Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

10-30
3100Ft, de már nem mondom vissza. Az olajat is 500Ft-al olcsóbban adod, ami azért egész jó. Kérdés: 10w-30 vagy 10w-40?
mennyiért mérik ?én 2,5 ért az olajat meg 2ért gyári honda literes .
Nem titok csak kell hozzá egy hondás holmi a motor meg a kulcsok ,kb ennyi .
Az olajszűrőt már megrendeltem. Gyári olaj paraméteréről mit tudsz?
Szóba se jöhet, messziről vagyok. Elárulod hogyan kell, vagy titok, és pénzért csinálod?
Van gyári olajam meg szűrőm ha kell .
gondolom 2007+
Persze, mellesleg 2006-os angol könyvet találtam , ott is 3,8-at ír.

http://service.tanga-moteurs.r...

Melyik újabb típusba kell kevesebb olaj?
Az évjáratot tisztáztátok, mert az újabba kell 3 liter (2,8)
Köszi ,ezt én is megtaláltam. Továbbá van egy angol útmutatóm is és az is 3,8l-t ír. Nem gondoltam volna, hogy egy hivatalos márkakereskedés ennyire nincs tisztában a dolgokkal. Ezek után inkább én cserélem le az olajat.
GIVI van fent nekem hát magasságom miatt telibe veri a fejem így, viszont plexi nélkül még rosszabb a helyzet, tehát ér valamit de nem sokat. 187cm vagyok. Bár nekem megfelel úgysem szoktam annyira száguldozni, ha meg igen akkor ne msokáig úgyhogy kibirható.. olyan 140 a plafon szerintem amivel még nem zavaró.
Szerintem akkor ujjra kéne tanítani. Ha pesten van szólj & megcsinálom. üdv.B°
3,8 a helyes
Szevasz. Most voltam kipróbálni. Egyik kulccsal 15esetből 15x nem gyul, másik kulccsal 15esetből 15x gyul.
Egyik kulcs hibás.. (de amikor vettem, pár nappal ezelőtt, még azzal a kulccsal gyujtogatta az eladó, amivel most nem megy. Mi is a megoldás? Tanítás?
Gyárilag hány liter olaj kell a motorba? Kértem árajánlatot egy honda kereskedéstől és 3 litert írtak. A neten találtam egy angol útmutatót, ott meg 3,8l-t írnak olajszűrő cserével...No meg 10w-30at töltenének bele....
Holnap még elmegyek kipróbálom, és leírom pontosabban..
Szeva mind a 2 öt most egy 3 dik van holnap lesz kép
Mar, hogy melyiket cserelted le? A gyarit? Az oldaladon a givi van, az bejott? En is 180 magas vagyok.
Szevasz 180 magas vagyok de én még azt is lecseréltem 150 fölött nem volt az igazi kép az oldalamon vagy holnap rakok fel
Egyikkel sem indul? Mert ha az egyikkel indul akkor ahoz kell hozzá tanítani azt amelyikkel nem indul. Ha viszont néha indul néha nem akkor meg nem kulcs probléma lesz hanem más.
üdv.
Sziasztok,

2009-es PC41-eshez keresek plexit. Elsődleges a szélvédelem lenne. Sajnos a gyári plexi mellett leszakad a fejem autópálya tempónál.
A két kiszemeltem (ami tetszene) a GIVI és az F.Fabbri (ez utóbbi jobban tetszene).
Valakinek van esetleg tapasztalata ezekkel kapcsolatban a szélvédelmet illetően?
Sziasztok!

Eladnám szeretett motorom! Érdemes megnézni!

http://www.hasznaltauto.hu/motor/honda/honda_cb_600_f_hor
net-6806290