15600 km van a gépbenn de ez nem hiszem a valoságba szerintem több mert akitől én vettem
ő elcsuszott vele állitolag kis sebességgel és eltörött a km óra burkolata is meg később mikor
cseréltem benne égőt akkor vettem észre azét a belső része is megsérült.Szerintem amire kell figyelni amit én is hallottam a csavarok milyen állapotbann vannak a mocin hiszen ha nem meggelelő kezek nyulnak hozzá azárt az kapásbol látszik.Plexi az sajna nincs rajt bár igy se rossz a menetszél 180-ig birható persze lehejolva,de 120-150 simán lehet bíni.
Csákány!
snowtom, én 1,96 magas vagyok, de a 900-as Horneten kényelmesen elférek. Nem hinném, hogy az 1,83-as magaságoddal kicsi lenne a 600-as Hornet, nálad magasabb embereknek is van ilyen gépük és jól érzik mamgukat rajta.
Nekem is van egy kis aggályom... Hornetet szeretnék, de azt hallom nem túlnagy teste van. 183 cm magas vagyok és félek kicsi lesz a gép ... a cb900 on ültem , az jó. Mi a közvélemény?
Kösz
hello!
Használtat akarok venni és pont a 2000-re gondoltam!
A tiedbe mennyi km van!
Vannak valami kisebb hibái amire nem ártana figyelni vásárlás elött?
Halihó
Új vagy használt mocit szeretnél venni?
Nekem 2000-es 600-as hornettem van nagyon bevált minden féle téren Pl:kényelem az legfőkép ,
gyorsulásra penge,szervizelés se veszélyes.Kétszemélyel még jobban fekszi az utat
Csak jót tudok mondani rola ja és a fogyasztása 6-8-ig persze ez csak rajtad mulik
Hello!
motorvásárlás elött vagyok és csak hondában gondolkozom!
Ha tudnátok minél több infót irni a hornetről azt megköszönném.
pl.: fogyasztása, sebesség, tank kapacitás, váltóolaj kapacitás, szervizelési költségek(akku.olaj,gyertyák,légszűrő, stb.)
Vannak e rezonanciák a lábtartónál és főként hogy milyen kétszeméllyel a gép?
Előre is köszönöm válaszotok!
ervinmot@freemail.hu
Már döntöttem, legfeljebb majd az ősszel visszaülök egy Hornetre :)
Ja, és ezres sportmotor alá nem adom, de tudom hogy soha nem lesz olyan kényelmes mint a mostani.
Félve mondom ki, de úgy néz ki hogy eladó lesz a gép. Szeretnék sportmotorra váltani, de a jövőben is maradok a Hondánál
Az msn címem megtalálod az adatlapomon, biztos a mailben félreírtam valamit.
Semmi gond cimbi!
Az igaz,hogy kaptam Töled pozitiv infokat.Csak gondoltam megkérdek másokat is,hogyí nekik mik a véleményük.
Köszi Hornet919 a válaszod
Negatívumként annyit, hogy 220 felett a menetszél miatt már nagyon nehéz megmaradni a motoron(vagy csak én vagyok túl magas?), a másik hogy ez a motor - persze a jobbkezedtől függően - szereti hamar elfogyasztani a hátsó gumit, úgy mint bármely más ezres sportgép. És akkor ezzel be is fejeztem a negatív tulajdonságok felsorolását, mivel én többet nem tapasztaltam az eddigi 18ezer km során.
Pozítiv tulajdonságairól a végtelenségig írhatnék, íme egy-kettő: nagyon nyomatékos motor, kényelem, az olcsó futómű ellenére nagyon jó irányíthatóság/dönthetőség, egy gramm olajat sem eszik, átlagos fogyasztás(nekem 8 liter körül mozog), stb., stb., stb....nem egy nagyigényű szerkezet, viszont élvezet vele motorozni!
ő elcsuszott vele állitolag kis sebességgel és eltörött a km óra burkolata is meg később mikor
cseréltem benne égőt akkor vettem észre azét a belső része is megsérült.Szerintem amire kell figyelni amit én is hallottam a csavarok milyen állapotbann vannak a mocin hiszen ha nem meggelelő kezek nyulnak hozzá azárt az kapásbol látszik.Plexi az sajna nincs rajt bár igy se rossz a menetszél 180-ig birható persze lehejolva,de 120-150 simán lehet bíni.
Csákány!
Nekem is van egy kis aggályom... Hornetet szeretnék, de azt hallom nem túlnagy teste van. 183 cm magas vagyok és félek kicsi lesz a gép ... a cb900 on ültem , az jó. Mi a közvélemény?
Kösz
mennyivel lehet vele hoszabb utat megtenni a szembeszél miatt?
Használtat akarok venni és pont a 2000-re gondoltam!
A tiedbe mennyi km van!
Vannak valami kisebb hibái amire nem ártana figyelni vásárlás elött?
Új vagy használt mocit szeretnél venni?
Nekem 2000-es 600-as hornettem van nagyon bevált minden féle téren Pl:kényelem az legfőkép ,
gyorsulásra penge,szervizelés se veszélyes.Kétszemélyel még jobban fekszi az utat
Csak jót tudok mondani rola ja és a fogyasztása 6-8-ig persze ez csak rajtad mulik
1.948.000.-Ft lesz az ára, teljesen jónak mondhatom.
motorvásárlás elött vagyok és csak hondában gondolkozom!
Ha tudnátok minél több infót irni a hornetről azt megköszönném.
pl.: fogyasztása, sebesség, tank kapacitás, váltóolaj kapacitás, szervizelési költségek(akku.olaj,gyertyák,légszűrő, stb.)
Vannak e rezonanciák a lábtartónál és főként hogy milyen kétszeméllyel a gép?
Előre is köszönöm válaszotok!
ervinmot@freemail.hu
Ja, és ezres sportmotor alá nem adom, de tudom hogy soha nem lesz olyan kényelmes mint a mostani.
Jah es az msncimet megneztem megegyszer a mailbe es jol irtad csak vmiert a pont elott reszt nem masoltam ki:D De mostmar felvettelek
Egyenlöre a jelenlegit próbálom eladni.
Félve mondom ki, de úgy néz ki hogy eladó lesz a gép. Szeretnék sportmotorra váltani, de a jövőben is maradok a Hondánál
Az msn címem megtalálod az adatlapomon, biztos a mailben félreírtam valamit.
Tán eladod a vasad?
Jah amugy nemtom vagy rossz msncimet adtal meg mailben vagy azota nem jelentkeztel volna be?
Az igaz,hogy kaptam Töled pozitiv infokat.Csak gondoltam megkérdek másokat is,hogyí nekik mik a véleményük.
Köszi Hornet919 a válaszod
Negatívumként annyit, hogy 220 felett a menetszél miatt már nagyon nehéz megmaradni a motoron(vagy csak én vagyok túl magas?), a másik hogy ez a motor - persze a jobbkezedtől függően - szereti hamar elfogyasztani a hátsó gumit, úgy mint bármely más ezres sportgép. És akkor ezzel be is fejeztem a negatív tulajdonságok felsorolását, mivel én többet nem tapasztaltam az eddigi 18ezer km során.
Pozítiv tulajdonságairól a végtelenségig írhatnék, íme egy-kettő: nagyon nyomatékos motor, kényelem, az olcsó futómű ellenére nagyon jó irányíthatóság/dönthetőség, egy gramm olajat sem eszik, átlagos fogyasztás(nekem 8 liter körül mozog), stb., stb., stb....nem egy nagyigényű szerkezet, viszont élvezet vele motorozni!
Ne hari, tudod hogy csíplek
Ami a pozitiv véleményt illeti szerintem hallod tőlem eleget, ha negatívat vársz menj egy suzuki fórumra...