Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Azért köszi
Mia véleményetek 100cm3 quadokrol
Fiamnak szeretnék venni egyet ha van pár gondolatotok JO vagy rossz irjátok meg.
Hali!

Már rég elvitték a cuccost, alkalmi vétel volt, az új ára több mint 500Euro kint.
Sziasztok Srákok!
Érdeklödnék van-e valami programotok 1-ére?
Hova lenne érdemes menni? Jo lenne egy pár darázzsal összefutni!
Hali
Érdeklődnék megvan e még az arrow kipufogód
Kaptam egykis zsetont ha megvan komolyan érdekelne
Nem akarok hidi helyett beszélni, de az Ő mocija műszaki finomságokkal van tele.
A csemegék gyártója pedig a DePretto cég.
Nekem ezek tetszenek a legjobban a mocijáról:
Lassan már a fél motoromat elhordod.
Na jó, csak vicc volt.
Szia Hidi!
Bocsi de nem ismertem az előzményeket , úgy látom mindketten jól vagytok és ez a lényeg !
A bukócső tipusárol irnál majd ? Nekem ez a fajta tűnik a legszinpatikusabbnak az eddig látottak közül.
szia
Kedves Werth!

Persze, hogy nem használom , mert nincs időm motorozni . Egyébként meg azért vettem meg a te plekódat, mert az első is jó volt. Árulkodni meg nem szép dolog ...

ozi: Az átalakításnak nem célja , hanem oka volt. Többszörös kormányhajlítgatás , ill. az első givi plexi és a bukókeret ledörzsölése az aszfaltburkolat segítségével . A kipu csak a hangzás miatt került cserére ...

Az eredmény jó lett, kellemesen motorozható és az adatlapom utolsó fotója mutatja .
Nekem sajnos nem jött be, igaz én picivel 190 cm felett vagyok. A légáramlatot pont a sisak alá tolta, iszonyú zajt keltve a bukóban.
Miért? Már nem használod?
Bár szerintem Te simán elbújhatsz a pici műszerfal idom mögé.
Átalakítás mi?
Ismerem az előzményeket, meg a végét is, de majd meséljen erről maga hidi
hali !

válaszolva kérdésedre : 170 magas srác vagyok(közben már tettem fel egy képet magunkról)
szombaton egyébbként sikerült tesztelnem a plexit, elsőre jónak tünik
a nagy átalakitás célja ? eredménye ?
Szia!

Egy éven keresztül használtam ezt a Givi plexit, nekem kényelmes volt. Mivel nem tudom Te mekkora ember/nő lehetsz, így nem tudok prognózist mondani...
Sziasztok,

Kérdések kérdése, hogy nincs valamelyik kedves motoros sorstársamnak egy olyan kapcsolata, ahhol 90 % os elsö gumit tudna nekem szerválni ?
Kivételesen nem a pici hornetre kéne, hanem egy kawa zzr re

Gumi méret : 120/60 17R

elörre is thx
Ja és köszi
Rendszer...jó is lenne...talán majd egyszer...
Micsoda művészi háttér . Szép darázs Kipufogó rendszer van a motorodon , vagy a gyári leömlők csillognak ennyire
Aham
Ezek vagyunk mi...
SZUPER!
tipusa : GIVI A305

www.shox.hu

20.660+1500 (gls-postaköltség)
Nagyon csini, pont ilyet szeretnék
hali mindenkinek !

pár napja raktam fel egy plexit, várom a véleményeket !
Köszönöm a tanácsod, bevált! Sajna neken sincs overs bizbazsom a tulaj szerint nem kapott hozzá! DE én is örülmék egy 04-es overs-nek
Akkor keress a dobod márkájához összekötőt,mert v.színű, hogy különböznek az egyes gyártók csatlakozásai. ha nemtalálsz, valószínűleg csináltatnod kell rá ( www.martindob.hu ), vagy a gyárit átalakítani Ahonnan szerezted a csövet, nem adtak hozzá összekötőt
Hali! Nekem 2003as hornettem van, azon úgy kell beállítani, hogy ráadod a gyújtást és utánna addig nyomod egyszerre a két gombot amíg el nem kezd villogni az óra. Utánna az egyik gombbal az órát másikkal a percet állítod. Ha meg van leveszed a gyújtást és már kész is!

Nincs véletlen valakinek 2003as Hornet 600hoz OWNER MANUAL-ja? Mert azt sajna nem kaptam a mocihoz és sehol nem találok, csak a 99-02es van mindenhol!