Apróságokon fenn tudsz akadni... egyszer fuss bele egy cserebogár felhőbe Ha meg akarod óvni, motorozz esőruhában, azt könnyű letörölni, de qva meleg van benne
Az addig rendbenvan. A folytást még énis megoldanám, egy csavar a gázkarba és kész (Suzuki bandit-okat úgyszokták fojtani)
De a papír része érdekel, azértis kerestem fel a Hondát, hogy szabályos e a procedúra, hogy közlekedés felügyeletnél, amikor vinném a motort vizsgáztatni, nemkötnének e bele ?! :)
Honnan vagy am? Én még nem hallottam gyarival muzsikálni hornetet, de nekem mindigis jobban tetszett egy motornál a gyári halk szuszogas, mint egy bőgő ordító ricsaj :D
Nem is tudom. Nem nagyon akarnám eladni, inkább keríteni mellé egy eredetit. Egyébként a típus papír szerint : ME018
Mit adnak egy ilyenert? Most hirtelen csak ezt a képet találtam.
Hali. Van egy MIVV kupofóm, van hozzá egy kemény műanyag lapocska (bankkártya szerű) amin az áll hogy szervizbe volt felszerelve, és hogy homologizált. Mi a helyzet akkor, ha a gyári kipufogót akarom felrakni? Simán csak kicserélni, vagy kell hozzá hangolni a motort?
Másnak is olyan a dzsekije mint egy hentespult egy jó motorozás után?
A mosáson kívül (mert akkor ugye hogy motorozok?) mivel tudjátok hatékonyan tisztítani a cordurát? Kedvencem a fehér csík vörös és sárga pacákkal
Sziasztok. Szeretnék valakit megkérni, ha nem gond, hogy egy 2000-2002-es hornetje, alvázszámát leírja nekem?! Arra kéne, hogy most állok motorvásárlás előtt,Hornetet szeretnék venni, de mivel csak a2 jogsim van ezért a honddának irtam levelet, hogy lelehet e fojtani, hogy használható legyen A2-vel, de ehez kell alvázszám is. Nemfogok visszaélni vele, semmi hasonló. Csakis azért kéne, hogy a Honda, megtudja mondani, hogy lefojtható-e. Nekik is csak kw miatt kell, hogy pontosan megtudják mondani.
SzaboAd94@hotmail.com Nagy segítség lenne, nagyon hálás lennék.
De a papír része érdekel, azértis kerestem fel a Hondát, hogy szabályos e a procedúra, hogy közlekedés felügyeletnél, amikor vinném a motort vizsgáztatni, nemkötnének e bele ?! :)
amikor sport kipu volt fent egy idő után én is gyárit akartam :)
Ha utána nézel az áraknak akkor szerintem rá fogsz jönni, hogy miért nem!
Üdv
ha komolyan eljátszol a gondolattal hogy megválsz tőle akkor lehet érdekel!
adnám a gyárit meg tolnék zsét is valamennyit!
tud szólni hangtompító nélkül főleg!
csere az eredetire?
Mit adnak egy ilyenert? Most hirtelen csak ezt a képet találtam.
mit csinálsz a mivv-el?
eladó?
A mosáson kívül (mert akkor ugye hogy motorozok?) mivel tudjátok hatékonyan tisztítani a cordurát? Kedvencem a fehér csík vörös és sárga pacákkal
http://www.ebay.co.uk/sch/i.ht...
SzaboAd94@hotmail.com Nagy segítség lenne, nagyon hálás lennék.