Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nincs mit.
? Ezt nem értem. Gyertya kulccsal. Vagy mi a konkrét problémád a 3. hengerrel?
A 3. hengerből hogy tudom kivenni a gyertyát? (2001 es )
Köszönöm szépen a segítséged!
16-os
Sziasztok! Hornetből a gyertyákat (NGK CR9EH-9) mekkora (16 vagy 18 vagy 21)gyertyakulccsal lehet kiszedni?
Előre is köszi mindenkinek!
Sziasztok!
2001 esnek befér hátra a 190 es gumi? (esetleg úttartási problémák miatta?)
Köszönöm szépen!
Uhh a gyertyakulcs méretét elfelejtettem megkérdezni meg tudod mondani!Előre is köszönöm. Ui:a tanklevételhez is köszi a segítséget!
Ok, köszi! Az oldalszendert tudtam, amit ki is próbáltam Majd ez is kipróbálom, hogy jól működjön
Van egy védelem a motorban, hogy sebességben ne tudd beindítani. Ha behúzod a kuplungot, akkor viszont már engedi, de csak akkor, ha az oldalsztender nincs kihajtva. Ha ki van hajtva, akkor csak üresben indítható.
A kuplung karnál lévő vezeték (ami oda csatlakozik) mi célt szolgál? (2001)
Ki vette meg Soroksáron a hasidomot? :S
Ciao Antonio,persze én sem konkrétan erről a 3 videóról beszélek. Általában gondoltam . Irigykedéssel várom a mai csapatásokról szóló videókat :((((
Nem emlékeztem, hogy fel lett volna téve.

Én csak gondolatban reszelgetem, amit szeretnék vele csinálni az most nagyon sok pénz....
Ahoy ezeket lesegetjük negyed éve és mindenki reszelgeti a motorját
Jó reggelt mindenkinek!
Ma reggel keresgéltem, van bennük pár inspiráló kép. :)

tuning1

tuning2

tuning3
no meg leszenveded a benzincsövet, vákumcsövet, meg azt a másikat a túloldalon
Szia!

Leveszed az ülést, ott látod a csavart ami a tankot a vázhoz fogja. Ez kijön, és fel tudod emelni. A tank elejét kis fülek tartják a helyükön.
Sziasztok!
Lenne egy kérdésem mindenkihez aki már csinált ilyet (Üzemanyagtartály levétel),hogy és milyen módon működik a hol van csavar?meg a fogásokat gyertyákat szeretném cserélni és persze útban van a tartály válaszotokat előre is köszönöm.
Én szintjelzőre gondoltam

Jó akkor nem tradíció, hanem hülyeség. Ha keresnék biztosan találnék még alacsonyabb kategóriásat, ami van száz éve...
ma autoval voltam arra, de abban 20 fok volt
én tegnap nem bírtam már magammal, de akkor még a nap is látszott :)
Reggel 6.40-kor vittem el és 17.00 hoztam haza,reggel a végsebesség 70 volt,haza a 6 fok már jó volt ,jöttem rendesen.
én most raktam össze a motort, kellett mennyek vele pedig szerintem 4 fok sincs