Annyira nem néztem végig az ebay-t, de használtat itthon is lehet venni vaterán ilyen körüli áron.
A külföldi rendeléssel (EU-n kívüli) csak a VÁM és az ÁFA a bajom, mert akkor ugyanott vagyok, mintha megveszem itthon. Usából pl. újat lehetne az amazonról rendelni, de arra rájönnek még a fentiek és nem éri meg.
Ha kintről rendelek, akkor, ha gebasz van kinél panaszkodok? "Nagyobb" értékben ezért sem szeretek külföldről rendelni. Akkor már itthon adok egy picivel többet érte.
A használtra meg, ha nincs gari már, akkor nem fogom majdnem az újnak megfelelő árát kiadni. Majd bizonygassam én, hogy az már sz@r volt korábban ill. nem nálam romlott el. És majd álljak neki pereskedni stb... és a végén nem látom a pénzem és a gép se jó, akkor már inkább egy ár-érték arányban megfelelő új gép.
igen annyi ebayen, de 25ezer forint felett fizetheted a vámot ami nemtudom mennyi. nekem volt egyszer 26ezres rendelésem 5800ft volt pluszba, futárt kérdezem miez miért kell fizetni azt mondta áfa, adó vám, kihogy nevezi.. köszi. kivéve ha EU-s országból jön.
Eladó egy sebring gp6 kipufogó az újabb hornethez.Kivehető hangtompító,e betűs jelzés,takarólemez,csavarok összekötőcső stb.
Nekem jelenleg fzs 1000-en van fent de bármikor visszalakítható hornet 600-hoz is.Ha érdekel valakit akkor jutányos áron eladó.
Érdeklődni a balu88@mailbox.hu címen lehet.Képet küldhetek de az adatlapomon megtekinthető hogyan néz ki a yamahán.
És fórumok? Mondjuk inkább külföldön, gondolom.
A GoPro olyan, mint az Apple, túl van hájpolva, árazva. Hangja egyiknek sem lesz ász a szélzaj miatt (már ha motorozás közben kellene) a képet meg látod. De én még azt is megkockáztatnám, hogy megkapod ugyanazt kínából, felirat nélkül. Pl. a páromnak a motoros GPS-e egy az egyben ugyan az, mint egy márkás testvére, csak éppen 40 ezerbe került nem 80-ba. Lehet érdemes ennek is utána nézni
ezen már régen túl vagyok... sőt gopro-s összehasonlításokat is néztem...
direkt azért kérdeztem meg, hogy saját tapasztalatokat is halljak, ne csak azt a pár videót lássam.(kezelhetőség, macera egyebek, mert a videók erről nem számolnak be és a hozzá fűzött kommentek se mindig a leghasznosabbak)
Van egy új K&N sportszűrőm: link
Ha esetleg érdekel valakit akkor jelentkezzen.