A GoPro hero 2-t nézegettem én is csak nem akarok 80.000,-ft-ot adni érte, mert azt sokallom. Most ennyiért láttam a neten.
A Rollei Bullet már 52.000,-ért van. Full HD, digitális képstabilizátor, 10m-ig vízálló, stb, szóval nekem ár-érték arányban teljesen jónak tűnik.
A kérdés csak az, hogy a felvételek (képminőség) között van-e, mekkora különbség? Megéri-e a plusz 30.000,-Ft-to a gopro.
A Rollei márka egyébként lassan 100 éves lesz, fényképezőgépekkel kezdték.
Ahogy elnézem itt sem kapsz választ.
Én nem tudom milyen az a Rollei Bullet kamere de haveromnak van Go pro 2-ese ( előtte 1-est használt) és meglepően jó volt a kép és hangminőség. Sok bővítési lehetőség van, pl. felfogatásban meg mittomén miket nem lehet hozzá venni ( 60.000Ft-ot adott érte.)
Gondolom nem sokat segítettem, de tőlem ennyi futotta!
Szia!
Neve én úgy tudom konkrétan nincs csak valami száma.De ha bemész egy olyan boltba ahol hegesztéshez használt anyagokat árulnak pl:hegesztő pálca,pajzs (Szerelvénybolt).Ott tudsz venni hegesztési varratok tisztítására szolgáló sav(zselés).Hát ennyit tudtam segíteni remélem ez is több mint a semmi
Sziasztok!
Mindenkihez aki ért hozzá lenne egy kérdésem. Október végén elraktam a vasat telelni aksit ki benzincsap nem elzárva.November 23.-án gondoltam beindítom hát nem ment gondolom a karbikban lévő benzin miatt az aksi persze lemerült(feltöltöttem) újra próbálkoztam nagy nehezen beindult járattam elzártam a benzincsapot és megvártam,hogy magától megálljon majd kivettem az aksit. Tegnap gondoltam megint beindítom hát nem akart aksi lemerült feltöltöttem majd újra próbáltam beindult benzincsap megint elzár magától leáll aksi ki.Ma levettem a leömlőket és a kipufogó dobot megtisztítani ( nagyon jó lett hegesztéshez használt savzselével) na gondoltam beindítom megnézem jól illeszkednek-e a leömlők aksi be nem indul és lemerült.Valaki segítsen mert már nem tudom mit tegyek az építő jellegű segítségeket nagyon köszönöm előre is.
sziasztok pc41-re szeretnék sportdobot. Esetleg akinek van fent(inkább ilyen ,,házi" készítésű értek ezalatt mondjuk a raptor, martin stb dobokat). De bármilyen tanácsot, tapasztalatot képet elfogadok ötletnek segítségnek. Köszi.
Ez mint látszik nem olyan!
Ennek a hasidomnak az a története hogy amikor vettem a hornetemet sérült volt a motor és ezt a hasidomot kaptam vele egy halom többi cuccával! Tehát soha nem volt rajta. A motor 2006-os volt és nemtudom hogy volt rajta mert nem teljesen passzolt rá sem mikor oda próbáltam!
A GoPro hero 2-t nézegettem én is csak nem akarok 80.000,-ft-ot adni érte, mert azt sokallom. Most ennyiért láttam a neten.
A Rollei Bullet már 52.000,-ért van. Full HD, digitális képstabilizátor, 10m-ig vízálló, stb, szóval nekem ár-érték arányban teljesen jónak tűnik.
A kérdés csak az, hogy a felvételek (képminőség) között van-e, mekkora különbség? Megéri-e a plusz 30.000,-Ft-to a gopro.
A Rollei márka egyébként lassan 100 éves lesz, fényképezőgépekkel kezdték.