Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Eladó 98-04-ig Hornethez ÖHLINS hátsó gátló és az első teleszkóphoz állitható MÁTRIS átalakitó szett,csak telefonon érdeklődj 06705850436.
ismerem a boltot, köszi. Nem gondoltam volna hogy van ott ilyesmi, weboldalukon sem találtam. Ha ma nem találok akkor megyek oda.
Gyere át Erzsebetre a Szogkerbe,en ott vettem.
arra figyeljetek hogy legyen bőven cső, 2-3 méter hogy ne kapja fel az olajat ha olajjal akarjátok csinálni
szerintem valami nagyobb díszállat/halas kereskedésben lehet kapni holnap megyek a soroksári auchanba ott van egy ilyen bolt, ha találok szólok.
mindenképpen értesítelek!
amint kapok segítségeket.
csak nem karbszinkronhoz akarsz csinálni valamit?:) Ha megtudtad érdekelne engem is.
sziasztok!
3/16 inch-es T alakú vákuum elosztót hol lehet venni? + hozzá ugyan ilyen méretű vákuum csövet?
köszönöm
köszönöm mindenkinek. Igazából egy plusz lenne, mert tetszik. megszoktam már a fokozat számolást, de néha néha van hogy jól jönne :) ez az ebay-es szimpi
itt van egy felszerelve nem hornet ugyan de jót ír róla a fazon, ennyiért lehet még én is beszerzek egyet:)

http://www.ninjette.org/forums...
van itt egy olyan amit váltókarhoz lehet belőni, egész olcsó nem tudom milyen lehet de elképzelhető hogy jó lehet.

http://www.ebay.com/itm/Blue-U...
Van hozzá jeladó,amit pl. a hátsó lánckerékhez lehet tenni.
no mire megírtam válaszolt is:). Ezek mi alapján számolják a fokozatot ha nincs sebességről digitális érték?
"plug&play"-es csak 2003-tól van. Amit univerzálisat is találtam annak a bekötéséhez kell egy vezeték a sebességmérőről, nos 2002-ig bowdenes a km óra hajtás tehát ilyen nincs, vagyis nem hiszem hogy egyszerűen meg lehetne oldani a kijelzést. Nem tudom mióta motorozol, de rövid idő után feleslegessé válna a kijelző, csak egyel több dolog lenne amire figyelgetnél. Chubby a honda szakértő lehet ő tud valami okosabbat:)
Itt kapsz, amilyet szeretnél.
Asszem Gipro DS
köszi szépen!
sziasztok! 2002-es hornetre lehet fokozat kijelzőt kapni, szerelni? mi ennek a neve? hogy keressem? köszi
Ezért sem szedtem szét. Így mindig menetkész volt.
De jó neked nekem még nincs egyben!
Sejtettem,hogy valami ilyesmi... A gyári (szerszámkészletben) kulccsal ki lehet szedni, de inkább a fesszabályzó van útban. Inkább azt vedd le. Ha nagyon nem megy akkor le kell venni a trafó konzolt és kicsit hátra húzni.
Igaz én tettem fel hülyén a kérdést, nyilván gyertyakulccsal. a trafótól nem férek hozzá a gyertyakulccsal, vagy csak én vagyok ilyen analfabéta?
Csapatás volt, de videó nincs. Kicsit azért hűvös volt, helyenként csúszott a gumi icipicit. De határozottan sok motorossal találkoztam.

Elkezdődött.
Nincs mit, a kulcs méretet meg már magkaptad (eg ezt amúgy sem tudtam).