Valaki esetleg felhívta a Ricsi bontót? Mi pénzt kér a felrakott dolgokért? Valóban egyforma a PC34 és PC36 eleje (keréken kívül)? Matris alkatrász miatt kérdezném ...
A legújabb szerzeményem. Lassan összeáll a gép, jöhet a tavasz ! Ma megjön a légszűrő hátsó fékbetét, ola, olajszűrő. Csak össze kell rakni. Ideje lesz egyet gurulni. Csak az időjárás maradjon ilyen a hétvégéig !
Tetszik az arany szín is,de lehet csak más motorján,és a sajátomon nem jönne be,meg az arany színt el kell találni,hogy ne legyen szar az árnyalat.
Gondolkoztam két színűben, lakk fekete közép ezüst perem,vagy polír,de az meg macera,meg koszolódik. De a fekete nem tetszik,nekem kicsit téli kerekes hatása van,biztos bennem van a hiba.
Mi a véleményed a 07- hornetnél a hátsó tengely (kerék) hosszanti átfúrása 8-as furattal, valamint az első keréknél is u.e.
Van annak a hátsó tengelynek,első csavarnak teherviselő szerepe?
A dologhoz hozzá tartozik, hogy a furkálás megtörtént spéci esztergán spéci fúróval, de azért szeretém hallani több szerelő véleményét, mielőtt belevágom a gépbe.
Szia! 2 nappal ezelőtt vettem én is itt (Németország) Louis-ba 13 Euró volt a beszerelés nem nehéz.De ha otthon körülnézel ott is találsz!Remélem valamennyire segítettem!
Sziaztok!
Szeretnék felszerelni a gépre egy szivargyújtót a navigációnak. Hol tudok ilyet beszerezni? -Tud valaki segíteni?
Meg esetleg valami leírás a felszereléséhez nem jönne rosszul :D
Köszi a segítséget!
Üdv
2001-esen a hátsó lábtartó szimmetrikus? Mert nekem felemás
Faddi srác, erőműbe őrként dolgozik.
Tetszik az arany szín is,de lehet csak más motorján,és a sajátomon nem jönne be,meg az arany színt el kell találni,hogy ne legyen szar az árnyalat.
Gondolkoztam két színűben, lakk fekete közép ezüst perem,vagy polír,de az meg macera,meg koszolódik. De a fekete nem tetszik,nekem kicsit téli kerekes hatása van,biztos bennem van a hiba.
Így maradt az ezüst szürke....
És a feleségem pedig üdvözöl (HHG -Orsi)
Mi a véleményed a 07- hornetnél a hátsó tengely (kerék) hosszanti átfúrása 8-as furattal, valamint az első keréknél is u.e.
Van annak a hátsó tengelynek,első csavarnak teherviselő szerepe?
A dologhoz hozzá tartozik, hogy a furkálás megtörtént spéci esztergán spéci fúróval, de azért szeretém hallani több szerelő véleményét, mielőtt belevágom a gépbe.
Kibeb@szott tengelygomba fertőzésem van!
Köszi
nem vészes az ára sem.
http://www.bazismotor.eu/index...
A tárcsákat mekkora nyomatékkal kell lehúzni?
Lánc + 2 fogaskerék
Pattentszem kell hozzá
Ár 25000 komplett!
Érd 20/5140810
Szeretnék felszerelni a gépre egy szivargyújtót a navigációnak. Hol tudok ilyet beszerezni? -Tud valaki segíteni?
Meg esetleg valami leírás a felszereléséhez nem jönne rosszul :D
Köszi a segítséget!
Üdv