Urak!
Esetleg ha valakinek elkoszolódott a leömlője, ajánlom jó szívvel ezt a terméket: http://www.darazsgarazs.hu/hir...
A bandit fórumban már többen megelégedéssel használják. Fotók és hozzászólások róla ott utolérhetőek.
büdöööös? há miről beszélünk? arról az isteni illatról ami a kipuffból jön, na aaaz minden csak nem büdös össze kell gyüjteni fiolába és parfümként árulni..
szesz megesz! szombaton lesz az év első indítása, már leszervizelve, új papucsokon, és üléstáskával! készítek fényképet és/vagy kisvidit :) már várom a találkozást a darazsammal......
már csak azt a fránya tengelygombát kellene +oldani......
Gondolkodtam rajta hogy visszateszem a gyári dobot, és kipróbálom úgy is, de akkor felesleges. Így marad. Bár a haverom GSR-600-án gyári dobbal /ülés alatti/ semmi szaga nincs! ez azért érdekes.
Nem is várom el, hogy teljesen szagtalan legyek, de hogy a sisak alatt a hajam is olyan lesz, az talán nem normális. Igaz a leömlők utáni kis dob /ami valami katalizátor féle lenne/ az is le van szedve, és nem ereget semmilyen füsöt. lehet valami beállítás probléma?
nyitott dobtól ne várd, hogy nem lesz semmi szagod... bár szerintem természetes... vannak ilyenek, olyat is hallottam már motoros találkozón az ember a kipuf szaga alapján meg mondta h rossz a motorban vmi, persze se füst se kék, sem fehér semmi normálisan járt a motor sírtam
én maga az emelővel szoktam már egyenesbe állítani is. Kivételnél kormány balra, (támasz nem elfelejt!) leteszem függőlegesre, és bal kézzel már el tudom dönteni hogy balra akarjon menni.
levételnél annyival könnyebb dolgod van, ha a kormány elfordítod balra és igen a csirkeláb lenn akkor nagyobb eséllyel dől balra a ha véletlen menni akarna..
én sokáig úgy gondoltam hogy megy egyedül!:)
egészen addig míg a egy félig borulásnál a lengő villám fénye bánta ami egészen addig csili vili sérülésmentes volt! aztán maradt a matrica:)
Tök jó a kérdés :) Csirkeláb ki, bakézzel megfog a kapaszkodó, egyenesbe/függőlegesbe állít, emelő alátol, emelőt lenyom, mindeközben a csirkeláb kihajtva, ha esetleg valamit benéznél
Esetleg ha valakinek elkoszolódott a leömlője, ajánlom jó szívvel ezt a terméket:
http://www.darazsgarazs.hu/hir...
A bandit fórumban már többen megelégedéssel használják. Fotók és hozzászólások róla ott utolérhetőek.
már csak azt a fránya tengelygombát kellene +oldani......
A kordúra kabátom nagyon átvette a büdöst, a bőr annyira nem, de azért azon is érezni lehet.
Aki hátul ül, az meg aztán kész (sokszor én is).
Ugyan ilyen ARROW dob van fenn nekem is, te nem vagy kipufogógáz szagú tőle?
Én is ilyesmire gondoltam, de így első hallásra kicsit akrobatikusnak tűnik. :)
Én is pontosan így.
egészen addig míg a egy félig borulásnál a lengő villám fénye bánta ami egészen addig csili vili sérülésmentes volt! aztán maradt a matrica:)
Vagy valami ilyesmi :)
műszerfalad milyen van?
emailen megtudjuk beszélni,légyszives irj rám
tibibacsi156@gmail.com