Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Az enyémen ilyen
Sziasztok!
2001-esen a hátsó lábtartó szimmetrikus? Mert nekem felemás
Sziasztok! Keresek Hornetre GIVI FZ 258 Topcase tartót,ha valakinek feleslegessé vált vagy tud jutányosan kérem jelezzen.Előre is köszönöm!
Oké.

Faddi srác, erőműbe őrként dolgozik.
Valaki esetleg felhívta a Ricsi bontót? Mi pénzt kér a felrakott dolgokért? Valóban egyforma a PC34 és PC36 eleje (keréken kívül)? Matris alkatrász miatt kérdezném ...
Ha készen lesz, megnézném . Kivel festeted?
A legújabb szerzeményem. Lassan összeáll a gép, jöhet a tavasz ! Ma megjön a légszűrő hátsó fékbetét, ola, olajszűrő. Csak össze kell rakni. Ideje lesz egyet gurulni. Csak az időjárás maradjon ilyen a hétvégéig !
Egyébként, sokat filóztam a színen.

Tetszik az arany szín is,de lehet csak más motorján,és a sajátomon nem jönne be,meg az arany színt el kell találni,hogy ne legyen szar az árnyalat.

Gondolkoztam két színűben, lakk fekete közép ezüst perem,vagy polír,de az meg macera,meg koszolódik. De a fekete nem tetszik,nekem kicsit téli kerekes hatása van,biztos bennem van a hiba.

Így maradt az ezüst szürke....
köszi szépen...
alufelni színű lesz,gyöngyház metál szürke...
10000köszönet & hála! Így már nyugodtan eresztem át a gépemen!

És a feleségem pedig üdvözöl (HHG -Orsi)
Nem lesz vele gond. Maradt elég falvastagság. Asszem pl. a 600RR elöl-hátul üreges....
Chubby!

Mi a véleményed a 07- hornetnél a hátsó tengely (kerék) hosszanti átfúrása 8-as furattal, valamint az első keréknél is u.e.
Van annak a hátsó tengelynek,első csavarnak teherviselő szerepe?

A dologhoz hozzá tartozik, hogy a furkálás megtörtént spéci esztergán spéci fúróval, de azért szeretém hallani több szerelő véleményét, mielőtt belevágom a gépbe.

Kibeb@szott tengelygomba fertőzésem van!

Köszi
Igen szerintem is nem is ormótlan.Örülök,hogy tudtam segíteni!
Az elsőket 20Nm, a hátsókat 42Nm. Menetrögzítőt használj.
Köszi szépen! Ez elég pofásnak is néz ki...
nem vészes az ára sem.
Találtam neked az enyém ugyanez!

http://www.bazismotor.eu/index...
Szia! 2 nappal ezelőtt vettem én is itt (Németország) Louis-ba 13 Euró volt a beszerelés nem nehéz.De ha otthon körülnézel ott is találsz!Remélem valamennyire segítettem!
Milyen színű lesz a felni?
Felbakolva ,gumicserére,meg felni fényezésre!

A tárcsákat mekkora nyomatékkal kell lehúzni?
Szia, a Vaterán láttam.
Cbr 600rr ről 50km-t használt gyári láncszett
Lánc + 2 fogaskerék

Pattentszem kell hozzá

Ár 25000 komplett!

Érd 20/5140810
Sziaztok!
Szeretnék felszerelni a gépre egy szivargyújtót a navigációnak. Hol tudok ilyet beszerezni? -Tud valaki segíteni?
Meg esetleg valami leírás a felszereléséhez nem jönne rosszul :D
Köszi a segítséget!
Üdv