Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hali
Szelephézagot mérnék a Hornetten(98) mihez kell állítani?
Szedtem le "Service Manualt" 98-ast de ott van T meg F de az enyémen nincs lent a jeladónál,fent a vezműtengelyen van ex -in kétszer van egy párban ami össze van festve és úgy áll ahogy a manualban kell lennie. Drznél könnyű volt mert volt egy jel a tengelyen és akkor mértem,de itt ugye a 4 henger miatt gondolom forgatni is kell. Valaki csinálta már? Tudom vihetném szerelőhöz is de szeretem megtanulni az ilyeneket.
Köszi
Üdv
Extension, Brass Extension
mi lehet az angol elnevezése annak a kis menetes fémcsőnek amit szinkronhoz kell becsavarni a bal oldali henger szívócsövébe?
Holnapra azért már valamivel enyhébb időt ígérnek, de azért sok szerencsét, akadálymentes közlekedést!
Sok szerencsét!Vigyázzatok magatokra!
Kocsival (6 személyes Ford Tranzit) megyünk és nem önszántunkból. Céges út lesz. 2 héten belül ez a második kör. Az előző sem volt egy leányálom. Itthon szakadó eső Ausztria szakadó hó, Németország megint eső. A mostani útra nem is merek belegondolni. Remélem vasárnapra jobb lesz a helyzet ....
Pedig nagy kalandnak ígérkezik!

Jó lenne egyszer egy ilyen "kis kanyart" megcsinálni.
Az a Hollandia még autóval is extrém utazásnak ígérkezik, motorral pedig el sem tudnám képzelni.
CSERE! Elcserélem 2007-es Honda Hornet 600-s motoromat bármilyen típusú motoros szánra. Jelige: csak mai napra! Kész ami az utakon van
Hörmann úr! a te féknyergeid csak festve vannak vagy csere volt?
25 ezerért kínálom!
De kinek mit ér? Meghallgatok mást, esetleg csere bere!
Ja a batszitol van. Meg nem sokat mentem vele mert pont a szezon vegen raktam fel,de hangja az van 10e nel ordit.amugy kulturalt.
Na nekem pont rövidítve van, mivel a gyári tartó törött volt, hajlítottunk egyet fémből. Ez nem is fog fel annyit, elég minimál!

Jó az ötlet, hogy csak szárazon, de mi van, ha menetközben kap el a zuhé?
erre én is kíváncsi lennék, amúgy mennyiért adnád?
eladnám!
szerintetek egy az egybe felmegy 2005 előttire?
ezt lehet ott kéne hangoztatnod.....míg szájba nem b@sz valaki
Rendszámtábla hosszabbítással lehet mérsékelni, valamelyest. Lehet kapni mindenféle gyártó kínálatában egy vagyonért, vagy akinek van egy kis kézügyessége az meghajlít egy fém lapot, fúr rá meg a rendszámtartóra 2 lukat és összecsavarozza. Esetleg két komponensű ragasztó De a kedvenc megoldásom, hogy nem motorozok ha esik
az a miskolc ilyen nagy cigány város nem?
nem fontos hozzánk is oda szarni
nemmondod meg mit csinálok.. majd én eldöntöm! :D
miskolc es kornyeke gyere oda
hát igen elég szép vagyok mit ne mondjak.. :S
Fudejovagyra meg ram gondolt meg a pápára :D