Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Az nem baj, ki lehet pattintani belőle.
Köszi! Vidéken csak néztek rám hogy ez meg mibe kell...
barmelyik autos vagy motoros boltban, akar benzinkuton de ott draga 12v/21w
Pesten merre keresgéljek indexbe izzot ? 12v/21w vagy 12v/23w halogén
Chubby azt irta igen...
Bocs!
A Mivv ára: 50.000 Huf!
Sziasztok!

Eladó Mivv sportkipufogó kitünő állapotban, "E" betűvel, hangtompítóval!
Tel:+36302457429
Érdeklődtem porvédő nélkülit csak 12x28x8-ast tudnak illetve találtam prox 12x28x7 porvédőset vízpumpa csapágy honda cr-be valót.
Bemegy a 8-as is végül is?
probalj meg meret alapjan keresni, 12X28X7
Szia
Felhívtam az Skf-et azt mondták hogy csak olyan van ami porvédős. Az nem a legjobb ide nemde?
üdv
Köszi
Látom a Hornet fórum is olyan segítőkész mint a Drz-s.
Köszi még egyszer!
üdv
A legközelebbi csapágyboltban megkapod.
Igen az. Ha jól rémlik 16001 a száma, de ha nincs, be lehet tenni a sima 6001-est is. 1mm-el szélesebb.
Ez az ugye?
üdv
Aham,akkor ezt itthon is simán kicserélem,úgyis olajat is akarok cserélni. Tudsz valami oldalt ahonnan lehet rendelni kinyomó csapágyat? Nemigen találtam.
köszi
üdv
Nekem szerencsére egy kis kontaktspray megoldotta. Ha az nem segít, akkor amit exec írt.
Elviekben oldalsztenderen nem folyik ki belőle olaj, csak pár csepp. A kuplungdeklit kell lekapni, ha elszakad a tömítés, akkor azt kell csinálni, vagy venni. Ha szerencséd van nem kell szétszedni a kuplungot, mert kijön a csapágy, ha nincs, akkor a középsö négy csavar leszed, csapágy ki és be az új. A meghúzásnál kell vigyázni. Max 12Nm. Ez az összes csavarra igaz.
Aha köszi,már adtam neki ,lötyög a kar. Mekkora szerelés mert szerelőmhöz nehezebb bekerülni mint szívátültetésre,most is karbi tisztítás szinkronizálás és teló szimering cserére is csak úgy tudott betenni hogy ha ottmaradok vele éjszaka és segítek.....
Engedd lazábbra. Lötyögjön a kar. Ki fog emelni, ne aggódj. Forgasd el a kormányt mindkét irányba és úgy is nézd meg, hogy meglegyen a játék. Ha nem volt holtjáték az kinyírhatta a kinyomó csapágyat. Nem nagy tétel, de szívás, mert szerelni kell.
Mikor elhoztam nemvolt most hazafelé állítottam kb 1 miliméter.
Kuplung holtjáték mekkora?
Hali
Vélemény? Video
Üdv
szerintem letestel valahol az üres érzékelő gomba (vagy szimplán rossz) ezzel azt jelezve hogy sebességben van. Az enyémmel az volt, melegen nem működött, el volt kopva a vége. Vizsgáld meg a vezetéket ami jön belőle nincs e sérülve, Bal oldalon találod a vízpumpa mögött, ha jól emlékszem 1db zöld vezeték jön belőle. Ezen az ábrán a 19-es
http://www.lingshondaparts.com...

Az aksid meg vagy szar csak feltöltötték hogy el tudják adni vagy van valami hibás fogyasztó, azt multiméteres amperméréssel lehetne megnézni.
Sziasztok! A mai nap vettem egy 2004-es hornetet, es 100 eurot ugy tudtam lealkudni, hogy az a baja, hogy ha üresbe is van, s lehajtom a lábtartót akkor is megáll a motor, sőt be sem indul mig fel nem csukom.. Pedig üresbe van.. Meg hogy 2 ora alatt teljesen lemerült az aksi, ugyhogy minden levolt állitva! Valaki valami tapasztalatot, vagy segitséget osszon meg nekem, megköszönöm!
Kíváncsi vagyok én is. Ahogy látom ez nem több komponensű. Valahogy biztosan megoldották a hosszú futásteljesítményt.