Kösz mindenkinek! Igazából csak a hátsó rugóstagot védeném valamennyire. Azzal tisztában vagyok, hogy hátul minden dzsuvás lesz, ha esik, nekem simán felveri az ülésig is. Ráadásul a hátsó doboz tartójáról még a farokidom tetejére is visszamegy.
Ne várjatok csodát tőle!
Arra jó, hogy a rugóstagot megvédi, de mivel hátul nincs gyakorlatilag semmi, a vízpermet így is úgy is fel fog verődni, az ülés is felhúzza a seggünk alá valamennyire.
Nekem karbon van fent, most hétvégén elkapott kicsit az eső. Háááát nem sok szart ért. A rugóstag kicsit kevésbé lett koszos az igaz, de még a hátam közepe meg a komplett undertail (nincs ennek magyar neve?) is tiszta retek volt.
Mondjuk ez lehet nem a sárvédő hibája
Hát igen ... 4-en indulunk a hétvégén Hollandiába . Lehet kicsit rázós lesz az út .... Remélem addigra valamit javulni fog az idő és a közlekedés is .
Azért jó, hogy a múlt hétvégén lehetett kicsit motorozgatni. Igaz annyit nem sikerült, mint Devidzon kartársnak, de az a kevés is jólesett amit mentem. A sógor Hornet-jét rakosgatjuk összefele. Remélem ezen a hétvégén végzünk is vele. Olyan az egész projekt mint a rétestészta. Ez van akkor, ha valaki nem ott szerel ahol lakik.
Egyébként egy 2010-es gépre lesz felrakva McOil rendszer. Serintem lesz fényképes dokumentáció, ha érdekel valakit.
Valakinek esetleg van a látókörében eladó Monokey rendszerű oldaldoboz? Érdekelne.
A mai nap nem éppen motorozásra inspiráló...... pár perce arra keltem, hogy ömlikaz eső, de nem kicsit. Ùtálom már ezt az egész szar csapadékos hóbelebancos mindenséget.
Tegnap találtam egy helyet, ahol lehet kapni damamid-ot. Abból még készìttetek ezt azt, aztán ha még akkor sem lesz jó idő, én elköltözök valami motorosbarát éghajlatra.
U.i. gyarapodtunk egy két "érdekes" taggal/hozzászólásal...........
Arra jó, hogy a rugóstagot megvédi, de mivel hátul nincs gyakorlatilag semmi, a vízpermet így is úgy is fel fog verődni, az ülés is felhúzza a seggünk alá valamennyire.
hívjuk ezen túl.: A, kerékjárati műanyag ív-nek
B, kibaszott drága műanyag alkatrész-nek
C, az az alkatrész, ami sokmindenki motorjáról hiányzik- nek nak tól től ból ből
Fárad vagyok
Mondjuk ez lehet nem a sárvédő hibája
Kösz!
Abszolút nem beleszólás, nem veszem annak. Sőtt! Inkább jó tanács!
De nekem ez is megteszi, amire használni akarom tökéletes lesz!
Ára sem rázós, kaptam 1m rudat 50 átmérővel natúr szin. Verekedni ez is jó
A sportdob az, ami a Bátszimotornál volt hirdetve? Jól szól?
Kinek van fenn utánygyártott hátsó sárvédő a gépen? Ez mennyire tartós anyag, kinek mennyire vált be?
Szutyok időben mindig televeri a hátsó kerék a hátsó rugóstagot, utálom takarítani. Ez gondolom azért megvédi azt a részt a szennyeződéstől?
Gondolkodom egynek a beszerzésén, behúznám karbonmintás fóliával (előtte a belseje kapna fekete festéket), így még jól is mutatna a mocin.
Ötlet, tanács, vélemény?
THX!
Az idő valóbannem motorozásnak kedvez. Pedig már nagyon mennék én is. Amikor persze jó idő volt, akkor meg melózni kellett!
Remélem egy két hét és elmúlik ez a szutyok esős időjárás.
Nem akarok beleszólni, de szerintem ne danamidból, hanem POM-ból(delrin) csináltasd az alkatrészeket. Szebb, és könnyebben megmunkálható.
exec nem tudsz olcsó de jó fenyezot a környékünkön? Thx
Azért jó, hogy a múlt hétvégén lehetett kicsit motorozgatni. Igaz annyit nem sikerült, mint Devidzon kartársnak, de az a kevés is jólesett amit mentem. A sógor Hornet-jét rakosgatjuk összefele. Remélem ezen a hétvégén végzünk is vele. Olyan az egész projekt mint a rétestészta. Ez van akkor, ha valaki nem ott szerel ahol lakik.
Egyébként egy 2010-es gépre lesz felrakva McOil rendszer. Serintem lesz fényképes dokumentáció, ha érdekel valakit.
Valakinek esetleg van a látókörében eladó Monokey rendszerű oldaldoboz? Érdekelne.
A mai nap nem éppen motorozásra inspiráló...... pár perce arra keltem, hogy ömlikaz eső, de nem kicsit. Ùtálom már ezt az egész szar csapadékos hóbelebancos mindenséget.
Tegnap találtam egy helyet, ahol lehet kapni damamid-ot. Abból még készìttetek ezt azt, aztán ha még akkor sem lesz jó idő, én elköltözök valami motorosbarát éghajlatra.
U.i. gyarapodtunk egy két "érdekes" taggal/hozzászólásal...........