Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

4 fokban jó lehetett menni
Sziasztok
Ma volt a moci szerelőnél,megcsinált ezt-azt kicserélte a kuplungnál azt a kis csapágyat,de azt mondja hogy csinálta azt a sípoló hangot. Most mikor hoztam haza (30km) nem csinálta. Azt mondta hogy nincs rá ideje hogy keresgesse a hibát,tehát ha valaki itt Veszprém környékén tud tapasztalt Hornet szerelőt akkor megadhatná az elérhetőségét.
Üdv
A súly témát csak viccnek szántam ha már lámpa lenne attól már tényleg "kis" lépés lenne az óra. De elfogadom, így szeretem
Vfr800fi ? :D injector és minden teljesen a digitális :D olajos kuplungrol ne is beszéljünk. Szimplán a hornet alsóbb kategória. Meg tradició, nr750 ? :D:D
liter
2003-tól van visszajelző 5 leter-nél....
2005-től van jelző, az új digi műszerfalnak és a csap megszünésének hála. '98-as technikáról beszélünk. Nem a súlyon van a lényeg, hanem hogy akkor ez még nem volt "divat". A Honda meg mindig is ragaszkodott a tradíciókhoz. Lásd 900RR kerékméret...
Legalább egy jelző lámpát rakhattak volna bele ha órát nem is. Biztos nagy súly többlet lett volna Így hát marad a tapasztalat és a rutin....
ja nalam is ez van, max 12l, az erdekes az volt mikor fenyezni vittem a tankot lotyogott benne egy keves amit sehogy nem tudtam kionteni belole fejjel lefele, razva akarhogyan sehogy nem tudtam.
Nem lehet hogy el vannak csúszva a csövek a tankban? Az enyémnél is ilyesmi van, mikor még állítgattam a csapot, akkor is csak max 12 l-t tudtam tankolni, úgy hogy már tartalékre volt kapcsolva.

Bezzeg mióta folyamatosan RES állásban van, volt már, hogy 15 l is beleszaladt.
Olyan fura, mert én eddig olyan 200-220 megtett km között tekertem át (amikor jelezte, hogy kéne) ilyenkor irány az első kút, a max. tán 50 km volt, amit tartalékon mentem és még sohasem sikerült 12,5 l-nél többet tankolnom a 16 l-es tankba. Na ez hogy van
3l a tartalék, kartól függően 40-70 km
Én is számolni fogom, csak a tisztogatás során eltekertem a napi számlálót! De megtanultam még egyszer ilyet tapasztalok akkor tartalékra állok meg megyek tankolni
Passz. A legelején ez engem is megviccelt (leállt a pirosnál). Azóta csak tartalék módban használom. Kiszámoltam, hogy egy tankkal kb 270-300 km-t tudok megtenni, így a napi számlálót figyelem. És nem ér meglepetés, hogy egyszer csak megáll, mert nem kapcsolok át tarcsira. :) 2000-es a gép.
Én sem találtam az enyémen :) de azért elég érdekes, hogy semmi nem mutatja a benya szintet, mindenesetre én is kíváncsi lennék rá, hogy tartalékon mire lehet számítani :)
Én sem erre gerjedek ,de ez tetszik.Logitech z5500 lehet terhelni vele
Köszi
Van egy tarcsa amin irja hogy T meg F :) gyujtasjelado van ott
A gépem 2001-es és nincs rajta üzemanyag szint jelző se lámpa ma megvolt az első gurulás, de haza felé már gondok voltak de csak rájöttem Kérdésem: tartalék állásban mennyi benya van még illetve meddig lehet elég?
Nem ez az alapműfajom, de tetszik!

Szombaton, ha megyek gurulni, be is teszem a fülesbe aláfestésnek!
Szia
Ezt szedtem le, ez alattira gondolok. Ott nemigen lehet víz.
üdv
vizhőfok
Idegbajt kapok, nem tudom kiszedni a kormányból a végsúlyt
Na darazsak egy kis zene : http://youtu.be/_M4YOS01r0I
Köszi
Másik boltban találtak közben ,úgyhogy elhoztam.
Csak az az érdekes ha behúzom a kuplungot akkor is csinálja,na majd holnap kicserélem.Leszedtem azt a részt is ami a vezláncnál van,az a vezeték(jeladó) mi ott?