Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Én meg cask ötleteltem az ötletedre.
Én csak ötletet írtam, azt nem mondtam, hogy működni is fog
Bocs h belevau, de biztos, hogy ez az egybe fóliázás jó ötlet?
Időjárás változás esetén (mondjuk nagy meleg nyáron) szerintem egy idő után "lógni" fog a fólia, ha nincs alatta semmi.

(bár ez csak egyedi vélemény)
Próbáld meg lefóliázni, úgy hogy egybefóliázod. A két "szárny" közötti bevágást el tudnád így tüntetni. Lehet egész más képet adna.
Hali!
Érdekelne sportdob csővel cserébe!
Valaki?
Nem is segítettem
De ha már így belecsaptunk a lecsóba, milyen szűrőt rendeltél?
Megjött a szűrő,köszi a segítséget!
Köszi
Kedves Hornet-esek!
A fotógalériákat nézegetve bukkantam erre:
Hornet alkatrészeket áruló csaló

Ha igaz, akkor remélem, h megkapja a magáét.
Szép napot!
Hívlak ha bent vagyunk Ha meg kinyomod akkor bemondatom a neved! A szűrőt meg megbeszéljük, még várok egy visszajelzést!
En csak vasarnap jutok fel, ha minden osszejon. Lesz kozulunk meg valaki vasarnap? Szivesen talalkoznek vele. Ja, a holland sorok pompasak .
Jelen!
Én is tőlük vettem előre és hátra fékbetétet, a hatást még nem nagyon tudtam kipróbálni. De árban és kiszolgálásban nagyon jók! Ajánlani tudom én is!
lehet nem találkozunk :)

7,5K csak neked
Sziasztok egy kis tapasztalatot írnék! Rendeltem pc41 ABS-es gépre BRENTA fékbetétet, neharagudjon meg az illető de nem tudom ki linkelte be még 1-2 hónapja, de én is bevásároltam, illetve csak hátulra vettem, mert oda volt esedékes...

A vásárlás lebonyolításában is meglepődtem, és a fékbetét árához képest a fékhatás is meglepett..

Sinteres fékbetétet vettem hátra 4900+posta(1300volt) és a szállítás 18 órát vett igénybe a rendelés időpontjából ami még szintén meglepett.

Fékbetét terén a gyárihoz és a ferodohoz tudom viszonyítani ami 9ezer forint környékén van, de utcára ez a brenta is tökéletesen megfelel én úgy gondolom!
van egy új gyári olajszűrőm eladó ha érdekel valakit irjon,2001es 600-as hornethez vettem.csak a motor elkelt igy ez megmaradt,cimem szaboa@kabel2.hu
Meg sem kérdezem mennyi ,majd szombaton megmondod!
Van gyári......ha kell
pc41 levegőszűrőt, K&N vagy valami komolyabbat merre nézegessek? Mert ahonnan rendeltem 2 hónapja csak ígérgetnek.:S
Igen, gondoltam, ahogy átböngésztem a listájukat. :)
Mert a raktárban porosodó lánckerekeket szórják ki.
Néztem én is, de sajna nem láttam benne a Hornetemhez valót.
Hátha valakit érint:
http://www.karasna.hu/lanckere...