zolander!
Megfelelő alternatíva lehet a fejidomos S-es verzió.Nem vagyok én sem egy pici gyerek (187cm és gyenge 100kg),
de nagyobb tempónál is türhető,vételkor nekem ez fő szempont volt csak ilyenek jöttek szóba.A Hornet S-megosztó a formája nem mindenkinek jön be.Neked lehet hogy,öregecskék mert úgy tudom 2003-ig gyártották az S-est.
ezt megrendelte egy gyerek de azóta nem veszi fel a telefont. emailre nem válaszol. faceen látom, hogy olvassa az üzenetet de nem válaszol.
szerintem korrektebb lenne ha mondaná, hogy bocs nincs pénzem vagy vettem máshol. De inkább köcsög.
Igaz, azt én sem írtam, hogy pl olyan motorokra gondoltam amiket éppen nézegettem tehát ilyen legöregebb 2008-as évjárat. Annál viszont sztem gáz.. Bár az ilyen más szín miatt átfesteni nemtudom, én vehettem volna mégolcsóbban de piros színű volt a gép.. nem tetszik, átfestegetni nem fogom, mert az már sosem lesz olyan mint a gyári SZERINTEM. de kár is ezen vitatkozni.. persze idős motornál valóban meggondolandó.
Nem teljesen igaz az, hogy ha át van festve akkor tuti törött is volt!
Én per mindegyik mocimat átfestettem, nem azét mert bármelyik törött lett volna, hanem az egyiknél más szín jobban bejött a hornetnél meg már annyira karcos volt mind a tank mind a hátsó része a csomagok végett, hogy olcsóbb volt átfestetni (20.000Ft) mind szenvedni a polirral és így persze szép új festése is lett
Sokan vannak hasonlóan, egy 10 évesnél idősebb mocinál már gondolható, hogy van rajta pár karc ami végett esetleg érdemes már átfesteni, de az tény, hogy ha egy 5 évesnél fiatalabb mocit átfestenek az már elgondolkodtató!
Üdv! A véleményetekre lennék kíváncsi. A nyáron szeretnék venni egy 600-as Hornetet (a 2003-2007-es típust), mivel már régóta ő az álmom.:) 196 centi vagyok. Van köztetek valaki, aki tud mesélni arról, hogy milyen a darazsat ekkora magassággal vezetni? Meg lehet rajt maradni?:)
kösz erőre is! Szép napot!
Neked került gyapot a kipufogóba, miután "felszabadítottad"?
Nálam van egy ford.szám tartomány amikor "begerjed". Nem lehet tőle megmaradni. Azt tervezem, hogy szétvágatom megint és kap egy jó adag gyapotot.
De tudok rendelni minden félét