Szerintem nagyon drága. Itthon ennél 2-300000-rel olcsóbban tudsz ilyet venni, és akkor még ott a regadó. Most nem tudom nagyban megnézni a képeket, de nekem kicsit furcsa az eleje nem tudom miért. Lehet csak azért, mert fekete a műszerfal takaró, bár ez is cserélhető.
Nekem fontosabb lenne a motor allapota, mit az extra kipufogo. A motor nem rossz kep alapjan, de latni kellene. Rendesn korbe kell nezni, keress hibakat, karcokat ami egy esetlegs balesetre utal. 2-3 hete en is megneztem egy gepet es tele volt apro hibakkal. Pl. a huto felso ele be volt nyomodva, megkerdeztem a tulajt ,hogy az mitol van ,de azt felelte nem tudja. Aztan elforditottam a koranyt balrol jobbra es pont a elso telo nyoma volt:-) Szoval nezd at rendesen.
itthon is hasonlo aron talaltam, viszont az aranyszinu villa furcsa nekem, tovabba itthon a nyomott arak mellett csak gyari kipuval kinaljak, ez meg rogton egy sportdobbal.
Nem vagyok szerelo, de igy a gyujtaskapcsolo kornyeken keresnem a hibat. Mozgasd meg a vezetekeket is, ami a kormany alatt megy el, lehet eltort egy vagy tobb vezetek.
Pár napja vettem egyik kulcson még rajtavolt a gumicső, tehát még használva se volt, a másikat használta. Begyujtotta az eladó, ok, megy minden. Hazahoztam, gyujtom a használt kulccsal, már nem megy. Gyujtom a nem használttal, megy... Miért?
Valamikor a nem használttal se gyul be, csak világít a HISS. ilyenkor elfordítom, majd megint bekapcsolom, és megy.
http://www.kepesmotor.hu/honda...
csak annyi erdekelne, h amit linkeltem, szerintetek okes-e 1.44misiert.
tanacsot szeretnek kerni hornet vasarlas ugyeben.Mit erdemes megnezni egy ilyen motoron?Vannak kulonleges hibai a tipusnak?
EZ lenne a kiszemelt jarmu.
itthon is hasonlo aron talaltam, viszont az aranyszinu villa furcsa nekem, tovabba itthon a nyomott arak mellett csak gyari kipuval kinaljak, ez meg rogton egy sportdobbal.
koszonom a valaszaitokat elore is!
udv. Zs2
Valamikor a nem használttal se gyul be, csak világít a HISS. ilyenkor elfordítom, majd megint bekapcsolom, és megy.
57800Ft
Ha akarod akkor képet tudok küldeni.
van most pont egy hátsó meg egy első is ami 110/70es.
de a mintát láthatod.
És most már az állandó és az alkalmi utasom is tesztelte, mindkettőnek bejött.
Ma úgy szálltam le róla mint ha vascsövön ültem volna. Ezért meg kell majd állni óránként pihenni?