Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Annyit hallottam, motorszerelőtől persze, de kitudja igaz-e, biztosan mert nem ilyen sufni motorszerelőről van szó.. Énis ezt kérdeztem, de a hornettel kapcsolatban nem tudta, de viszont a 2007-es évjárattól a cbr600rr elektronikája magának állítja be a dolgokat, ha az új dobbal egyszer alapjárattól szabályzásig húzod a gázt, persze egyszer hogy az egész fordulatszám tartományban forogjon a gép az új dobbal.. Ezt én mint amatőr se cáfolni sem igazolni nemtudom... csak hallottam, de olyantól aki ezekkel foglalkozik... aztán lehet hogy átbaszás, fene tudja ne kövezzetek meg hogy ezt leírtam, ha véletlen baromság hátha van itt aki első kézből tudja
Sziasztok!
Egy kis segítséget szeretnék kérni, vettem bukógombát innen: http://www.kepesmotor.hu/bukog... és szerintem nincs méretre vágva. Túl hosszú, főleg jobb oldalt! Gomba rész 47mm szár 72mm. Tudtok abban segíteni hogy milyen hosszú legyen (jobb-bal).
Fent van a darazsamon a karbon sárvédő
Nagyon király! A gumi meg a sárvédő között mondjuk nincs sok hely.
Erre nagy okosan azt szoktam mondani: show me the way!Leszedem ahogy idom engedi,aztán lesz kapsz.
Ne kéz, hanem szerszám rátétellen próbáld

Beszélgetés.: Gyere
OK, megnézem lejön-e kezratetellel . Egyébként szeretnek veled beszélgetni,atugorhatok majd hozzád?
:) köszi, ha a tengelygombára is vonatkozik, az nagyon érdekelne!
Mintànk sajna nincs, de koszi azért.
Ha kell bukó gomba gyártáshoz minta lekapom az enyemről és megcsinaltatod.
Ha szereztek mintát én legyártom.
Legyárt ,ez a helyesírás figyelő mindig megszivat.
Kellene találni valakit aki legyártott kettőt ,ebből a Fincsi darabból.
Ohh jeee ..... Valami ilyesmi, csak nem akarok ilyen csúf indexeket....maradok a gyárinál. 7végén nekifeszülök, és alakítgatom még kicsit. Köszi a képet, lehet belőle meríteni ötletet!
Ízlések és pofonok, szerintem megtöri a motor vonalat,kicsit nagy lesz rá. De respect! A software módosításához nem értek ,én csak felraktam oszt jónapot.
Megvan még, karcmentes, dobozával együtt. Ha érdekel hívj 70/631-39-14
Szia!

Nekem van egy sebring a hozzávaló tartozékaival együtt(összekötőcső,kipufogó takaró lemez,kivehető furulya, és természetesen E szabvány).Ha gondolod írj egy mailt a balu88@mailbox.hu címre és megbeszéljük az árat és amit tudni érdemes a dobról.
Ui:A képen látható összekötőcső nem a tiédre való de meg van az eredeti is.

Üdv:Balu
És igényel valami beállítást ha kicserélem a kipufogót? szoftverfrissítés vagy akármi?
az igazat megvallva a másik kicsit jobban tetszik
Nézd meg az adataimnál a videót!Ez klasszabb szerintem!
Huhh, ennek a hátulja is pöpec!
Szia! Esetleg akad még ebből a dobból? Nekem egy 2008 évi 600as hornethez lenne szükségem! Kipufogó cserénél nincs valami tudnivaló?
Vagy csak felteszem és a motor teszi a dolgát?
Köszi!
Üdv. Ádám
Köszi meg is kérdezem van e még!:D Amúgy kipufogó cserénél nem kell valami módosítás friss injektor térkép ilyesmi?
Vagy ilyesmire:D
Hát igen. amúgy első sorban valami ilyesmire gondltam :
http://www.akrapovic.com/en/mo...(carbon)+cb+600f+hornet
Nézd meg a 8721-es hozzászólást! Nekem is ilyen van!