Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

megérkeztek a drágaszágok :)
Aha van..a hozzá nem értés... Azt a gombot vészleállítónak is nevezik. Én inkább annak a gombnak a mellőzését szoktam javasolni, mert sokan azzal állítják le és rajta marad a gyújtás, feleslegesen megy tovább a ventillátor, ha meleg a motor, és a világítás. 2perc beszélgetés után, már nem indul a motor. Szóval nyugodtan állítsd le gyújtáskapcsolóval. A fesszabályzó amúgyis független a gyújtáskapcsolótól, mert direktbe van kötve az akksira.
Szevasz!

Nekem van 4db gyári. 2000-évjárat. Ha érdekel Pécsen lakom,,vagy elküldöm postán. A hátsóknál a vezetéket toldani kell.

írj a roczkomilankukacgmail-ra.
Remélem az idő is jó lesz és nem csak a városban kell majd mutogassuk magunkat :D
Pénteken nem biztos, szombat-vasárnap szinte mind1. Majd sasolok!
Nemtudom mennyire olvasgatod de Szekszárd környékébe majd fírkálok hogy hétvégén mikor lenne kisebb találkozó :) Te mikor érsz rá ?
pontosabbat nem mondott mire is gondol, miért is menne tönkre ? Önindukcióra gondolhatott ? De arra ott a szabadonfutó dióda... Hmmm
Hülyeség!
Voltam én is! Eredetiségvizsgára vittem.
Egy hónap múlva műszaki, és én is megcsinálom a kipufogót.
Szia Chubby!
Ma azt mondta egy srác, hogy nem szabad a motort kulccsal leállítani, csak a kapcsolóval, mert tönkremegy a fesszabályzó. Van ebben valami?
Voltam ma gurulni
Igaz csak egy 20 percet, de nagyon jó volt. Az új kipufogó nagyon vad 110-nél még lehet hallani.
Régebb olvastam, hogy néhányatoknak sokat evett a hornet. Írtátok, hogy porlasztó tűt lejjebb engedtétek. Valaki meg tudná mondani hogy hol kéne álljon gyárilag, vagy kinek hol vált be ? Hétvégén csinálok olajcserét, karbiszinkront és megmérem a szelephézagokat, hogy 100% os állapotban induljon a szezon.
Pc36rol van szó
Sziasztok! Tudna nekem valaki segíteni? 2002es Hornet 600-hoz keresek gyári indexet! Legalább 1 pár kellene de ha meg van mind a 2 pár akkor egybe megvenném! Ha esetleg valakinek van légyszíves írjon!
hogy a minosege milyen nem tudom, de az biztos hogy a gyari tularazott. Csapagyboltban vettem kerekcsapagyakat ugyanolyat mint a gyari, harmad aron...

http://bmobil.superwebaruhaz.h...
a váznak a vége sem teljesen egyforma, nem tudom hogy fel lehet e rá csavarozni egy az egyben, de van rá esély hogy nem megy fel simán.

http://www.lingshondaparts.com...

http://www.lingshondapa
rts.com...
Sziasztok...

Érdeklődnék,hogy honnan érdemes villa szimeringet venni jó minőségűt,honda hornet 600 2004. És,hogy mi a pontos méret,normál villás,nem fordított..

Megkérdeztem a gyári szimeringet,kicsit sokallom 16000 ft.
Farokidom csere. Más az alakja is és a mérete is. Szacsának régebben volt elfekvőben egy fekete, azt hiszem. Nem tudom meg van-e még neki...
Sziasztok Hornetesek!
Nagyon tetszik a 2003 utáni hátsó lámpa, ezzel kapcsolatban lenne az a kérdésem hogy a korábbi tipusnak (2001) befér-e a helyére, komolyabb átalakítás nélkül, vagy az idomot is cserélni kell? A képen amire cserélném...
Hali srácok,

Ha szépen megkérek valakit megmérnétek a felső teleszkóp befogó közötti távolságot (telók közepei között) és a teleszkóp átmérőjét.
Lecserélném a cbr-en a kormányt azért lenne szükség rá.
Köszönöm előre is!
Nekem van . Ilyen.
Köszönöm a segítséget!
Azt hittem más ok miatt felemás!
Kicsit fel lett újjítva, mert nagy volt a lyuk
Én is ugyanebben a cipőben járok . Sajna senki ne akar megválni tőle. Ma kaptam egy ajánlatot újra M5 platnival 29000 Ft, Bp.-i átvétel + 1000 Ft. Mondjuk nekem csak oldaldobozhoz kellene tartó, azt pedig egyediben készítenék el 27000 Ft-ért Monokey rendszerhez passzolót.
Megvan még a rugóstag védő a hornetre? Ha igen akkor mennyi lenne az ára? Mert érdekelne!
pontosan.
Ha a jobb oldali a hosszabb, akkor a kipu miatt lehet...