Bocs h belevau, de biztos, hogy ez az egybe fóliázás jó ötlet?
Időjárás változás esetén (mondjuk nagy meleg nyáron) szerintem egy idő után "lógni" fog a fólia, ha nincs alatta semmi.
Sziasztok egy kis tapasztalatot írnék! Rendeltem pc41 ABS-es gépre BRENTA fékbetétet, neharagudjon meg az illető de nem tudom ki linkelte be még 1-2 hónapja, de én is bevásároltam, illetve csak hátulra vettem, mert oda volt esedékes...
A vásárlás lebonyolításában is meglepődtem, és a fékbetét árához képest a fékhatás is meglepett..
Sinteres fékbetétet vettem hátra 4900+posta(1300volt) és a szállítás 18 órát vett igénybe a rendelés időpontjából ami még szintén meglepett.
Fékbetét terén a gyárihoz és a ferodohoz tudom viszonyítani ami 9ezer forint környékén van, de utcára ez a brenta is tökéletesen megfelel én úgy gondolom!
Időjárás változás esetén (mondjuk nagy meleg nyáron) szerintem egy idő után "lógni" fog a fólia, ha nincs alatta semmi.
(bár ez csak egyedi vélemény)
Érdekelne sportdob csővel cserébe!
Valaki?
De ha már így belecsaptunk a lecsóba, milyen szűrőt rendeltél?
A fotógalériákat nézegetve bukkantam erre:
Hornet alkatrészeket áruló csaló
Ha igaz, akkor remélem, h megkapja a magáét.
Szép napot!
7,5K csak neked
A vásárlás lebonyolításában is meglepődtem, és a fékbetét árához képest a fékhatás is meglepett..
Sinteres fékbetétet vettem hátra 4900+posta(1300volt) és a szállítás 18 órát vett igénybe a rendelés időpontjából ami még szintén meglepett.
Fékbetét terén a gyárihoz és a ferodohoz tudom viszonyítani ami 9ezer forint környékén van, de utcára ez a brenta is tökéletesen megfelel én úgy gondolom!
http://www.karasna.hu/lanckere...