mitől romlott volna el, tesztpadon is csak a hátsó forog, biztos valami hülyeség "félreértés" a comp részéről, kitörlik és kész, autónál volt már ilyen nekem, azóta sincs semmi baja.
igazából nálam se 10mpig forgott minimum addig mint neked, mivel láncot fújtam, a végén meg egy kövéret marhulásból odahúztam neki.. de semmit ilyesmit nem tapasztaltam, azért erősködök, hogy nem ettől lehet. SZERINTEM.. de kurvára nem értek hozzá amugy..
Még Bridgestone-om nem volt. Ezt megelőzően Michelin volt rajta, azon lehetett érezni a gumi gyártási évét lassú kanyarokban, esetlegesen kanyar előtti intezívebb fékezéskor. Konkrétan a pulzusom megemelkedett, mert csúszkált össze vissza mind az eleje mind a hátulja. Szerintem ki volt keményedve az a gumi...... Ezt majd meglátjuk hogy teljesít.
Én tuti nem nézek rajta semmit. Ne nézzetek hülyének, de engem az ilyen dolgok megviselnek. Szeretem rendben tudni azokat a dolgokat, amim van. És a mai napi tehetetlenség megviselt, plusz feldühített, de ezt nem fejteném ki, hogy miért.
Mivel én az autós oldalon tevékenykedek, így a technikai dolgok meszebb állnak motors részről.
Chubby ha tudok segíteni azokaban a dolgokban, amihez a szükséges dologgal nem rendelkezel, szólj. remélem érted :)
Nekem tetszik a "szaggatott" felnicsík....olyan...egyedi
Volt már ilyen Conti gumid? Mennyit megy el? Tudom, hogy használatfüggő, de egy másikhoz viszonyítva?
Én minden egyes alkalommal úgy fújom be a láncot ahogy te. Hátsó emelő elindítom 1.be alapjáraton forog és fújom a kereket, de nem csinált még ilyet mint neked.
Attól, hogy az ABS nem működik, még mehetsz vele. Kikapcsolta a rendszer, mert hibát érzékelt, azért világít. Fék ugyanúgy van rajta, csak úgy kell használni, mint egy "igazi" motoron
Pocket Guide megvan kofferestől, de nem turkálok bele. Még a végén mégjobban elbassszarintok valamit. Ehhez szaki kell. Majd jövőhéten ránéz valaki. Addig nem viszem sehová így ABS hibával......
Köszi, h segítetttél!
HHG de nincs koffer, már a jövőhetet is széttúrtam. Plusz az akksit most kötöttem vissza cirka 1h szünet után, gurultam egyet, de semmi változás. Olyan ideges vaygok, h b@szni tudnék
Az egészbe az a szép, hogy jól elbaszta a kedvemet. . . . . ill. magamnak csesztem el. . . . Chubby látod h hol vagyok (a műhely ismerős lehet) de egy kibombázott műszert nem találok
Sziasztok!
Csatolok egy két képeta felni matricáról. Küzdelmes volt, és lehet, h sokáig nem fogom élvezni az egyediségét....
Valamint lenne egy kérdésem is azokhoz, akiknek ABS-es a gépük.
Hátsó emelőn volt a gép. beindítottam, sebességbe tettem, és kicsit megforgattam a dolgot 1esbe. Eleinte villogott az ABS visszajelző, majd állandósult folyamatos világítással. Kicsit kétségbe ejtő. Tudom, hogy az első és hátsó kerék forgási sebessége nagyban kölönbözött, mert ugye az első állt, a hátsó forgott, de hát utána miért nem alszik el? Gurultam vele 2-3 kicsi kört az udvaron kb 20-30km/h sebességgel, de semmi változás :(
Hasidom itt van.. 2 féle, illetve 3