Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Köszi mindenkinek.
Nekem az összekötőcsö a leömlő és a dob közötti rész kellene nem gyári.
Voltam 1 hete a celli bontóban, nem hiszem, hogy van nekik, de az a kérdés, gyári csonk kell(összekötő a dob, és a leömlők közé, az a rész, amelyik felmegy az üléshez ); vagy másik kipufogót tettél-e rá, mert akkor a gyári nem hiszem, hogy jó , mert a sportdoboknak más a felfogatásuk, pl. rugós, csavaros , így az összekötőt is cserélik, amit a dobbal adnak, vagy csináltatnak, hogy stimmeljen a dob felfogatása. Ha gyári kell, akkor néhány oldallal hátrébb vannak bontók számai, ha nem, akkor lehet, hogy csináltatnod kell
Szerintem meg inkább nézd meg a kézikönyvében (owners"s manual), ott elvileg bent van, ha nincs ilyened, akkor egy Honda szervízben biztos megmondják neked, ha szépen kérdezed . Ott tudniuk kell .Ha végképp nem jársz sikerrel, zongorázd végig az összes gombot , valamelyikkel csak lesz v.mi eredmény , lehet, hogy hosszan nyomva kell tartanod, v.melyiket, nem tudom . De én főképp a szervízt javaslom, ha megkérdezed, azért nem számolnak fel pénzt , ha nincs Honda-szervíz/szalon a környékeden, lehet, hogy máshol is meg tudják mondani!
Szerintem vidd el egy Óráshoz!
Hello! Nekem lehet hogy van, feltéve ha "csonk" alatt komplett leömlőt értesz és persze 600-as hornethez
Jozsi!

Cell-ben van egy cég aki motorokkal foglalkozik A CMA-motor, Galovics Tamás a főnők. Celldömölk Mikes K. u 35. Tel: 95/420-827, 30/9 475 135, www.cma-motor.hu cma@cma-motor.hu
Szevasztok!
Pár oldallal ezelött olvastam valaki irta,hogy van celldömölköm honda bontó ha valaki esetleg ismeri vagy van talefonszáma azt megköszönném Kipufogó csonkot keresek mert dob az már van.
Balasetmentes hétvégét mindenkinek Hali
Te egy állat vagy, ismerünk
Ha lesz gurulás csörgök meg üzenek mindenkinek!
Üdv mindenkinek, aki még nem ismerne a másik fórumról....
Van Lámpa! Ha kigyullad átállitom tartalékra és keresek egy kutat! DE az ÓRÁT nem tudja valaki hogyan kell beéllitani, Hogy pontos legyen rajta az idő! Nem tudjátok mennyi egy utángyártott váltokar ? A gyári állitolag 15 rongy!
A tiéden van benzinszintjelző? Mert ha nincs, mindig tankold tele, engem 2-szer is megszivatott , azt hittem, van még benne lé...A tankba meg hiába nézek, olyan lapos, hogy locsog benne a benzin, de lehet, hogy az már csak pár lityi. Komolyan mondom, egyszer kifurom az oldalát, és teszek rá egy kis ablakot, hogy ne b*sszon át még egyszer Túrázásra tökéletes, bár egy normális plexi jól jön, ha nem pont a fejedre nyomja a szelet, az én ülésemen vannak kihajtható kis fülek(az ülést le kell venni, az utas részénél 2-2 kis kampót ki lehet hajtani, és máris lehet gumipókozni Jó motorozást mindenkinek 7végére!
Mit is mondhatnék...
Minden újdonsült tulajdonosnak gratula a darázshoz!
Az orát tudja valaki hogy kell beállitani?
köszi Mzgaba büszke is vagyok rá
helo kősz az infot hát a feleségemmel kb 130 kg vagyunk. Ez a suly nem fog hatarozni a fogyasztason. meg vihetünk csomagot is ha turazni megyunk. Nekem kb 1 hete van gepem meg nem tapasztaltam ki.De mar reg terveztem hogy veszek egy tura gepet most eljott a ideje. üdv.
Szép
A paripám!
Hát nekem csak 1 hónapja van meg, de azóta elég sokat mentem vele, a fogyasztásom olyan 6-6.5 körül van normál tempóban, 180-200 körül sz.tem 7-et simán bekapja A karburátor miatt 6 alatt az életben nem áll meg, ha motorhoz méltóan közlekedik vele az ember, 2 személlyel a súlytól függ, mert 2 50kilós ember alatt ugyanannyit fog enni, mint egy 100 kilós alatt . Ha az utasod is jól megtermett ember, nem törékeny csajszi, +0,5-1 literrel számolhatsz, ismétcsak tempótól függően, az 50 kilós csajokat meg meg sem érzik fogyasztásban...
űdv mindenkinek tudna valaki adatot mondani a fogzasztasal kapcsolatban amotor 600 szeria 96le 1es2szemely alatt? kősz
Köszi szépen a segitséget! Már megint nem tudok valamit! Azt hogy hogyan kell beállitani az idöt! Pedig görcsöltem apummal egy 20 percet rajta!
Mi úgy szoktunk kamerázni, hogy vagy a kormányra rakjuk szig.szalaggal, vagy a tankra ragasztjuk. Egy tipp: legyen a kamera rögzítése alatt egy rongy, vagy szivacs, mert akkor nem lesz akkora a vibráció, és jó lesz a kép. A legérdelmesebb digitális kamerával csinálni(mini dv), amit már 60-70 ezerért is lehet kapni, és csak kábel kell, hogy fel lehessen tölteni a gépedre a videót+ minősége is korrekt. De lehet venni 10-12ezerért tankra szerelhető tapadókorongos kameraállványt, ami megint jó, csak az kicsit több helyet foglal, így nagy tempónál nem lehet annyira a tankra simulni.
Neten kormányra szerelhető kamera tartót láttam,,de egyszerübb variáció atankra, vagy hátulra felszerelt(ragasztószalagos)megoldásos variáció! Tesztelni szeretném a megoldást ÉN -is,de a kamerám régi panasonik kamera(nagy)! Próbafelvétel esetén nyomom a videót!
Add meg a motornak a renceres karbantartást 100%-osan ,és a mocid nem hagy cserben. MEGÉRI!
ja... érdekelne hogy milyen kamerát lehet mocira tenni és hol lehet olyat szerezni no.. és mennyiért!?
olajban melyik a jo?
Gondolkodom castrolban vagy repsolban! 10w 40