Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Csásanyi személyesen!
Remélem nem így lesz!Le van kezelve és 3000km-ként tisztítani kell, bentről kifelé
Üdv.Pontosan mikori évjáratú.Givi termékekkel foglalkozom,lehet hogy tudok megoldást.Van a motoron hátsó tartó?
Nem akarom elhinni, hogy pc36-hoz nem lehet vásárolni doboztartó konzolt (oldalra). Az SW-Motech félét megrendeltem egy magyar cégtől, majd hét közepén hívtak, hogy levették a gyártásból. Ha így folytatódik eladom, és veszek egy pc41-et . Na jó vicceltem.

Tényleg nem tud hozzá senki valami megoldást? GIVI, Kappa nem igazán jön be, mert fel kell tenni a topcase tartót hozzá.
Én pont most "hajítottam" ki a sportlégszűrőt az enyémből. A polcon pihen. Szerintem nem lett átfúvókázva hozzá így mit sem ért (inkább rontott ).
És most már nem akar lerepülni nagyobb sebességnél sem ? Köszönöm
megjött köszi
így volt nekem is, vettem bele neodym mágneseket még be is kellet csomagolni bevarrás előtt mert túl erősek voltak:)
Hali!
Szükségem lenne egy jobb oldali hátsó lábtartóra! Nem a konzolra, hanem a gumis felhajtós részre, illetve kuplung dekli felfogató csavarokra vagy 3 db-ra!
Van valakinek? Megvenném!
Húsvét után valamikor.... Kb már a falat kaparom. Ma is lementem a garázsba, beindítottam, járattam, befújtam a láncot.

De jó lenne már menni, normális időben, jól tapadó aszfalttal...
Mikor lesz már jó időőőőő.....
reggel 10 körül elvileg elküldtem. Átment? Most ez a nyomorék freemail nem jön be. :(
Nekem idomos van, ott nem nagyon kap bele a szél, de a táska esőhuzatát simán levitte 80-as tempónál. Nem is tudtam megállni érte.... :(
Nektek is lerepül a tanktáska olyan 110-120 körül ? Akárhogy raktam a táskát belekap a szél pedig a mágnesek erősen tartják.
Ha Shoxéknál akarod venni akkor semilyennel...
köszi előre is!
Exec, pontma megyek le a garázsba, befotózom Neked!
Ha valaki volna kedves és ráér valamikor lefotózná közeliben (lehetőleg jobb minőségben) a láncállításhoz a matricát, és az ülés alatt lévő infó matricákat. (ha van rajta alvázszám v ilyesmi nyugodtan takard ki) Jöhet a mail címemre exec79@gmail.com. Köszi!
A tárcsa milyen gyorsan fog kopni a szinter betéttel?
Semmi jelentősége, sok évig eláll a flakonban, ha már szennyezőanyag kerül bele, akkor változik a tulajdonsága, ezért kell legalább évente cserélni.Öntsd bele és gázt neki.
Megjött az olaj. Maradt az eddig bevált Repsol Racing 10W-40.

Kérdésem az lenne, hogy honnan tudhatom meg a csomagolásból, hogy mikori gyártás?
A doboz alján, ahol normál esetben lennie kéne a jelölésnek csak a hónapok vannak feltüntetve körben, de nincs a középen az évszám utolsó két számjegye és a nyilacska sem, ami az adott hónapra mutatna?
Mosta akkor mizu?
Ennyi!
Üdv!
Volt ma valaki az AMTS-en? AGV sisakok milyen árengedménnyel vannaK?
rá kell tenni az új hornet fényszóróját idomostól, "oszt" kész !