Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Esetleg a tiédnek mi az átmérője?
És ha komplett lámpát rendelnék akkor honnan tegyem.Javaslat?
akkor lehet volt egy harmadik beszállító is, nem tudom sajna.
Oxiq10
Semmi gond. Akkor nállam tal. ha neked így ok.
Az a baj ,nem erek oda 16h-ra.
16.00.h

Ha kell service manual gyere be, nyomtatok neked oldalt, amelyikre szük. van
Nem rendelkezem szervizkonyvel.De saját szememmel látom ,hogy másként nem megy.Ma meddig vagy bent?
07'600-as Hornet,úgy tudom ,hogy van külön erre a célra csatlakozója.koszi a segítséget.
Az van rá írva a lámpa üvegére ,hogy SATURNUS: Nem tudom milyen lehet Tipp?
Service Manual 85-89 old. nem látok különösebb bontást.
Milyen évjárat? Több fajta is létezik, de agomotors tudna nyilatkozni erről. Nekem olyan van, ami a sebességjeladóra és a fordulatszámjelkábelre van rákötve. Ha emlékem nem csal (mert a 929-re ilyet raktam és elméletileg a Hornetre átrakható). De létezik olyan is ami a szervízcsatira köthető (1000RR-re ilyet ajánlottak AGO-nál), mondjuk ez a karbis modellre nem áll (szerintem).
közbe eszembe jutott hogy a régi lámpám még megvan (ami nem passzolt az új kerethez), ha az passzol a tiedbe megbeszélhetjük, nincs bemattulva. A szélén van egy kis lepattanás, nem repedés, beépítve nem is látszik. Ha érdekel jelezz vissza BP-n lakom.
két féle lámpával gyártották a hornetet Stanley márkájú (japán) illetve hella (német) lámpával az első kb 11e forint (1 éve vettem) a második kb 30e. Nem teljesen csere szabatos a kettő mert más a fémkarika belső átmérője, ha fémkarikát is cserélsz akkor cserélhető. Az üvegen látod hogy milyen márkájú a lámpád. Nyáron akartam cserélni a fémkarikát mert sérült volt, hoztak nekem egyet gyári szám alapján és kiderült hogy a lámpa sem gyári már és nem passzolt így vennem kellett egy lámpát is -20ezer összesen :(
idovel mindenkepp beszerzek egy potkulcsot hozza :)
A sima nyers kulcs sem lehet sokkal olcsóbb, viszont azért csak nyugtat az a tény, hogy nem lehet egy csavarhúzóval elkötni a paripát...
Amúgy az a vicc, hogy a miszternél sincsenek magas árak, csak amikor slusszkulcsot kell másolni: ismerősömnek a teljes kulccsomóját (5 v. 6 db. biztonsági kulcs) asszem 7.400-ért másolták ugyanabban az üzletben.
Vagy lehet egyszerubb az immot kiiktatni.
A tavalyi ára ha jól emlékszem 8.100 Ft alatt volt kb 10-15 forinttal.
Sziasztok.Kellene egy kis segítség.Az első lámpám be van mattúlva egy kicsit és vennék helyette újat,de nem igazán tudom merre keresgéljek vagy esetleg másat tegyek helyette? 2000 es évjáratu a gép.Köszi a válaszokat .
A nyers kulcs mennyi pénz lehet ? Köszönöm a segítséget, Mamis diák vahyok, valamelyik tanár csak tud makd segiteni :D
Szia! Ha a nyers kulcsod megvan a Dél pesti kórháznál másolnak kb 2-3 ezerért a tanításban tudok segíteni van hozzá kábelem .
Azt nem tudjátok ,hogy a sebesség fokozatkijelzőt hova kell csatizni?
Szasz ,te figy az egész baloldalt le kell bontani ,hogy a láncot leszedhessem?
szia! folytassuk e mail-ben, az előbb leírtam. üdv. KAresz