Sziasztok! Lebontottam a fejidomot a Hornetemről, és nem találom az egyik (kék színű) csatlakozónak a helyét. Ez a jobb oldalon van az irányjelzőé mellett. Ha valaki tud segítsen! A SEGÍTSÉGET ELŐRE IS KÖSZÖNÖM!
Conti Road Attack-al tök jót motoroztam pályán. Nem kell egyből bevásárolni, majd ha már nem bírsz magaddal :) De még akkor is messze leszel a gyorstól :)
Akkor, ha jó idő lesz, mehet is a Kakucsozás! :) Csak azon mofizok, hogy akkor nem túragumival kéne menni, hanem be kéne újítani valami sportgumit talán.
Sziasztok Hornetesek!
BÚÉK mindenkinek!
Valaki közületek jár esetleg pályamotorozni? Tavasszal lenne kedve valakinek eljönni pl. Kakucsra? Szeretném kipróbálni egy kicsit a ringet, még sose voltam. Csak úgy "lájtosan"
P.
CB600FA Hornet '08: két első tárcsára 15980 Ft.
Érdeklődnék hogy valaki esetleg tudna-e segíteni abban hogy 2003as hornethez hol találhatnék ülés szivacsot,esetleg van e valakinek eladó? :)
BÚÉK mindenkinek!
Valaki közületek jár esetleg pályamotorozni? Tavasszal lenne kedve valakinek eljönni pl. Kakucsra? Szeretném kipróbálni egy kicsit a ringet, még sose voltam. Csak úgy "lájtosan"
P.
egyébként nagy eséllyel digitális volt!:)
abban az árban ajándék volt!
Nekem viszont kellene hátsó sárvédő, ha van. 2005-ös hornet gergelyistvan600@gmail.com
ide küldj képet árat, légyszi.
Köszönöm és B.U.É.K.