Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Az ára furcsán alacsony. Ezt még külföldön is drágábban lehetne eladni, szerintem.
ez nem abs-es de ócsó
http://www.kepesmotor.hu/honda...
az sem normális aki 2006-ost árul 1.450.000-ért...
kíváncsiságból ránéztem hahu-ra egyik sem ABS-es 1.3M-ig de szerintem is jobban megéri egy itthoni.
Én ennél jóval olcsóbban vettem fiatalabbat (2008), kevesebb km-el (9000), itthonit. A különbségbe több sport dob is beleférne.
Szerintem nagyon drága. Itthon ennél 2-300000-rel olcsóbban tudsz ilyet venni, és akkor még ott a regadó. Most nem tudom nagyban megnézni a képeket, de nekem kicsit furcsa az eleje nem tudom miért. Lehet csak azért, mert fekete a műszerfal takaró, bár ez is cserélhető.
Nekem fontosabb lenne a motor allapota, mit az extra kipufogo. A motor nem rossz kep alapjan, de latni kellene. Rendesn korbe kell nezni, keress hibakat, karcokat ami egy esetlegs balesetre utal. 2-3 hete en is megneztem egy gepet es tele volt apro hibakkal. Pl. a huto felso ele be volt nyomodva, megkerdeztem a tulajt ,hogy az mitol van ,de azt felelte nem tudja. Aztan elforditottam a koranyt balrol jobbra es pont a elso telo nyoma volt:-) Szoval nezd at rendesen.
visszaolvastam 10oldalt, a kerdesek nagyreszere kaptam valaszt.

csak annyi erdekelne, h amit linkeltem, szerintetek okes-e 1.44misiert.
sziasztok,

tanacsot szeretnek kerni hornet vasarlas ugyeben.Mit erdemes megnezni egy ilyen motoron?Vannak kulonleges hibai a tipusnak?

EZ lenne a kiszemelt jarmu.

itthon is hasonlo aron talaltam, viszont az aranyszinu villa furcsa nekem, tovabba itthon a nyomott arak mellett csak gyari kipuval kinaljak, ez meg rogton egy sportdobbal.

koszonom a valaszaitokat elore is!

udv. Zs2
az én seggem sem bírja pedig nekem még a régi ülés van ráadásul.
Egyik kulccsal 10esetből 10x nem gyul, másik kulccsal 10esetből 1x nem gyul.. Van valakinek eredeti user guide a motorhoz?
Tuti, hogy nem a kulcs a hibás akkor.
És azt meg hogyan? Sajnos nincs használati könyvem a motorhoz...
Ha "elfelejtette" volna, akkor gyaltalan nem indulna, nem? Vagy ez ismert problema a Hondaknal?
Van fordított váltókar hornetre ha valakit érdekel .
Újra kell tanítani a kulcsot & akkor jó lesz.
Köszönöm
Nem vagyok szerelo, de igy a gyujtaskapcsolo kornyeken keresnem a hibat. Mozgasd meg a vezetekeket is, ami a kormany alatt megy el, lehet eltort egy vagy tobb vezetek.
Pár napja vettem egyik kulcson még rajtavolt a gumicső, tehát még használva se volt, a másikat használta. Begyujtotta az eladó, ok, megy minden. Hazahoztam, gyujtom a használt kulccsal, már nem megy. Gyujtom a nem használttal, megy... Miért?
Valamikor a nem használttal se gyul be, csak világít a HISS. ilyenkor elfordítom, majd megint bekapcsolom, és megy.
Gyari az rossz kulcs is? Regen mukodott?
Nektek nem vacakol a HISS? Nekem nem megy az egyik kulcs..
Szia!
57800Ft

Ha akarod akkor képet tudok küldeni.

van most pont egy hátsó meg egy első is ami 110/70es.
de a mintát láthatod.
Nekem igen.

És most már az állandó és az alkalmi utasom is tesztelte, mindkettőnek bejött.
Nektek kényelmes mondjuk 2 óra után az ülés?
Ma úgy szálltam le róla mint ha vascsövön ültem volna. Ezért meg kell majd állni óránként pihenni?
michelin pilot power parban ugyanez a méret mi pénzért tudsz?