Hali
Szelephézagot mérnék a Hornetten(98) mihez kell állítani?
Szedtem le "Service Manualt" 98-ast de ott van T meg F de az enyémen nincs lent a jeladónál,fent a vezműtengelyen van ex -in kétszer van egy párban ami össze van festve és úgy áll ahogy a manualban kell lennie. Drznél könnyű volt mert volt egy jel a tengelyen és akkor mértem,de itt ugye a 4 henger miatt gondolom forgatni is kell. Valaki csinálta már? Tudom vihetném szerelőhöz is de szeretem megtanulni az ilyeneket.
Köszi
Üdv
Kocsival (6 személyes Ford Tranzit) megyünk és nem önszántunkból. Céges út lesz. 2 héten belül ez a második kör. Az előző sem volt egy leányálom. Itthon szakadó eső Ausztria szakadó hó, Németország megint eső. A mostani útra nem is merek belegondolni. Remélem vasárnapra jobb lesz a helyzet ....
Rendszámtábla hosszabbítással lehet mérsékelni, valamelyest. Lehet kapni mindenféle gyártó kínálatában egy vagyonért, vagy akinek van egy kis kézügyessége az meghajlít egy fém lapot, fúr rá meg a rendszámtartóra 2 lukat és összecsavarozza. Esetleg két komponensű ragasztó De a kedvenc megoldásom, hogy nem motorozok ha esik
Szelephézagot mérnék a Hornetten(98) mihez kell állítani?
Szedtem le "Service Manualt" 98-ast de ott van T meg F de az enyémen nincs lent a jeladónál,fent a vezműtengelyen van ex -in kétszer van egy párban ami össze van festve és úgy áll ahogy a manualban kell lennie. Drznél könnyű volt mert volt egy jel a tengelyen és akkor mértem,de itt ugye a 4 henger miatt gondolom forgatni is kell. Valaki csinálta már? Tudom vihetném szerelőhöz is de szeretem megtanulni az ilyeneket.
Köszi
Üdv