Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Oldaltámaszoldalon akasztod be először az emelőt, mikor egyenesben van (fogod a motort egy kézzel), beakasztod a az emelőt a másik oldalon is és már emelhetd is.
Sziasztok!

Lehet hogy lúzer kérdés lesz, de régóta foglalkoztat a dolog:
Ki hogy rakja föl hátsó emelőre a mocit? Nekem mindig kell valaki, aki vagy a motort fogja vagy emeli. Ha egyenesbe állítom a mocit és szépen hátramegyek, megfogva az utaskapaszkodónál, akkor meg félek, hogy eldől. Emelőről levételnél ugyanez.

Valami jó ötlet valakinek?
Szia!

A 99-esnél az első kerék még 16-os, itt nehezebb dolgod lesz. Hátra 180/55-17-es megy.
Gumit vagy fórumokon, vagy valamelyik webshoban biztos találsz.
Hello! Leendő Hornet tulajdonosként nem sok közöm van még a motorhoz, csak amiket olvasgattam róla és nézegettem képeket. A kérdésem az lenne, hogy amit kinéztem motort(1999), cserés rajta mind első-hátsó gumi. Hol tudnék jó áron venni rá gumit és milyen márkájút, típusút és méretűt keressek. Kb mennyiből lehet kihozni ezt a gumivásárlást? Köszi a válaszokat!:)
hornet 600 2007-től GP Akra dob karcmentes db killerrel 39990, Leo Vince titanium ovál összekötővel karcmentes 45000 98-tól. Ledes hátsólámpa, fekete plexi, gyári karcmentes műszerfal, karcmentes gyári tank, telszkópok 98-tól 03ig 70/631-39-14
Van komplett ülésem ha érdekel.
szetye, motya polc takarítás után eladó!
Kár! Majd összeröffenhetnénk !
nem igazán, az valaki más lesz.
LOL szoktál a XX.kerületi Vágóhíd utcán motorozni?
én:)
Ma nagyon motorozós idő volt,csak a család elöbbre van
Nem tudom kinek milyen az érték itélete,de sok termék egy helyről jön és azonos a minősége, csak az ára vagyis az árképzése a cégnek tud érdekes lenni. Nem akarok vitát indítani,de sokszor találkoztam már ilyen helyzettel az életben. Lakik valaki délpesten?
Üdv T0N0
valószínű a márka mellett még jobb is az általad említettek, de nekem tökéletesen elég amit a brenta nyújt városra és túrzásokra, az hogy még jobban is fog, nem tudom mitől van. Lehet cserébe jobban kopik pass.
csak kérdezem mert én nem értek hozzá, ha ennyire jó a brenta miért töredéke egy brembo, vagy egy ferodo fékbetétnek? nem baszogatás csak nem értem. persze hogy nevet kell fizetni meg minden de 4szeres áron? mindegy énis beruházok akkor egy szettre.
Akkor utcai, túrázós használatra melyik fékbetétet ajánljátok? Brenta (normál) vagy Brembo?
ha nem palyazol, szerintem ne vegyel szintereset.
Köszi exec meg is rendeltem innen: http://brenta-fek.hu/sct/0/
ez már barátibb árfekvés, még a szinteres is. Majd referálok a minőségről.
hatso fekhez brenta markaju betetet vettem es 2* jobban fog mint elotte a brembo...
Mivel nem volt fent a lámpa elkerülte a figyelmemet,hogy abból jön ki egy csatlakozó,ő volt az.Köszi a segítséget !
na és mi volt?
Köszi megvan kicsit balfék voltam
Ferodo boltban egy huszas a ket tarcsara. Viszont en csak ferodot hasznaltam eddig es azt is fogok 10000kmenkent nem sok az a 15ezerft. Bar ha valaki tud olcson mast ami ugyanazt tudja elfogadom a tanacsat
Hornettel nagyon jó pályázni igaz picit puha az eleje, de ez nem von le az élvezetből szinte semmit. Amit más is írt, kell rá két jó guma azt gyííí. Szereti és kivánja is a pályát
2004-es modell rajzán!
elméletileg a kék szín az kormánykapcsoló csatlakozó!
(hátha segít)