Chubby! Én is Akra-val kezdtem a sört...izzé a sort :) Megaphone Slip-On. Eladtam TONO-nak... most a gyári herélt verzió van.... de ahogy én is megyek előre az időben, egyre több gyűjtői szenvedélyt szedek magamra.... modellek, sisakkok, órák, és egyéb kiegészítők.
Igazából a Bódis csábít most, mert nagyon szép az esztétika, és a hang, bár Hornet-et még nem hallottam Bódis-al.
Köszi!
Ez a motor szobája!
Egy elkülönülő kis melléképület az udvaron, régen ilyen buli szoba volt, most a motoré. Jó mert befűtök a kályhába és lehet babrálni!
Akkor valószínüleg gyengék a mágnesek ebben a táskában Lidl-ben vettük, nembaj megpróbálom inkább felszerkeszteni a hátsóülésre onnan hátha nem tépi le a szél.
Köszönöm!
Tegnap megvettem a harmadik hornetemet! (fekete)
:) Mindet nagyon szerettem és most sem véletlenül tértem vissza harmadjára hozzá ! Remélem nemsokára indul a szezon!
Nekem Louis-os van (Moto Detail) beépített esőhuzattal, de 150-nél se moccan meg a táska se és az esőhuzat se jött le. (Tapasztalat.) Ráadásul a hevedert, amivel a kormánynyakhoz lehet rögzíteni nem is használtam.
Nekem cbf 600ban van és érezhető volt a változás(felső tartományba),mikor belekerült csináltam egy karbiszinkront.Milyen típus van neked?Én K&N vettem(14800ft)
Szia! 2003-as évjárat. Nincsen hátsó tartó rajta. Az FZ258-as +PL172 kombináció jó hozzá. Külön az utóbbi nem felszerelhető önállóan. Lehet készítek hozzá egy tartófület és megveszem önállóan a pl172-öt. Azért egy árat nézhetnél nekem ha nem gond M5 platnival. Köszi.
Igazából a Bódis csábít most, mert nagyon szép az esztétika, és a hang, bár Hornet-et még nem hallottam Bódis-al.