Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Van egy eladó olcsón!
Kicsit alakítani kell.......
Itt az elérhetősége.
Keresd Basit itt a fórumon.
hali.vettem egy 2005ös hornetot.azt szeretnén kérdezni,hol tudok hozzá also idomot szerezni.és kb mennyibe kerül köszönöm.
A gombák még nicsenek fent, kell még egy kis átalakítás, hogy elnyerje a végső alakját. Ahhoz, hogy ez megtörténjen, szükséges a jó idő, mert a további munkákhoz szükséges a motor is a lengővilla miatt.
A motor egyenlőre eldugva mindenki elől, én is csak akkor látom, ha ellátogatok a tárolási helyére, ami idő hiányába ritka.
Az átalakított hátsóról tettem fel képeket, de túrok valamit......
A matricicás vállalkozás nem az említett. Meglátjuk milyen a munka, aztán nagydobra verem.
Gerogedesign vagy másik cég?
Addig is tehetnél fel képeket a hátsó átalakításról, a bukógombákról stb.
Ezzel a hozzáállással nem veszthetünk!

Kíváncsi leszek, milyet találtál ki, várjuk a képeket!
Tratatatattttáááá :)

Ma megrendeltem a felcsíkokat (egyedi ) Nem voltam nagy csodálója eme kiegészítőnek, mert amit láttam, azok nem nyerték el a tetszésemet, de jött egy szikra, és kitaláltam nekem milyen jönne be. Azt gondolom, hogy megtaláltam azt a vállalkozást, aki ezt tudja nekem prezentálni normális minőségben, színben, és árban, plusz még a kommunikáció is gördülékeny.
Ha felpattintottam, beszúrok egy két képet a masináról, plusz eljárok egy nyár hivogató táncot is, mert a tavaszt felejtsük el ennyi szopkodás után, ami a havazást és a hideget illeti.

Subidubidú
olajcsere előtt vagyok úgyhogy lejön az olaj! (de jó tudni)
köszi egyébként!
Érdemes bekenni vékonyan zsírral, esetleg később megint le tudod venni szakadás nélkül. Ha sztenderen csinálod az olajat nem muszály leengedni, esetleg tegyél még a hátsó kerék alá valamit, és nem folyik ki.
Lenne egy körkérdésem!
Le akarom venni a kuplung deklit, (tömítés új megrendelve).
Kérdésem hogy szerintetek kell e valamit kezdeni az új tömítéssel a felhelyezésnél? Gondolok itt olyanra hogy zsírral, olajjal bekenni stb.
Esetleg kell e valamire figyelni? persze az olajat le engedem :)
semmi bocs benéztem, azt hittem neked sportattack van.
Bocsi,de nem értem kérdésed!
Úgy emlékeztem en linkeltem a fekbetetekhez a címet. Oregszem.
Bárcsak már ott tartanánk, hogy sülünk....
Egyenlőre itt esik a hó, havas eső, nem nagyon látom, hogy pár nap múlva motorozható idő lesz....

Mindegy, ezt a kicsit majd csak kibírjuk!
Ne aggodj lesz 2 nap tavasz aztan sulhetunk a ruhaban 28 fokban
Miben is? :)
Uhh akkor tevedtem!
Valaki irt múltkor jó árban fékbetétet,de nem találom. Ap racing-et tud v.ki?
Ahogy nézem ebből április lesz....
A hét második felére már nem mond hideget, de legalább esőt.

bezzeg tavaly ilyenkor...
Gondolkodom lassan én is egy quad beszerzésén. Arra legalább lehetne hótoló lapot rakni. 900rr cserélhető rá !
Találtam egy Arroe dobot, de szerintem pc34-36 ra való:
http://www.kepesmotor.hu/onroa...
Szép motorozós jó reggelt mindenkinek! Lehet quad-al boldogabbak lennének az ilyen napok. Balesetmentes márciust ( és áprilist ? ) mindenkinek