A névleges értékhez képest a hézag +0,03-0,03 tehát alsó felső érték között 0,06 eltérés lehet.Ha még nem csináltál ilyet jobb ha szakira bízod,elég tökölős meló ha tisztességesen akarod megcsinálni.Először is lehet csereberélni a meglévőket és utána a maradékot kell újra cserélni.
Üdv!
Ha már minden hülye kérdésemre ilyen rendesen válaszolsz,válaszoltok, akkor lehet valahol 2 százados szelep hézagoló lapkát rendelni? Csak 5 századosat találtam,de mivel a moci könyvében 3 század lehet az eltérés elég nehéz lesz pontosan belőni.....
Csak azért kérdem mert multkor mikor jöttem haza egyszer kétszer lefulladt,hazaértem és kb 1 liter volt benne talán annyi se és megakartam nézni hogy kifolyik-e belőle aztán semmi mondom ok telerakom de úgyse folyt belőle. Tehát ja.
Ha rá kell kérdezni, akkor annyira nem lett rossz
Fólia, a jobb fajtából. Tulajdonképpen egész hihetően néz ki szerintem. Közelebbről persze ki lehet szúrni. Most fóliáztam először, a fényszóró feletti idom nem sikerült olyan jól, pedig segítségem is volt. A műszerfalnál aztán rájöttem, hogy folyamatosan kell melegíteni, és mint a rétestésztát rányújtani.
Köszi
2 századosat tudsz? Mikorra tudnád?
Üdv
A gyári 1000párszáz+áfa
Üdv
A Hornetnél ez lesz az első! De már nem vagyok szűz, van egy drz-m ,volt tt-m és rmz-m amin mindig én csináltam.
Exec KÖSZI a linket!
üdv
http://www.lingshondaparts.com...
A névleges értékhez képest a hézag +0,03-0,03 tehát alsó felső érték között 0,06 eltérés lehet.Ha még nem csináltál ilyet jobb ha szakira bízod,elég tökölős meló ha tisztességesen akarod megcsinálni.Először is lehet csereberélni a meglévőket és utána a maradékot kell újra cserélni.
Üdv!
Simán "ON" és tartalékon se folyik..... WTF?
http://www.ebay.de/itm/2D-3D-4...
Annyi van rajta, hogy Carbins Made in USA
Ki gondolta volna, hogy ott még gyártanak bármit
Az hogy van hogy leszedtem a tankot a mociról (Hornet 98), megnyitom a csapot és nem folyik a benzin? Milyen csap van ezen?
üdv
Én az oldalidomot csináltam így, a szélein nem lett az igazi, de ott szerencsére takarja az ülés.
Fólia, a jobb fajtából. Tulajdonképpen egész hihetően néz ki szerintem. Közelebbről persze ki lehet szúrni. Most fóliáztam először, a fényszóró feletti idom nem sikerült olyan jól, pedig segítségem is volt. A műszerfalnál aztán rájöttem, hogy folyamatosan kell melegíteni, és mint a rétestésztát rányújtani.
VTN technológia, karbonmintás fólia, vagy karbone elem?