Valakinek esetleg van ötlete,hogy hol tudnék venni Y-205P Pearl Acid Yellow festéket 2010-es Hornethez? Egyszerűen sehol sem találok ilyet... Miskolc és Nyíregy legnagyobb festékboltjaiban is csak vakarták a fejüket....
Van olyan kesztyü, aminek az ujjvégei sárkányosìtva vannak, hogy tudjon jól markolni A táskába pedig az fér be, amit bele szeretnénk rakni egyébként valakinek írtam már, hogy Gabo vett tőllem ilyet, lehet ő jobban tudja, hogy mit fogad magába a szatyor
Kicsit nem vagyok itt egyből elemetekbe kerültök. Nem szoktam körmöt lakkozni, mert nagyon nincs mit. A motoros kesztyű meg a hosszú köröm nem jó barátok
Én max esőruhát, egy üveg szörpöt és pár szendót raknék bele. Igazából arra lettem volna kiváncsi, hogy ez utcai design darab vagy motoros funkcionális.
Hát ha az a pálinka kilötyög és nem folyik ki, akkor gondolom be sem folyik semmi
azt biztosra tudom, hogy elfér benne 4-6 üveg sör, vagy 3-4 üveg üveg bor mértékegységben átváltás szükséges, mondjuk pipere tükörre, vagy körömlakkra?
Gondoltam , hogy az "új" Horneteseknek írtad. Ha a CBR-el lenne valami nagy gubanc átpattintanám valahogyan a komplett rendszert. Olyan Jerry-sen!
Nagyon keveset tudok pályázni idő hiány miatt, (ha eltervezem ,hogy megyek , akkor tuti befut valami meló amire nem tudok nemet mondani) meg pályázós társaság sem nagyon van a környezetemben (kicsit viccesen hangzik)
Az F2 itthon vagy kint lett áttalakítva?
ez egy link (nem te hanem a másik :) ) de nem kizárt, még nem bontottam ki, de most megteszem....... (China) ha nem is ez lenne, akkor lenne igazán hamisítvány
Valakinek esetleg van ötlete,hogy hol tudnék venni Y-205P Pearl Acid Yellow festéket 2010-es Hornethez? Egyszerűen sehol sem találok ilyet... Miskolc és Nyíregy legnagyobb festékboltjaiban is csak vakarták a fejüket....
Én max esőruhát, egy üveg szörpöt és pár szendót raknék bele. Igazából arra lettem volna kiváncsi, hogy ez utcai design darab vagy motoros funkcionális.
Hát ha az a pálinka kilötyög és nem folyik ki, akkor gondolom be sem folyik semmi
Mondjuk az egyik üveg bort kicseréljük egy üveg pálinkára, és máris egész hétvégés táskát kapunk.
Na pffffff
Nagyon keveset tudok pályázni idő hiány miatt, (ha eltervezem ,hogy megyek , akkor tuti befut valami meló amire nem tudok nemet mondani) meg pályázós társaság sem nagyon van a környezetemben (kicsit viccesen hangzik)
Az F2 itthon vagy kint lett áttalakítva?
Jársz még vele pályázni? Van egy lelakott F2 pályamotornak átalakítva, ha esetleg valami cimbid venne. Aprópézé
Na de nekem van Arrov komplett rendszerem F3-hoz!