Szia
Igen külföldi,aztán ennyit tudok róla mivel még nem néztem meg. Fél év gart adnak minden gépre ha jól tudom.
Minden motort olaszból hoznak? Valahol olvastam hogy az onnan behozottak nem a legjobbak ez mennyire igaz?
üdv
Sziasztok!
Akinek van a hátsó idomon "Hornet" feliratú matrica, az le tudná mérni nekem a hosszát és szélességét, és leírná ide, hogy tudjam? Mert molst akarok rendelni Ebay-ről, és tudnom kellene a méreteit, mert akkorát gyárt a srác!
Köszönöm
PC36-hoz keresnék oldaldoboztartót ami önállóan is használható. Van valakinek ilyen aki esetleg egy gyártót típust tudna mondani? Csak GIVI-t találtam eddíg, ami önállóan nem használható. Vagy esetleg eladó?
ismerem..alma korábban dakarozni járt...inkább offroados kereskedés az..kicsi...korábban én is néztem ott 600-t, de azon kívül, hogy olasz nem tudtak többet mondani róla vagy nem akartak ...elég lutri így a dolog sztem...gondolom nem magyar a vas, mert akkor tudsz érdeklődni róla itthon is..
Én idáig autóval, motorral a K&H-nál voltam, de idéntől mindkét járműre nagyjából duplaannyit akartak kérni, pedig nem is okoztam kárt...
Átmentem az Uniqához, ahol a két jármű egész éves biztója+regadó összesen kb 28e körül van.
Ja, az autó 2400 ccm!
mondja már el vki akk mitől függ h mennyi a biztosítás? nekem 15 volt a legolcsóbb persze okt.15-én kötöttem mert akkor vettem a gépet. és B02-ben 15ezer az éves díj + 5 rugó a baleseti
Én kb 5300 Ft fizetek egész éves díjként B9-ben bizosítási adóval együtt a K&H-nál a CBR900-ra. A Hornetre A0 11000-12000 közötti valahol adóval együtt egész évre szintén K&H. Évek óta náluk van megköztve Netrisk-en keresztül.
A k&h idén valamit nagyon beújított. Valami 25% kedvezményt adnak csak arra, ha egybe kifizeted az évet. Én mindig közvetlen az oldalukon kötöm meg. 5 perc, elküldenek mindent és tényleg csak fizetni kell
A légszűrő ház alján van ez a cső, tudja valaki hogy mit csinál, és miért van levakolva, vagy csak az enyémen van így.
Igen külföldi,aztán ennyit tudok róla mivel még nem néztem meg. Fél év gart adnak minden gépre ha jól tudom.
Minden motort olaszból hoznak? Valahol olvastam hogy az onnan behozottak nem a legjobbak ez mennyire igaz?
üdv
Akinek van a hátsó idomon "Hornet" feliratú matrica, az le tudná mérni nekem a hosszát és szélességét, és leírná ide, hogy tudjam? Mert molst akarok rendelni Ebay-ről, és tudnom kellene a méreteit, mert akkorát gyárt a srác!
Köszönöm
Nézegetem a neten a horneteket. Kérdésem ogy ismeri valaki az (almamotorot,Győri kereskedés) ? Van náluk 3 cb600f.
üdv
Az élmény a lényeg, minden másra ott a Mastercard
Átmentem az Uniqához, ahol a két jármű egész éves biztója+regadó összesen kb 28e körül van.
Ja, az autó 2400 ccm!
majsa1@indamail.hu
Nekem tavaly A0-ban vmi 8-9 rugó volt a K&H-nál.
Mert én nagyon meglepődtem a 40e ft-os éves díj helyett lévő 6000 ft-os biztosítási díjtól.