A hozzáértő szakértő azt írja, hogy kispolszkid van nem is értem..... ez nem egy motoros fórum Honda CB600 topic?
Ésss! Mindenki legyen óvatos aki motorra űl, mert mindenkit hazavárnak! Még nem figyelnek ránk az autósok, nagyon nem. Ma reggel is volt csattt, bár a kép nem a mai hírhez tartozik!
Én nem tudom, de nekem a 6.-at totál lehet hallani. Valami a lánc direkt hajtás izé nem tom minek a hangja, majd a hozzáértő megmondja A lényeg, hogy lehet hallani. Nem tudom a nagyon is így van-e, de így az egyetlen fokozat, amit tutira tudok az 1-en kívül Amúgy meg tényleg a fordulat is súghat.
Van, hogy néha én 7. szeretnék húzni neki tempó átka a legeslegelején még hangosan számoltam a kupak alatt, hogy eeeegy....kettő......hááÁááÁÁárom........néÉéÉégy.......
Nem igazán. Régebbi choppereken volt egy overdrive lámpa, de ott be volt építve még egy kapcsoló az üres kapcsolóval szemben és amikor odafordult a kukactengely, akkor kapcsolta. Fokozatjelzővel a legegyszerűbb. Esetleg ha van elektronikában jártas ismerős, akkor ő összedobhat egy kütyüt, (esetleg a fokozatjelzőt szétkapva, lemásolni)ami a sebesség-fordulatszám függvényében ezt megoldja, de nem tudom, hogy megéri-e a nyűglődést.
Ésss! Mindenki legyen óvatos aki motorra űl, mert mindenkit hazavárnak! Még nem figyelnek ránk az autósok, nagyon nem. Ma reggel is volt csattt, bár a kép nem a mai hírhez tartozik!