Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Chubby! Én is Akra-val kezdtem a sört...izzé a sort :) Megaphone Slip-On. Eladtam TONO-nak... most a gyári herélt verzió van.... de ahogy én is megyek előre az időben, egyre több gyűjtői szenvedélyt szedek magamra.... modellek, sisakkok, órák, és egyéb kiegészítők.

Igazából a Bódis csábít most, mert nagyon szép az esztétika, és a hang, bár Hornet-et még nem hallottam Bódis-al.
Én meg úgy tudom, hogy van az Akra, aztán a többi
Szia Ago!

Látod milyen rendes vagyok :) Elsőként említettem a Bódis-t :)

Mennyi az annyi egy 2007- darázsra?
Valaki vásárolt már kuplung dekli tömítést?
Mi lehet az ára?
szereti a motor is
ááá de irigyellek
Doky,
Új Bódisban tudunk segíteni....
Jaaaa! Bodis, vagy Raptor, vaaaagy Yoshi, de az Akra is megteszi :)
vagy marad a gyári faragás
2009-es Hornetre tud esetleg valaki jóáron sportdobot?
tovább tudnád küldeni erre a címe? fazakas.levente @ gmail.hu
Köszi!
Ez a motor szobája!
Egy elkülönülő kis melléképület az udvaron, régen ilyen buli szoba volt, most a motoré. Jó mert befűtök a kályhába és lehet babrálni!
hát meg kell pakolni, amúgy én is észrevettem, tologattam jobbra balra de mindenhogy ferdén állt
A lidl-s gyenge.És ha tart is a mágnes simán dülöngél a talpán.
Akkor valószínüleg gyengék a mágnesek ebben a táskában Lidl-ben vettük, nembaj megpróbálom inkább felszerkeszteni a hátsóülésre onnan hátha nem tépi le a szél.
Köszönöm!
Grat, ez amúgy garázs vagy szoba?)
itt a mostani:)
Tegnap megvettem a harmadik hornetemet! (fekete)
:) Mindet nagyon szerettem és most sem véletlenül tértem vissza harmadjára hozzá ! Remélem nemsokára indul a szezon!
Nekem Louis-os van (Moto Detail) beépített esőhuzattal, de 150-nél se moccan meg a táska se és az esőhuzat se jött le. (Tapasztalat.) Ráadásul a hevedert, amivel a kormánynyakhoz lehet rögzíteni nem is használtam.
Bp 22kerület Minden érdekelne ?(mert úgy kell összehantálni a holnapi rendelést.Nevemre rákattintasz és eladó holmik(ott a telószám)
Egy tel számot tudnál adni schreinerfe kukac gmail pont com? Hol lehet átvenni?
Üdv.Tudok segíteni(egy kis árengedményt)Kéne a típus és a méret,és mondok rá valami %
Nekem cbf 600ban van és érezhető volt a változás(felső tartományba),mikor belekerült csináltam egy karbiszinkront.Milyen típus van neked?Én K&N vettem(14800ft)
258fz 22500ft
Pl172 28500ft
M5 platni 9800ft
Hétfőre tudom prezentálni
Szia! 2003-as évjárat. Nincsen hátsó tartó rajta. Az FZ258-as +PL172 kombináció jó hozzá. Külön az utóbbi nem felszerelhető önállóan. Lehet készítek hozzá egy tartófület és megveszem önállóan a pl172-öt. Azért egy árat nézhetnél nekem ha nem gond M5 platnival. Köszi.