Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

A hozzáértő szakértő azt írja, hogy kispolszkid van nem is értem..... ez nem egy motoros fórum Honda CB600 topic?

Ésss! Mindenki legyen óvatos aki motorra űl, mert mindenkit hazavárnak! Még nem figyelnek ránk az autósok, nagyon nem. Ma reggel is volt csattt, bár a kép nem a mai hírhez tartozik!
Sír, mint a kispolszki egyesben?
Én nem tudom, de nekem a 6.-at totál lehet hallani. Valami a lánc direkt hajtás izé nem tom minek a hangja, majd a hozzáértő megmondja A lényeg, hogy lehet hallani. Nem tudom a nagyon is így van-e, de így az egyetlen fokozat, amit tutira tudok az 1-en kívül Amúgy meg tényleg a fordulat is súghat.
Olyna nekem is volt tegnap, hog y6-ból még kapcsoltam volna felfelé.. Na igen, a tempó átka....
Van, hogy néha én 7. szeretnék húzni neki tempó átka a legeslegelején még hangosan számoltam a kupak alatt, hogy eeeegy....kettő......hááÁááÁÁárom........néÉéÉégy.......
jegyezd meg milyen tempónál mennyit forog:) 60-ál kerek 3000, 80-nál 4000.
Nem igazán. Régebbi choppereken volt egy overdrive lámpa, de ott be volt építve még egy kapcsoló az üres kapcsolóval szemben és amikor odafordult a kukactengely, akkor kapcsolta. Fokozatjelzővel a legegyszerűbb. Esetleg ha van elektronikában jártas ismerős, akkor ő összedobhat egy kütyüt, (esetleg a fokozatjelzőt szétkapva, lemásolni)ami a sebesség-fordulatszám függvényében ezt megoldja, de nem tudom, hogy megéri-e a nyűglődést.
Helyes, semmi nincs ingyen (csak a sajt az egérfogóba)
Ha megvették, utalom a közvetítési díjjat
Üdv Chubby!
Meg lehet oldani, hogy egy leddel lássam ,hogy 6-ba van a váltó?Fokozatkijelzőt nem akarok.
a standox? ők adtak vmi teljesen más festéket színkód alapján... pedig elvileg ők a legnagyobbak ésa legjobbak Miskolcon....
Féktisztító vastagon
A néccá a közvetítési díj Amúgy én emlékeztem rosszul. 7500.-
Hali
Ma nekiálltam olajat cserélni és a szűrőből sikerült megolajoznom a leömlőt is! Mivel érdemes lemosni?
Üdv
Hétfőn menézem mi ez a szín. Lehet kétrétegű és aláfújót igényel.
Elfér ben 1 pár motoros csizma de csak a jól használt, összehajtva.
Illetva 8db 1kg-s kristály cukor+10db pézsé
Olvass vissza, és akkor én is elkerülöm a vádat, hogy többért adom :P
másnak meg 5000
Szerintem csak neked odaadja 7900.- ért
És forintálisan mennyiért vesztegetnéd ezt az uccsó darabot?
Kizárt h a miskolci sikkens-es nem tudja kikeverni. A Soltész Nagy Kálmán és Zamenhoff sarkán ott vannak még?
ugyan már. Józsi bácsi szemre kikeveri seperc!
Keress autófényezőt (de ne a sarki Józsibát) , ő tudja hol kell kikevertetni. Maximum tőle veszed meg.
Lenne javító stift (szin plussz lakk egyben) de az 3ml darabonként..... senki nem tud ilyet keverni?
csupán 1-2 deci kellene lakkal.. tudsz segíteni?