Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

na tessék.. ezt is az oroszok csinálják..
Nem akarok senkit hergelni, de van egy 600RR(2007) leömlő a garázsomban
Sziasztok.
Azt szeretném megtudni meg lehet oldani házilag, hogy a műszerfalon amikor elfordítom a kulcsot gyújtás előtt a mánusok felmennek teljesen majd vissza nullára, 2-3 másodperc az egész. Itt egy videó, hogy érthetőbb legyen, 0:28-nál
http://youtu.be/tfpyDmpxQ3E
hali!
linkelsz egyet hogy milyen ?
Köszönettel, egy rendelés rajtam maradt, még szerencse, h csak egy hátizsák...

Ha esetleg érez rá ingerenciát valaki......

Jah kereskedéseket nem köpködni ha előleget kérnek. Pont ilyenek miatt!

Písz
Ma 80km ebben a jó időben és ez "hivatalos" volt
Szerintem is nagyon jók!
3.éve hogy használok egy k3-ast egy szép pirosat!
Nincs negatív tapasztalatom!
Jó ez a k-3 kupak, ilyen van nekem is replikából.

www.motolegends.com%252fimages..." target="_blank">agv k-3
Meg talán öreg is, gyártják még azt?
remélem zsír lesz a buksi,a mostani grexnél biztos jobb lesz,mert az kicsit nagy...
Butifül!
LOL ( marha)
Ja, én voltam
Ki ment ma Zsámbékon egy fekete 900-assal?
Holnap meglesz az új bukó...
Itt bizony! Lehet végre úgy motorozni, hogy nem kell a fél szekrényt magamra vennem.
Végre itt a tavasz !

Mogyorodi-Róna kereszteződésben most sétáltam át egy dekete talan 2009 körüli hornet előtt. Fekete-fehér arai bukó volt a tulajon. Magára ismer valaki ? :)
18 kerben szurke S-es hornettel ki szokott maszkalni? Innen valo esetleg?:)
Addigra remélem menetkész lesz a bringa ,és akkor ütközhetünk is megbeszélni a részleteket
A szürke én voltam, de még szinte meg sem álltam, máris zöldre váltott a lámpa, így a másik Hornetet csak a visszapillantóból láttam, jött mögöttem, aztán az Árpád-hídnál lekanyarodtam.
3 hét múlva megy a dolog ha tudsz addig várni. Eddig csak kis dolgokat csináltam az jó lett .
üdv
Én is láttam, méghozzá kettőt, váci úton westend oldalbejáratánál a pirosnál egy szürke meg egy másik színű (talán fekete) 2003-2007 Hornet gyűlt össze :)