Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha már kéthengeres, maradj a Hondánál.. Mé nem VTR? Nekem van egy Nakednek átalakított.
Üdv mindenkinek. A közelmúltban én is büszke tulajdonosa lettem egy 2004es Hornetnek. Nagy a boldogság csak ne lenne ilyen hideg , de ezt a pár hónapot már csak ki kibírom valahogyan. Javítási kézikönyvet sikerült letöltenem, de kezelésit sehol nem találtam. Esetleg nincsen valakinek? Vagy az is nagy segítség lenne ha valaki leírná hogy a műszerfal gombja mire, és hogyan használhatóak (óra, napi számláló beállítása, HISS ki/be kapcsolása, kulcstanítás hogyan müködik). Előre is köszi.
Csillagom-csillagom.... A gyári olaj Honda SS-8 10W. Nincs-40-50-60. Csak 10W. Egyfokozatú olaj, úgyhíjják. Tehát nézel teleszkóp olajat, mondjuk Motult, oszt jóvan. Pölö:
OKOK
Nagyon vacilálok, hogy ezt a szezont nálam töltse a motor vagy eladjam, nagyon sokáig kerestem sv-t de nem találtam jó állapotút ez viszont nagyon jó állapotú de amikor kimegyek a garázyba olyan közömbös motor nekem :( Képet teszek del, de nem biztos hogy tényleg eladó lesz :)
rájöttem nincs második szám.
10w40-50-60?

Milyen márkájú a gyári olaj?
10w-s
A gyári olaj milyen? Típus szerint milyen hány W-s ?
Az NOK szimering elég jó. 4000,- Ft körül kapható, vagy mint japán szimering, úgy keresd. 15W-s telóolajtól már érezhetően jobb.
A szimering engem is érdekel!

A téli állástól tönkre mentek a szimeringek,milyen gyártmányú bírná a legtovább?

Ha már úgy is szét kell szedni az elejét, hogy lehetne kicsit keményíteni rajta,mindenféle sufni tuning nélkül,esetleg sűrűbb olaj számít valamit?
Szia
Ha van róla képed azt megnézném,illetve hol van a gép?
üdv
41X54X11 Beütöd a gugliba és kiválasztod a neked legszimpatikusabbat, aki forgalmazza.
Sziasztok nem tudtok mondani nekem egy szzimering méretet az első teleszkóphoz? vagy neten hol tudnék rendelni? milyet érdemes megvenni? Várok mindenféle hasznos választ :)
Azaz 700ezer + papir :D
Nekem van egy nagyon jó állapotú 2005-ösöm eladó 7000at kérek érte és kell rá rendszám, olasz papíros
Nekem is lenne mit szépíteni még mindig, de ma csak örültem mint hülyegyerek, hogy mehetek végre. :)
Ma en is mentem egy rovidke tavot. Nagyon jol esett. Azert meg szoknom kell. A 900rr utan szokatlan a fordulatszamehsege, de majd megszokom :) . Egy ket aprosagot meg fell kellene tennem ra ha lesz ra keret (parom meg fog nyuzni :D ).
Sziasztok!

ma végre kihasználtam a jó időt, és másfél hónap után tudtam motorozni egy jót! Hiányzott már! Pöccre indult a moci, húztam is neki egy kicsit, nem ellenkezett!
Ami (ismét) feltűnt: az autósok kb figyelembe sem vesznek. Olyan szépen kanyarodnak ki a másodrendű útról az ember elé, hogy csak na, nem nagyon érdekli őket, hogy jön ott valaki!
Szia
Mondjuk szerelővel mennék megnézni,drz-t is vele vettem azóta se volt vele semmi gondom.
Köszi a tanácsokat
üdv
nem ismerem, de szép, jó állapotú az a vas és az ára is elég low...a fotóból a környék is látszik ami nem elhanyagolható szempont ....fogadd meg exel tanácsát és kérdezz rá, de én tuti megnézném/próbálnám...vigyél vmi szakit aki tudja mit nézzen vagy vigyétek be egy Honda szervízbe és nézzék meg ők...pár ezert megér egy komplett szakszervízes átvizsgálás sztem...
Köszi
Ezek mind nagy segítségek!
egyébként nem kizárt hogy már cserélték a kereket, a féknyergek, féktárcsák, hátsó lábtartó is cserélve volt, a képről nem tudom hogy árnyék miatt vagy tényleg sötétebb e a blokk, mert akkor az is cserélve volt, 2000-től grafit szürke (mint a hátsó lábtartó), előtte alu szürke a blokk. Nem azért írtam mert ez most feltétlen probléma, csak nem árt képben lenni, ha perec miatt lettek cserélve a cuccok akkor érdemes ellenőrizni a vázat, villákat, hűtőt motor/váz számokat stb.
Szia
Ezt jó tudni,erről még nem is hallottam! Csak azért néztem mert itt van tőlem 7 km-re. Valamiért áron alul is van....azért megnézem hogy is fest.
Köszi
Üdv
ha még eredeti az első kerék akkor az 16-os ami nagy szívás, túra gumit nem kapsz rá egyformát hátsóval, sport gumibol is van kb 3 féle amiből egyféle van normális áron. keress 2000 vagy utánit már csak e miatt is, egy kerék+ tárcsa csere min. 60e bontottan.