Találtam egy szépnek tűnő darabot, vagyis hirtelen sürgőssé vált a segítséged. Kérlek, ha van módod rá, hívj fel a 70/434-8222 számon, vagy küld el mailen / sms-ben a számod, és felhívlak, megbeszélnénk a dolgot.
Köszi a válaszodat, ezek szerint Te szakember vagy? Talán ezen a most következő héten lesz rá időm, hogy neki essek a motornézegetésnek, és akkor keresnélek... Megadnád az e-mail elérhetőségedet, hogy ne itt kelljen üzenjek Neked. Az én mail címem: tmss76@gmail.com
Rá kell jönni, hogy tök mind1 milyen átalakításba kezdesz, nem lesz 1 generációval újabb motorja senkinek nállam is hiába az alakítás, megmarad az eredeti forma, alk. elrendezés, csak egy kicsivel rövidebb, kicsivel másabb, mint az eredeti.
A tengelygombák már legyártva, de nem vagyok elégedett, kell még átalakítás, hogy passzoljon a géphez.
Bevásároltam danamidból, lesz rajta alu és danamid gomba (is?)
De! most már jöhetne a jó idő! Nekem ez hiányzik a legjobban.
:D Igen,nekem sem tetszett a hátulja,én már levágtam a rendszámtáblatartót -mint kukac. Még meg kell tervezzem a másikat ami kicsit olyan lesz mint az új Horneté, de persze marad az a béna undertail ív. Mehet a vásár csak el kell adjam a swiftem!
Igen így felrakva szörnyű ,de ha külön megnézed az idomot és nincs rajta a két oldalsó villa alakú elem már másként hat. Nekem is olyan mint egy vízfejű ló de pont ez a bajom a gyári idommal is.
"Elméletben" teleszkóp szimeringet és olajat cserélek! 2001 PC34
Ha jól nézelődtem akkor a szimering mérete 41x54x11, árban 1200-1500,-Ft/db.
Olaj mennyisége 486 cm3 villánként, árban kb. 2000,-Ft/L. Korábban volt itt szó hogy 10W vagy 15W-s olaj legyen benne.
Kérdéseim:
- adatok, méretek jók?
- szimering, olaj gyártmány (minőség)?
- 15W-t javasoljátok?
Nincs gond vele, de ezt is rendbe szeretném tenni mert nem tudni mikor volt csere.
Találtam egy szépnek tűnő darabot, vagyis hirtelen sürgőssé vált a segítséged. Kérlek, ha van módod rá, hívj fel a 70/434-8222 számon, vagy küld el mailen / sms-ben a számod, és felhívlak, megbeszélnénk a dolgot.
Köszi,
Tamás
2001-2003-as évjáratban, erre van keret. De ha jól látom, a Te géped ennél jóval fiatalabb.
Üdv
Köszi a válaszodat, ezek szerint Te szakember vagy? Talán ezen a most következő héten lesz rá időm, hogy neki essek a motornézegetésnek, és akkor keresnélek... Megadnád az e-mail elérhetőségedet, hogy ne itt kelljen üzenjek Neked. Az én mail címem: tmss76@gmail.com
Előre is nagyon köszönöm,
Tamás
*főnök
A tengelygombák már legyártva, de nem vagyok elégedett, kell még átalakítás, hogy passzoljon a géphez.
Bevásároltam danamidból, lesz rajta alu és danamid gomba (is?)
De! most már jöhetne a jó idő! Nekem ez hiányzik a legjobban.
Apropó! Jön valaki a motorkiállításra a 7végén?
Udv.
Ha jól nézelődtem akkor a szimering mérete 41x54x11, árban 1200-1500,-Ft/db.
Olaj mennyisége 486 cm3 villánként, árban kb. 2000,-Ft/L. Korábban volt itt szó hogy 10W vagy 15W-s olaj legyen benne.
Kérdéseim:
- adatok, méretek jók?
- szimering, olaj gyártmány (minőség)?
- 15W-t javasoljátok?
Nincs gond vele, de ezt is rendbe szeretném tenni mert nem tudni mikor volt csere.
Viszont így valahogy plxivel szerintem nem az igazi.
Kis fantázia mozgató! Bár az utált elem itt is jelen van! :S