Köszi ,ezt én is megtaláltam. Továbbá van egy angol útmutatóm is és az is 3,8l-t ír. Nem gondoltam volna, hogy egy hivatalos márkakereskedés ennyire nincs tisztában a dolgokkal. Ezek után inkább én cserélem le az olajat.
GIVI van fent nekem hát magasságom miatt telibe veri a fejem így, viszont plexi nélkül még rosszabb a helyzet, tehát ér valamit de nem sokat. 187cm vagyok. Bár nekem megfelel úgysem szoktam annyira száguldozni, ha meg igen akkor ne msokáig úgyhogy kibirható.. olyan 140 a plafon szerintem amivel még nem zavaró.
Szevasz. Most voltam kipróbálni. Egyik kulccsal 15esetből 15x nem gyul, másik kulccsal 15esetből 15x gyul.
Egyik kulcs hibás.. (de amikor vettem, pár nappal ezelőtt, még azzal a kulccsal gyujtogatta az eladó, amivel most nem megy. Mi is a megoldás? Tanítás?
Gyárilag hány liter olaj kell a motorba? Kértem árajánlatot egy honda kereskedéstől és 3 litert írtak. A neten találtam egy angol útmutatót, ott meg 3,8l-t írnak olajszűrő cserével...No meg 10w-30at töltenének bele....
Egyikkel sem indul? Mert ha az egyikkel indul akkor ahoz kell hozzá tanítani azt amelyikkel nem indul. Ha viszont néha indul néha nem akkor meg nem kulcs probléma lesz hanem más.
üdv.
2009-es PC41-eshez keresek plexit. Elsődleges a szélvédelem lenne. Sajnos a gyári plexi mellett leszakad a fejem autópálya tempónál.
A két kiszemeltem (ami tetszene) a GIVI és az F.Fabbri (ez utóbbi jobban tetszene).
Valakinek van esetleg tapasztalata ezekkel kapcsolatban a szélvédelmet illetően?
Ebbe kell a kevesebb.
http://service.tanga-moteurs.r...
Melyik újabb típusba kell kevesebb olaj?
Egyik kulcs hibás.. (de amikor vettem, pár nappal ezelőtt, még azzal a kulccsal gyujtogatta az eladó, amivel most nem megy. Mi is a megoldás? Tanítás?
üdv.
2009-es PC41-eshez keresek plexit. Elsődleges a szélvédelem lenne. Sajnos a gyári plexi mellett leszakad a fejem autópálya tempónál.
A két kiszemeltem (ami tetszene) a GIVI és az F.Fabbri (ez utóbbi jobban tetszene).
Valakinek van esetleg tapasztalata ezekkel kapcsolatban a szélvédelmet illetően?
Eladnám szeretett motorom! Érdemes megnézni!
http://www.hasznaltauto.hu/motor/honda/honda_cb_600_f_hor
net-6806290