Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

nekem is van egy szék a motor mellet!
lehet rajta ücsörögni miközben bámulom a vasat és mindannyiszor rájövök hogy milyen kicseszett fasza gépem van!
Ha kapukat árul az ember,akkor ilyen garázsa van.
Vettem ebay-en egy Berik 1196-os csizmát. Le volt árazva, mert bemutató darab volt. Ma jött meg, nézegetem-nézegetem, vmi nem stimmel... Aztán rájöttem, hogy nem pont az a csizma érkezett, hanem egy GP vagy GPX.
Írtam az eladónak, hogy itt vmi nem stimmel. Most írt, hogy nem tud olyat küldeni (nyilván eladták közben vagy akármi), de ha nekem úgy megfelel, maradhatok ennél a csizmánál és kapok 50% kedvezményt , ha nem akkor mehet vissza az egész.
Na ez a nem mind1...
azért az a nicknév árulkodó lehetne
Mikor melyik
Jó a garázsod! Kapu-falak, egész jó megoldás! Melyik a bejárat? Melyik a kijárat?
Na megszolalt egy egy ktm es ami lassan szetesik :D:D
Nem!
ilyen motort még ő se venne.. pedig.. ahh mind1.. :D
nem, neki tdi-je van
Láttuk! De ez miért lényeges? Neki is Hornetje van?
Moleszteralt teged es azert beszelsz rola ?
csőcsá! láttátok ki lett az új pápa?
Szép, csili vili A jó idő nagyon jó lenne
Igazán szép darab!
Jól áll neki ez a szín!Fiatalítja! És a féknyergekről nem is beszélve..... Grat!
Egy közös gurulásnak én is örülnék valamikor. Én pécsi vagyok, de Szekszárdig még belefér hogy elmegyek.
Sziasztok!

Motor a szezonra felkészült. Már csak a jó idő hiányzik.
Kész a motor a szezonra

Egy kérdés lenne,ma cseréltük ki a szimeringet a villákba, és hogy
milyen a gyári rugó?

Mert az enyémbe progresszív van,meg a rugó alján még pluszba van egy alumínium pogácsa 1,5-2 cm-es,ezek gyári cuccok?

Mert egyébként állat lett a 15W olajjal.
A régi olaj brutál szarul nézett ki!
grat, kene valami kozos gurulas valamikor tobbedmagunkkal.
Kész! Ma meg lett a biztosítás kötve utána okmányiroda! Ott volt kb. 10 perc papír nézegetés majd utánjárás mi is a teendő, de meg lett! Délután rendszám felrakás Ha jó idő lesz akkor egy kis tisztelet kört teszek
Aranyos kis tolvaj! A múltkor nekem is felült rá a hétvéves kislányom. Sokáig nem akart, de csak rászánta magát4 tetszett neki!
A rokongyerekek meg le sem akartak szállni :)
Köszi exec79
Igen van benne egy japán, olasz "olaj" de most már magyar is.
Azt nem tudom hogy hol rakták össze, de szinte minden alkatrészben benne van hogy japán! De ettől összerakhatták olaszban. Na de mindegy! Ennyire nem értek hozzá, igaz ezt most engem nem is érdekel az jobban hogy ma meglegyen a rendszám
A gengszter, mit kapott érte? Puszit?
Rajtakaptam egy tolvajt el akarta lopni a motort!
hopp a 10000. hozzászólást megnyerted!