Én autósamponos vízzel (kézzel), ha csak az idomokat mosom (vagy magasnyomású mosóban). Előtte befújom a fejodomot bogároldóval.
A többi részt ami olyan, egy kis féktisztítóval 8ronyra fújva).
A leömlők tisztításához meg most rendeltem valami löttyöt, ha kész lesz tolok fel képet.
Azt tartom valószínünek hogy szarul ragasztották fel és levegő maradt alatta. Az szokott segíteni ha tűvel megbököd a közepét és kinyomod alóla a levegőt. Bár ilyenkor meg egy egy pötty marad ott a tűszúrás helyén. A levegővel az a baj ha nap éri nagyobb lesz a buborék! Ami később újrafényezést fog kívánni!
interneten rendeltem sajnos nem tudom már kitől, lehetett volna felületre is tenni de gondoltam így szebb lesz, nem lett csúnya csak mint írtam 2 helyen lett kis pukli, szerencsére nem feltűnő csak idegesít. Az is lehet hogy a fényező cseszte el a feltételnél ezt sosem tudom már meg.
Hol csináltattad a matricát? Csak hogy elkerüljem a kellemetelneséget? A lakk fölé nem lehetett volna tenni? Vagy nem volt annyira fényes a felülete? A gyárin a lakk alatt vagy fölött van?
Télen megcsinálom én is a tervezett átalakításokat.
jah pont ez történt pár gombostűfejnyi helyen felpukisodott, aki nem tudja nem feltűnő de én tudom sajnos, annak ellenére hogy azt mondta a matricás ááá nem ezt nem kezdi ki a lakk.... Anyád
Köszi! Nem a szalonból csak a fényezőtől!
A Honda logó fel van festve és lakkozva!
Általában az olcsó matricák nem bírják a lakkot és képes pici pontokban felhólyagosodni! Van egy motor fényező itt ahol lakom Hajdúdorogon Volosinovszki Attila, nagyon sok szép motort csinált már profi szinten!
Nem rossz. Szerintem az egy sötét bura lehet a lámpa előtt.Fekete mocin még jobban nézhet ki.
A te szavaiddal élve, a "kenyértartó" is el van távolítva.
szia!
szerencsére nem kellet levenni a deklit!
egy ilyen alu tuning csavart beletört az előző gazdája és azért akartam levenni és kiszednia törött csavar felét.
de ki jött úgy hogy fent maradt a dekli!
5800 volt a debreceni Hondánál, 4000-ért odaadom bárkinek.
Nekem sem volt még...nekem is Michelin van most, de lassan cserélni kell, de ilyet nem akarok, sztem gyorsan kopik.A pc36-on nekem Dunlop volt, az jól bírta. Azt mondják a Bridgestone mintája viszont mélyebb mint a többié...
Nem szokott feljönni.
Csak egy tűszúrás.