Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Cső!

Először is gratula a géphez, látom lecsaptál a csajszi gépére
Szóval nem igazán tiszta miért kéne 12000km enként cserélni az olajat, az a 6000 már közelebb jár a valósághoz szerintem...
Nem tudom szelephézagot hány km után kell állitani de szerintem bármelyik márkaszervizt felhivod megmondják...
Szinkrontesztert szoktak rádugni 12000 enként ugy tudom...
Remélem segitettem valamit, üdv közöttünk
Üdv! Lehet, hogy hülyén fog hangzani a következő kérdésem, de most vettem egy 600-as Hornetet, a használati útmutatóban és a Motor Revü 2004-es használttesztjében az áll, hogy 12ezrenként van olajcsere a motoron. e
Ez tényleg valóban így van, mert biztos vagyok benne, hogy 6000 km-enként cseréli mindenki az olajat?! . Ez a Hornetnél miért lenne másként? Én már azt sem tudom, fiú vagyok-e, vagy lány Lécci Hornet-tulajok, mondjatok valami okosat, miért van a könyvbe 12ezer írva? Ill. szelephézagállítás hány ezerenként van? Előre is köszi!
Áruld el kérlek, hogy mennyiért köttetett meg az üzlet ha nem titok. Emailem: cb600f@citromail.hu
Azért érdekel mert magam is árulok egyet csak 2004-est.

Van valahol lementve pdf.-ben service manual-om, ha írsz megkeresem és megpróbálom átküldeni.
3000 kilométert futott Metzeller Sportec M1 gumikkal
van szerelve, előtte a gyári Bridgeston volt
rajta. Kipufogó eredeti, de hangosítva lett az
előző tulaj által, hogy az autós is hallja. Apró
szépséghibái vannak , Pl. Indítókulcson lógó
keréklakat kulcsa ahogy odaverődött menet közben
a kormányhoz, meg hasonlók. Szervizt nem igényel
csak használni kell.
Feladó adatai
név: T. Péter
mobil: 06-30-2115889

http://www.kepesmotor.hu/honda...
Már találtam egy boltot...
Valaki meg tudja nekem mondani, hogy hol tudok a legolcsóbban Nissin fékbetéteket venni?
Sziasztok!

Most találtam rá a forumra!

Nekem egy 2002-es Hornet-em van és Fejér Megyéből irok!

Ki honnan ir?

Ha esetleg vkinek van kedve gurulni az vegyen fel msn-en!
Szeglet@hotmail.com
Cső all!

Tök jó volt a mai gurulás azt levonva hogy a találkozóra menve egy nem belátható kanyar után (kb 10km/h, vészfék) elütöttem egy basset hound ot :S
HálIsten mindegyikőnk meguszta lelki sérüléssel, de neki biztos jobban fájt :(
A termés kb tegnap 180km, ma 190km és holnap szintén valami ilyesmire számítok,
a csapat nagyon jó és szines volt, a csajokat nem is emlitve :)
Sajna fényképezőt nem tudtam vinni, de ha tudok rakok fel képeket...
Aki tud jönni holnap ne hagyja ki! ;)
Sziasztok!
Holnap (AZAZ PÉNTEKEN) lesz egy rövid túra Budakeszi felé, ha gondoljátok csatlakozzatok nyugodtan.
Indulás: 10:30-kor
Helyszín: Hűvösvölgyi úti MOL KÚT, ahol elágazik az út Nagykovácsi felé.

Túraterv: valahol ott a környéken, Budakeszi, Solymár, P.vörösvár, stb...
A többit majd ott kitaláljuk.
Eddig vagyunk 6-an, ebből 3 lány :)

Szombatra pedig (az anyagiak miatt) ismét egy kis túra van tervezőben...
Indulás szintén 10:30
Helyszín: Budafoki úti OMV.
Túraterv: Dunaújváros - és utána Fehérvár felé haza.

Ha valaki csatlakozva valamelyikhez jöjjön nyugodtan. Ha késik szóljon: 06/20 771 3941-as számon.
Pusza
Nincs meg sajnos... elösször csak az oldalát láttam az opelnek .. utánna meg már csak a földet :(

Még gyorsan utánna se tudtam menni.. mert a karbibol bionyára kifolyt a benzin ..és nemindult be ..csak nagy noszogatásra ..
Úgy látszik ez ma a módi Magyarországon! Múlt héten agyik ismerősőm ment haza felé motorral, amikor szemből elékanyarodott index nélkül egy autó. Az is elment megállás nélkül. Állítólag két fiatal vezette. Az autó már megvan. HÁt nem mondom mit kapna, ha találkoznék velük! Szerencsére nagy baj nem történt!
Köszönöm! Ezt tudtam én is megszerezni, de sajna ez szerintem nem jó, asszem pont 2003tól vannak apróbb modósítások a mocin! De azért köszi!
Örülök, hogy Te jól vagy, mert ez a legfontosabb! Az autó rendszáma megvan?
jah, megállt mögöttem 2 kocsi, odarohantak h lett e valami komolyabb bajom ...

aztán mondták , hogy a kocsi fékezés nélkül tovább hajtott :))

big thx :)
Yess ! Sikeresen felavattam a motorom , és egyben az uj bukocsövemet is ! ! ! pff :)

Hungárián Népligetnél, legkülsöben haladtam 120as tempoval, zöldlámpa, és a legkülsöböl ugygondolta a szürke Astra, hogy neki mindenképpen lekell kanyarodni ott jobbra az üllöire ... csak annyit láttam hogy a középsö sávban fékeznek keményen és is fékeztem, már elöttem volt a kocsi .. fék ami belefért, de olyan 30 km/h val lecsapott a jobb oldalamra .. és csusztam 10 cm -t :)

Fuck !
kicsit a térdem csavaodott... meg a vállam csöppet ..
1 nagy karc a bukocsövön, a kormány gombán, egy másik karc a müszerfal külsö falán :( , és az indexburábol kitört a csavar menete ..igy az is kiesett
Oké hívjatok vagy írjatok ha bármi kérdés merülne fel.
Üdv!
Üdv, gratula a géphez!
Sajna nem tudok szerelési útmutatót ahhoz az évjárathoz de korábbihoz itt egy!
Sziasztok!

Nemrég lettem tulajdonosa egy 2003-as HORNET 600asnak. Nagyon állat gép, nekem nagyon tetszik. Tudnátok nekem abban segíteni, hogy hol tudok beszerezni ehhez az évjárathoz egy felhasználói- vagy szerviz könyvet. Szerencsére nincs semmi baja, csak érdekelnek ezek a dolgok és eddig minden mocimhoz meg tudtam szerezni, de ehhez az évjárathoz sehol sem találok semmit a neten.

Előlre is köszönöm nektek a válaszokat.

Üdv: Zoli
Bocsi, de közben már sikerült megtalálni. Majd megmutatom az öcsémnek és eldönti mit akar.
Engem nagyon érdekelne ! (Pontosabban az öcsémet !

Hol találom meg "azt" a hirdetést?
"Hornet istenkirály de rá kell ülnöm egy sportgépre amíg bírom csuklóval!" - Hijjnye, mi sorstársak vagyunk ebben a dologban ;)
Szasztok!

600-as Hornet eladó, 2006. június, 8500km, narancs-metál, gyönyörű, hibátlan, garanciális, extrák: alsó idom, plexi, hátsó sárvédő. Ár: 1.550.000 Ft. Ha érdekel nézzétek meg a hirdetések között ezen a honlapon.

Hornet istenkirály de rá kell ülnöm egy sportgépre amíg bírom csuklóval!
Nahh, megvolt a 22 . születésnapom is. 1 hétig ünnepeltük Ausztriában.. . sikeresen ájultig ittam magam pl hehe :)

919 .. igen, fontolgatom a plexit ..
Bukocsövet most raktam fel :D fél 11 töl uhh fél 1 ig ? :( :)

Nah, go gyorsan aludni
bye
KÖSZI!
KI TUD VALAMIT ARRÓL HOGY LEHET ÉS MIKOR A KW-OT ÁTIRATNI A MOCIN KISEBBRE?
ÉS PERSZE MENNYIÉRT?
Utána a rendőrök tényleg bemérethetik ha igazoltatásnál furcsa nekik hogy a nagymocinak csak akkora a teljesítménye? 25kw