Igen. 17-18v. Az aksit szerintem haza is vágta mert semmit nem tölt rá. A kattogás meg attól van, hogy nem bír tekerni.Volt már ilyen amikor a régi aksim haldoklott. A fesszab-on lehet valamit mérni, hogy tényleg az -e a baj?
ha 17-18V-ot írtál az Qrva sok tönkrevágja az aksidat ne indítsd be így. Szerintem fesszab lesz, de hogy ez hogy függ össze az önindító kattogással azt nemtom.
Helló Mindenki. Segítségre lenne szükségem. Tegnap egyszer csak nem indult a gép. Mivel épp a Váci Motoros Találkozón voltam így nem volt más megoldás mint a tolás. Fél méter és már indult. Gondoltam valami pillanatnyi dolog.Bementem vele melózni Pestre. Megálltam, próbáltam indítani-semmi, csak a relé kattog. Melóba rámértünk- járó -motor alapjárati töltés 17-18 között.3000-es fordulaton 13-14 között. Este hazafelé minden fékezés vagy gázadásnál úgy villogott minden lámpa fényereje minta a karácsonyfa. Szerintetek is feszültség szabályzó? És ha az akkor merre találom? Segítséget előre is köszi.
Szevasz. Én mikor vettem, fordított helyzetbe voltam veled szembe. Sport van rajtata, de eredetit akartam volna. Kíváncsi lennék, hogy szól eredeti dobbal..
Eladó az alábbi kameraszettem:
Rollei Bullet Hd Pro 1080P Motorbike Edition + Rollei Battery Kit
Ár: 70.000,-Ft
A képeken nincs fent 2db felfogató (bukócső, kormány), mert a motoron vannak, ill. az egyik öntapadós cuccal rögzíthető felfogató, az pedig a sisakon van.
Hát ezt ezt oldalt néztem már csak nekem a sport dob egybe van a csővel és itt 19500 lenne az összekötőt cső és nekem a kipuffos 12000 ért összehozná tehát ez még szarabb lenne de azért kössz!
Van esetleg akkor olyan, akit érdekelne Safety 30.000-ért, kétnapos?
Nem akarom reklámozni, csak akkor továbbítom az eddigi jelentkezőt, hogy tudjon időpontot egyeztetni, ne húzzuk az idejét
Szevasztok! Vettem nem olyan rég egy 600-as hornet-et 2003-as modellt. Minden fasza vele imádom a gépet csak megőrít a gyári dob csendessége szerettem volna neki egy vadabb hangot. Jött egy nagyon jó vétel egy haver haverjától egy akrapovic titán dob egy 2000-es évjáratú gépről gondoltam ugyanolyan a 2 modell kipuff rendszere. Végül is olyan nagyon sokat nem változott a 2 modell csak ráncfelvarrták szebb lett. És mikor tettem volna ráfele szembesűltem vele hogy a kipuff ívét is megváltotatták pár helyen. Járt már valaki így közületek? Elvittem kipuffoshoz de elég drágán csinálná meg 2 bilinccsel és nem vok benne biztos h szép lenne.
Lehet használt is ha jó! A gyári kicsit húzosnak tartom!