hogy homologizált. Mi a helyzet akkor, ha a gyári kipufogót akarom felrakni? Simán csak kicserélni, vagy kell hozzá hangolni a motort?
Szia! nem Ő a párom volt mivel külföldön tartózkodom Ő intézkedik helyettem is,megkértem ,hogy hívjon fel ennyi. 8ezerért nem adod oda?
Másnak is olyan a dzsekije mint egy hentespult egy jó motorozás után?
A mosáson kívül (mert akkor ugye hogy motorozok?) mivel tudjátok hatékonyan tisztítani a cordurát? Kedvencem a fehér csík vörös és sárga pacákkal
Szerinted a vizsgabázison tudnak angolul? El van cseszve a rendszer
hirdetésben ott van hogy "+ certificate" szóval adnak gondolom azért is kerül ennyibe
Nem hinném, hogy pont a Hondánál ne tudnák megmondani.... de az is lehet, hogy a takarító vette fel a telefont
Lehet, csak járműkísérőt nem adnak hozzá, úgy meg nem tudod vizsgáztatni kisebb kW-ra.
a szívócsonkban van egy lemez azon egy 1 forintosnyi lyuk azt jóvan ennyi a fojtás. Ebayen tudsz amúgy venni:

http://www.ebay.co.uk/sch/i.ht...
.......ezdekomoly.......
Sziasztok. Szeretnék valakit megkérni, ha nem gond, hogy egy 2000-2002-es hornetje, alvázszámát leírja nekem?! Arra kéne, hogy most állok motorvásárlás előtt,Hornetet szeretnék venni, de mivel csak a2 jogsim van ezért a honddának irtam levelet, hogy lelehet e fojtani, hogy használható legyen A2-vel, de ehez kell alvázszám is. Nemfogok visszaélni vele, semmi hasonló. Csakis azért kéne, hogy a Honda, megtudja mondani, hogy lefojtható-e. Nekik is csak kw miatt kell, hogy pontosan megtudják mondani.
SzaboAd94@hotmail.com Nagy segítség lenne, nagyon hálás lennék.