enyémet is a Gábor csinálta (somoto)..ránézhetsz az adatlapomon, ha képet is akarsz...igaz az már 3 éve volt, de minden fasza rajta eddig, nem repedt, nincs az űléssel semmi gond....
igaz, azt azért hozzá kell tenni, hogy Ő textilbőrrel dolgozik, tehát nem igazi bőr, persze a sok színvariáció azért nagy előny...illetve az ára....mert ha igazi bőrből akarsz , sztem nem úszod meg 100k alatt...
Lehet, csak nem nállam, és nem ebből :) Nézz utána, hogy mennyi lenne az annyi akkor ha és gondold újra, ha komolyan érdekel :) Még 1hétig nem bontom ki, aztán jó lesz a kutyámnak játszani vele
Sziasztok!
Szerveződik az első HMSZ gurulás az idén.
Várjuk a jelentkezőket, de csak hogy mi is tudjuk, hogy kit várunk, kérlek jelezzétek itt az oldalon is!
Kedves Hondás Barátaink,
,
Jövő vasárnap együtt is megnyitjuk az évet, a korábban megbeszélt közös gurulással.
2013. - tavaszi HKT
Találkozó: 2013. április 21. (vasárnap) 9:30-tól
Talákozó helye: Honda Wilker, 2151 Fót-Budapest, M3-M0 csomópont CORA-Bricostore mellett, Fót Fehérkő út 4.
Indulás: 10:30
Túra táv: ~100 km (Pilis/Gerecse)
Kaja: Tardos, Kemencés Fogadó
Étkezés: a mellékelt étlapról történő ELŐZETES választás alapján!
Jelentkezés: legkésőbb jövő szerda, azaz 2013. ápr. 17. este 18:00-ig az alábbi linken: http://www.doodle.com/y7ag8bv8... (a név mögé légyszi írjátok oda klubot is, a táblázat oldalirányban szétnyitható!)
A túra az évadkezdés miatt inkább csak egy light-os gurulás lesz, a kajálással/beszélgetéssel tudunk majd több időt tölteni. Szokás szerint olyan is jöhet, aki nem klubtag, de Hondája van, és vmelyik klubtag hozta magával.
A fóti Coránál a Wilker előtt van a gyülekező 9:30-tól. 10:30-kor indulás Tordasra.Kb. 100km. a túra. Tordason egy ebéd, amit elvben le kell foglalni előre, de szerintem ott is lehet rendelni. Ha jössz keresd meg a Horneteseket és csapódj hozzájuk. Mindjárt belinkelem a jelentkezést. Az összes Hondás klub ott lesz, tehát nem kicsi bagázs. Ezeken a túrákon szoktuk elérni a legjobb fogyasztásokat 100-nál többel nem igen megyünk.
Nem, ilyen surrogás szerű, amit gázadásra hallani.
Akkor most ki akartok ebrudalni, mert ccm és lóerő hiányban szenvedek?
Ma láttam du fél 5 felé a Kálvinon egy kék, idomos Hornetet, színre fújt dobozzal. Ahogy elment mellettem még a szaga is olyan Hornetes volt Kéne már mennem idén, nagyon
Lehet, de csak egyszer kellett megcsináltatni. Akkor volt rá keretem, és úgy döntöttem megcsináltatom. Hosszabb távon nagyon kényelmetlen volt a gyári, amiről a kiderült, miközben szedték szét, hogy nem is gyári, így pláne nem bánom, hogy megcsinálták.
Én csak postáztam az ülést, illetve képeket küldtem arról, hogyan ülök a mocin. Ezek alapján megbeszéltük mit kell alakítani, illetve mik az igények. Sokat konzultáltunk telefonon, de megérte, mert olyan lett, amilyet szerettem volna. Amikor kész volt, visszapostázta. Bár lehet Németországból ez problémás lenne. De egy próbát megér.
Esetleg német ebay? Sógorom talált ott egyszer komplett Hornet ülést.
Nagyon szépen köszönöm!Nekem nagyon bejön a Tiéd (forma,deréktámasz).Cím,tel szám tudsz?Ja el kell küldeni az ülést vagy ott kell lenni mert kissé akadályozva vagyok Németország.Előre is köszi!
Na szóval, Somotokárpitnál csináltattam. Kialakítottak rajta egy deréktámaszt, elől is picit magasítva lett, és az utasülés is emelve lett kb 3-4 cm-rel. A dizájn kialakításában is kaptam hasznos tanácsokat.
A gyári ülés alapjára lett felépítve az új. Próbáltam motoros nadrágban, farmerben egyaránt, nem csúszik rajta a nadrág (csak hidegebb időben, gonolom mert ilyenkor merevebb az anyag, vagy nem tudom). Összességében meg vagyok vele elégedve. AZ utasülés a közeljövőben lesz tesztelve (a párom pár hónapra kivonatta magát a motorozás alól , és a másik legális utasom sem jött azóta velem ).
Sziasztok! Tud valaki egy jó kárpitost aki szépen dolgozik.Szeretném az ülést kényelmesebbé tetetni.Esetleg ha lenne kép az is nagyon jó lenne.Előre is köszi szép napot!
igaz, azt azért hozzá kell tenni, hogy Ő textilbőrrel dolgozik, tehát nem igazi bőr, persze a sok színvariáció azért nagy előny...illetve az ára....mert ha igazi bőrből akarsz , sztem nem úszod meg 100k alatt...
te Bubus, tudsz még GN4(vagy 3?) + szűrőt beszerezni a vasba?.. ...cserélnem kellene ...
Szerveződik az első HMSZ gurulás az idén.
Várjuk a jelentkezőket, de csak hogy mi is tudjuk, hogy kit várunk, kérlek jelezzétek itt az oldalon is!
Kedves Hondás Barátaink,
,
Jövő vasárnap együtt is megnyitjuk az évet, a korábban megbeszélt közös gurulással.
2013. - tavaszi HKT
Találkozó: 2013. április 21. (vasárnap) 9:30-tól
Talákozó helye: Honda Wilker, 2151 Fót-Budapest, M3-M0 csomópont CORA-Bricostore mellett, Fót Fehérkő út 4.
Indulás: 10:30
Túra táv: ~100 km (Pilis/Gerecse)
Kaja: Tardos, Kemencés Fogadó
Étkezés: a mellékelt étlapról történő ELŐZETES választás alapján!
Jelentkezés: legkésőbb jövő szerda, azaz 2013. ápr. 17. este 18:00-ig az alábbi linken: http://www.doodle.com/y7ag8bv8... (a név mögé légyszi írjátok oda klubot is, a táblázat oldalirányban szétnyitható!)
A túra az évadkezdés miatt inkább csak egy light-os gurulás lesz, a kajálással/beszélgetéssel tudunk majd több időt tölteni. Szokás szerint olyan is jöhet, aki nem klubtag, de Hondája van, és vmelyik klubtag hozta magával.
Jelentkezés még1x: http://www.doodle.com/y7ag8bv8...
Mindenkit várunk szeretettel!
Üdv
A szervezők
Akkor most ki akartok ebrudalni, mert ccm és lóerő hiányban szenvedek?
Ma láttam du fél 5 felé a Kálvinon egy kék, idomos Hornetet, színre fújt dobozzal. Ahogy elment mellettem még a szaga is olyan Hornetes volt Kéne már mennem idén, nagyon
Kösz!
A cím: http://somotokarpit.hu/
http://www.facebook.com/somoto...
Én csak postáztam az ülést, illetve képeket küldtem arról, hogyan ülök a mocin. Ezek alapján megbeszéltük mit kell alakítani, illetve mik az igények. Sokat konzultáltunk telefonon, de megérte, mert olyan lett, amilyet szerettem volna. Amikor kész volt, visszapostázta. Bár lehet Németországból ez problémás lenne. De egy próbát megér.
Esetleg német ebay? Sógorom talált ott egyszer komplett Hornet ülést.
de nagyon drága is !
A gyári ülés alapjára lett felépítve az új. Próbáltam motoros nadrágban, farmerben egyaránt, nem csúszik rajta a nadrág (csak hidegebb időben, gonolom mert ilyenkor merevebb az anyag, vagy nem tudom). Összességében meg vagyok vele elégedve. AZ utasülés a közeljövőben lesz tesztelve (a párom pár hónapra kivonatta magát a motorozás alól , és a másik legális utasom sem jött azóta velem ).
Nekem ilyen lett (kép)-A So,otokárpitnál csináltattam. Nem zselés, de jobb, mint a gyári, főleg hátul történt alakítás.