Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

közben látom, hogy Paks. Onnan azért nem tudsz csak úgy átugrani kipróbálni :)
igen lehet. (akksi boltunk van). Ha túl nagy töltést vesz fel az akksi, mert le van merülve, akkor az csalóka értéket tud adni. Ha 9,8 volt volt az akksidban, akkor ott gyanúsan leszívta valami, vagy cellazárlatod van. merre laksz?
Ez a 600-ra is jó?
Nekem van hozzá, csak nem volt időm belenézni a kapcsolási rajzba.
Halvány fogalmam sincsen a korát illetőleg. Akitől vettem azt állítja fél éves, de nem úgy néz ki. Január első hetében vettem a mocit. Egy biztos, az akku kuka. Kb 1,5-2,5 óra alatt "feltöltődött" 9,8 V-ról. Kellene egy másik tesztre, hogy ha egy jó akkut beleraknék, mi módon alakul a töltőfesz. Lehet a rossz akku miatt van meggajdulva a töltésem?
Butifül
Tényleg, nincs bekötve a hátsó féklámpám. Köszi a segítséget thx
Az nem jelenti azt, hogy nincs. A 900-ason ki van építve a csatlakozás és a 600-ason is 2005-től biztosan.
Az a csatlakozó, ami neked szabadon van, elviekben a lábfék kapcsoló csatlakozója...
Tud valaki 2002-es hornetre gyári tükörpárt eladót? silverdekor@gmail.com , ide írhat akinek van
akksi mennyi idős? ha lekötöd a mocciról, akkor mekkora kapocs feszt mérsz rajta?
Ma végre készre raktam a gépet.......ha ide nem pakolja fel a képeket, rakom a galériába
Az engem is érdekelne. (2003)
Még egy motoron sem láttam GYÁRI riasztót. Ez valami más lehet. Esetleg tud valaki manualt? 04-06ig
elado puig plexi fust szinu hornet 900-ra 5000ft. (debrecen kornyeke)
elado puig plexi fust szinu hornet 900-ra 5000ft. (debrecen kornyeke)
köszönöm részemről tárgytalan...
Megtörtént a gumicsere. Pilot Road 2 lett végülis. Remélem Beválik. Már csak a jó idő hiányzik a tesztelésére.
Más. Töltésgondjaim lehetnek. A javítási kézikönyv alapján 5000 1/min alatt 13-15 V között kellene a fesznek lenni. 2500-3000 1/min környékén szépen elkezd csökkenni és 12,6-12,9 V-ra leesik. Az ellenállása a tekercseknek a megadott tűrésben van. Testzárlatot nem nem tudtam kimérni. Ötlete valakinek? A feszszabályzó lenne ludas? Vagy az akku szórakozhat?
Mintha valaki korábban írta volna, hogy a gyári riasztó csatija.
Valaki tudja esetleg, hogy a képen látható kábelkorbácsból jövő csatlakozót mivel kell összedugni? hornet 04' (02-nél még nincs ilyen)
Szűrő 2,5 /db oil 2000/L ha többet veszel akkor kicsit kevesebb.
Semmit , vagyis ne gondolj semmi rosszra ,csak kell egy fekete,mert nálam is design váltás van.
ezt lelőtték mert tényleg nem ért ide ...
Mi a f@szt csináltál?
Ezért pláne nem kell bicikliznem! Antialkesz vagyok.
(nem kell nekem inni,hogy bolond legyek)