Még véletlenül se Az valahogy nem az én világom Túl sok a talicska túl, lightos a zene, drága a belépő, meg sajnos megy a rongyrázás Mondjuk már idén beengednének japán motorral is, de nem nézik jó szemmel, ha az ember alatt 100 évnél fiatalabb technika van . Meg nem tetszik, ami ezekben a körökben folyik, a széthúzás, rivalizálás, meg az ellenségeskedés a nagy bandák között, meg a koloros dolog is szúrja a szememet, egyszer ismerősömék nyomtattak egy"kanyarvadászok Szombathely" pólót, csupán poénból, a szűk haveri körnek, és a gyökérek meg egyszerre elkeztdtek ugatni emiatt. Ja, a Keszthelyi találkozó-ami mellesleg az egyik legjobb volt, és már 15éves korom óta jártam rá- is úgy tudom hasonló okok miatt nem valósul meg az idén-de remélem dűlőre jutnak-, meg más találkozókat is megsarcolt egy bizonyos motoros club, úgyhogy ezek miatt nem megyek, meg majd ha a HD-sok előre intenek, akkor esetleg meggondolom, meg ha majd motorszámaba veszik az 1400-as göncüknél 2x olyan erős, fele olyan könnyű Hornetemet(persze TISZTELET A KIVÉTELNEK). VÁÁÁÁÁ! Felhúztam magamat. Mindegy. Maradjunk annyiban, aki véletlenül már belepillantott a dolgok árnyoldalába, az lehet, hogy később nem fogja akkora élvezettel átélni, mint előtte. Mint az a bizonyos párizsi(vagy parizel, parizer, ki hogy mondja, na azt se eszek többet, amióta tudom, mi van benne , na, nálam ez van a "csopperes találkozókon") Persze ez csak az én egyéni, saját véleményem, nem szeretnék ezzel megbántani senkit
Na, és az milyen, amikor az óriás Hornet megtámadja a Hornetet, mert elrabolták a kék Hornetet, de jön egy Hornet, hogy megmentse őket Hornetes légycsapóval(ami valójában sál), de a kis Hornet nem hadja, és megszúrja a fullánkjával Hát ilyen!
Ez nagyon érdekelne, jobban érezném magam rajta. Megírnád pontosabban, hogy milyen rugóstag van most fenn, és hogy hol csinálták meg? (magyarosi@cellkabel.hu) Amit eddig találtam erre a célra az egy un. TIEFELEGUNGS KIT natürlich von WILBERS. Aber szerintem nem az igazi megoldás. Ez szimpatikusabb. Légyszíves segíts! Előre is kösz!
nagyon humoros vagy!
Mész az Alsóörsi találkozóra?
Egyedi, kézzel készített és ez a jó benne!
Már rendeltek egy párat belöle mások is!
Kinek hogy tetszik ez a hornetos sál?
Az érthetetlen jelenség magyarázata: Wilbers hátsó rugóstag tuning = -3,5 cm!
Vannak Ermax idomok és plexik az új Hornethez!
www.motorparts.hu
Az én véleményem szerint is a sisak lesz a megoldás, mert az én AGV-m ben 120-130- ig simán egyenes derék, és csak utánna tankradőlős a dolog.
Ha te 164 cm vagy hogya csudába ér le a talpad? (fotókon láttam)
werth!
Nem is mondtad, hogy megvetted az új motort! Gratula hozzá, teljen benne sok örömöd! . Május hónap nekünk is bőre sikeredett, ca. 3500 km
MA találtam louis katalúgusban rávalót!
Én erről beszéltem, ami szerintem jó lehet (bár nem tudom milyen évjárat a mocid):