A gombák még nicsenek fent, kell még egy kis átalakítás, hogy elnyerje a végső alakját. Ahhoz, hogy ez megtörténjen, szükséges a jó idő, mert a további munkákhoz szükséges a motor is a lengővilla miatt.
A motor egyenlőre eldugva mindenki elől, én is csak akkor látom, ha ellátogatok a tárolási helyére, ami idő hiányába ritka.
Az átalakított hátsóról tettem fel képeket, de túrok valamit......
A matricicás vállalkozás nem az említett. Meglátjuk milyen a munka, aztán nagydobra verem.
Ma megrendeltem a felcsíkokat (egyedi ) Nem voltam nagy csodálója eme kiegészítőnek, mert amit láttam, azok nem nyerték el a tetszésemet, de jött egy szikra, és kitaláltam nekem milyen jönne be. Azt gondolom, hogy megtaláltam azt a vállalkozást, aki ezt tudja nekem prezentálni normális minőségben, színben, és árban, plusz még a kommunikáció is gördülékeny.
Ha felpattintottam, beszúrok egy két képet a masináról, plusz eljárok egy nyár hivogató táncot is, mert a tavaszt felejtsük el ennyi szopkodás után, ami a havazást és a hideget illeti.
Érdemes bekenni vékonyan zsírral, esetleg később megint le tudod venni szakadás nélkül. Ha sztenderen csinálod az olajat nem muszály leengedni, esetleg tegyél még a hátsó kerék alá valamit, és nem folyik ki.
Lenne egy körkérdésem!
Le akarom venni a kuplung deklit, (tömítés új megrendelve).
Kérdésem hogy szerintetek kell e valamit kezdeni az új tömítéssel a felhelyezésnél? Gondolok itt olyanra hogy zsírral, olajjal bekenni stb.
Esetleg kell e valamire figyelni? persze az olajat le engedem :)
Kicsit alakítani kell.......