Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sziasztok!

Van egy új K&N sportszűrőm: link

Ha esetleg érdekel valakit akkor jelentkezzen.
Boldog, Békés Karácsonyt Kívánok Mindenkinek!
Boldog Karácsonyt!
Szeva!

Írtam a kipufogóval kapcsolatban ide neked,ha érdekel akkor írj a balu88@mailbox.hu címre.

Kellemes karácsonyt mindenkinek!

Üdv:Balu
Neked is, és a többi kollégának is Boldog Karácsonyt!
Kellemes karácsonyi ünnepeket kívánok minden kedves "versenyzőnek"!
ilyet is lehet?:) az fasza
Biztos, hogy nem, azt is cserélned kell 116-osra, és ki kell venned 1 szemet.Miért akarod ennyire lelassítani?
Ok,de ha 47 fogaskereket teszek hatra akkor eleg neki a 110 lancszem vagy kell hosszabb lanc?
Kedves mindenki!

Szeretnék Békés Boldog Ünnepeket és Sikerekben Gazdag Új Évet Kívánni!

Üdvözlettel,

S.K.
Annyira nem néztem végig az ebay-t, de használtat itthon is lehet venni vaterán ilyen körüli áron.

A külföldi rendeléssel (EU-n kívüli) csak a VÁM és az ÁFA a bajom, mert akkor ugyanott vagyok, mintha megveszem itthon. Usából pl. újat lehetne az amazonról rendelni, de arra rájönnek még a fentiek és nem éri meg.

Ha kintről rendelek, akkor, ha gebasz van kinél panaszkodok? "Nagyobb" értékben ezért sem szeretek külföldről rendelni. Akkor már itthon adok egy picivel többet érte.

A használtra meg, ha nincs gari már, akkor nem fogom majdnem az újnak megfelelő árát kiadni. Majd bizonygassam én, hogy az már sz@r volt korábban ill. nem nálam romlott el. És majd álljak neki pereskedni stb... és a végén nem látom a pénzem és a gép se jó, akkor már inkább egy ár-érték arányban megfelelő új gép.
Köszi! A fórumokra el is felejtettem rákeresni.

Külföldi fórumokba beleolvasva, tökéletes lesz a Rollei nekem.
Le kell beszélni az eladóval,hogy ajándékként küldje el,és nincs vám.
igen annyi ebayen, de 25ezer forint felett fizetheted a vámot ami nemtudom mennyi. nekem volt egyszer 26ezres rendelésem 5800ft volt pluszba, futárt kérdezem miez miért kell fizetni azt mondta áfa, adó vám, kihogy nevezi.. köszi. kivéve ha EU-s országból jön.
Szia
Tegyél hátra 47-est, majdnem ugyanazt az áttételt kapod.
E-bay-en csak 62000 ft a gopro hd hero 2.
Szerintem még megy lejjebb az ár mert kiadták már a gopro hd hero 3-at.
2002 evjarat
Hello.. Hornet 600 ra kaphato elso lanckerek 13 fog szammal? mert en egyenlore nem talalok....
Tudok egyet, bár nem "házi" készítésű,ha érdekel keress meg az alább említett címen.
Szevasztok!

Eladó egy sebring gp6 kipufogó az újabb hornethez.Kivehető hangtompító,e betűs jelzés,takarólemez,csavarok összekötőcső stb.
Nekem jelenleg fzs 1000-en van fent de bármikor visszalakítható hornet 600-hoz is.Ha érdekel valakit akkor jutányos áron eladó.
Érdeklődni a balu88@mailbox.hu címen lehet.Képet küldhetek de az adatlapomon megtekinthető hogyan néz ki a yamahán.

Üdv mindenkinek!
Balu
Licitált innen vki fél 10 körül fekete PC41 cuccokra az ebay-en?
És fórumok? Mondjuk inkább külföldön, gondolom.
A GoPro olyan, mint az Apple, túl van hájpolva, árazva. Hangja egyiknek sem lesz ász a szélzaj miatt (már ha motorozás közben kellene) a képet meg látod. De én még azt is megkockáztatnám, hogy megkapod ugyanazt kínából, felirat nélkül. Pl. a páromnak a motoros GPS-e egy az egyben ugyan az, mint egy márkás testvére, csak éppen 40 ezerbe került nem 80-ba. Lehet érdemes ennek is utána nézni
ezen már régen túl vagyok... sőt gopro-s összehasonlításokat is néztem...

direkt azért kérdeztem meg, hogy saját tapasztalatokat is halljak, ne csak azt a pár videót lássam.(kezelhetőség, macera egyebek, mert a videók erről nem számolnak be és a hozzá fűzött kommentek se mindig a leghasznosabbak)
legjobb amit tehetsz youtube-n keresel videókat amiket azzal a kamerával csináltak és eldöntöd.