Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

hali !
meg van még de nemtudom hogy jó e rá!
inkább azt mondom hogy rá lehetne alakítani! (rá kellene próbálni)
Van tankom helyette! :http://www.kepesmotor.hu/motor...
sec a hasidomod megvan még? Jó '07 600-ra?
az a titka hogy ki kell menni kisvárosba az okmányirodába, ott nem kell időpont és ugyanúgy intéznek mindent rögtön sorbaállás nélkül!
az fasza..lol...itt Győrben csak az átíratásra adnak 2 heti időpontot az okmányirodákban...
jaja már nincs fent!
a leömlő nem minden esetben mérvadó.
szépre meg lehet csiszolni, fényesíteni.
szerintem fejidomos volt egyébként mert mintha fejidomos óracsoport lett volna beleépítve abba az egyedi fejidomba.
Úgy látom már elkelt...
A leömlők állapota nem tudom mennyire mérvadóak, de ezen a gépen szép fényesnek néz ki, amik meg felét futottak (leírás szerint) nagyon kormos, stb.
Biztos, hogy fejidomos változat volt? Egyre gondoltunk, jómagam is visszaépíteném. Azt meg lehet oldani, hogy az f-es verzióra visszaalakítani?
Egynek jó! Köszi
egy tipp: Bardiauto
mindent hoznak és választhatsz hogy milyen minőséget!
mondjuk már volt VPID számom!
de csak azért mondom mindenkinek hogy nem egy nagy cucc és nem kell meg ijedni tőle!
Sziasztok! Topic olvasóból résztvevővé avanzsáltam magam.Szeretném megkérdezni , hogy hol tudok pesten olcsón és jól vásárólni fékbetétet, levegőszűrőt,olajszűrőt 2007-es 600-as Hornetemhez? Köszi
mocorgóm, http://youtu.be/1sOYdM5hWtc sántakukac akrapovicával
hali!
két hornetemet helyeztem saját magam forgalomba és mind a kettőt fél nap alatt!
úgy hogy délbe lett kész a kpm nél a motor és utána go vám, majd posta, majd vissza vám, és okmányiroda és rendszám a motoron délután 5-kor!
Én is úgy voltam,hogy jobb szeretem magam intézni a dolgaim,de 4 nap alatt nem tudtam volna elintézni a forgalomba helyezést mint a kereskedő.

Pár helyre el kell cammogni forgalomba helyezés végett. Okmányiroda,regadót befizetni, műszaki kpm ,eredet vizsga, nekem egyszerűbb volt.Hozzáteszem utálok várni.

Biztos kerestek rajtam pár ezret,de nekem adott a kereskedő számlát mindenről.
Köszönöm a kedves választ!
Majd alaposan utánajárok mindezeknek mire oda jutok hogy veszek valamit (talán február március körül )
Köszönöm szépen a kedves reakciót!
Hát hozzáértőnek nem mondanám magam (amit kell megcsinálom rajta )
Háát majd február Március körül hátha
Mert szó mi szó a pénz az sokat számít ma napjainkban. Egyébként a Hornetek bejönnek vagy a fazerek. Keresgélek tovább.

Még annyit, hogy igazad van! Az Ország közepéről tényleg nahéz eljutni oda. (kb 5óra oda és 5 vissza huh és mindezt 2* )
Szia sunczy!
Én még nem írattam át, majd tavasszal ha jön a "szezon". Ők is megcsinálják de fölösleges érte fizetni szerintem. Akkor még többször kell elmenni hozzá (főleg ha messze van tőled). Úgy tudom az oldalán le van írva hogyan kell és még a papírokról minta is van. Elvileg azt ígérte ha kérdésem lesz a jövőben átírással... stb akkor segít. Szerintem 2szer el kell menni, vagy jó pénzért el is vihetni. Nekem szerencsém volt kellett neki a motor ára (gondolom ment ki vásárolni és útba estem). Szerintem árban jók a motorok, legalábbis akkor. Mostanában már nem nézem Persze ő sem lehet biztos mindegyikben hisz nem használta tartósan, és még el is akarja adni De én azért ajánlom, volt más kereskedővel rossz tapasztalatom. Sok sikert, remélem tudtam segíteni.
Még így van 12 cm kb,úgyhogy nem lesz gond!
erre még számolj rá pár centit kormány vég miatt! minimum 3, 4 cm
Nagyon szépen köszönöm! Ez pont jó befér a garázs hátsó bejáratán....
kérlek szépen kiszaladtam megmérni neked !
van egy csupasz kormányom, tehát a fém része 62cm
ez az a távolság ami a két vége közt légvonalba mérve!
Hali
Megtudná nekem mondani valaki hogy milyen széles a hornet kormánya?
köszi
üdv
Hali!
A képekről szerintem szinte semmit nem lehet megállapítani!
Elég régen hirdeti már az biztos!
Az a fejidom az tényleg szörnyű! Valószínű hogy nem véletlen van rajta, na de melyik nem volt sérülve!?:)
A 66ezer km az nem semmi de elképzelhető legalább hogy valós!
Egy megjegyzés: "öreg emberé" :) ja meg doktor is volt és öreg és csak a temetőbe járt ki vele sírt gondozni:)! Erre én nem adnék!
Valószínű hogy S-es fejidomos volt előtte is! Viszont ahogyan látom bele van építve az óracsoport a fejidomba ott magasan! Elég érdekes! Én visszaépíteném!
Szia
Köszi a választ.Úgyis csak február március környékén venném meg,de ha addig nem adja el biztos kipróbálom.
üdv
Szia!
Igaz nem hozzám intézted a kérdést de én is voltam nálunk és azt kell hogy mondjam neked, mondjuk ez minden kereskedőre igaz, hogy csodát ne várj!
Ha jól emlékszem írják az oldalukon hogy forgalomba helyezik neked természetesen meg kérik az árát . (szerintem nem ér 30 ezret).
Kis utána járással és olvasással (akár itt a fórumon már nagyon sokszor le írták a menetét) el tudod intézni magad is! Én biztos nem mennék kétszer ha messze laknék, komoly a szándékom és képről hellyel közel megfelel a motor! "Milyenek a motorjaik?"
Szerintem ha nem értesz kellően a típushoz amilyet venni szeretnél, mindenféleképpen vigyél egy hozzáértőt magaddal mert ők is az olasz piacból élnek! Egyébként én pár éve már nyomon követem a miket hoznak és vannak jó vételek és jó motorok köztük!