Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ezt nem tartom annyira "jó" árnak.
Ferodo Platinum a fékbetét
BanditBiker[8667] 2012. december 28. 14:03

CB600FA Hornet '08: két első tárcsára 15980 Ft.
olvass vissza egy-két hozzászólást.. BanditBiker tud jót.
A motor 2000-es és az irányjelző csatival egy kötegben jön le jobbra
üdv,
Érdeklődnék hogy valaki esetleg tudna-e segíteni abban hogy 2003as hornethez hol találhatnék ülés szivacsot,esetleg van e valakinek eladó? :)
Ha az irányjelzőé csati, és 2003 vagy utáni a motoron akkor keresd a lámpába! ( ha jól tudom)
Sziasztok! Lebontottam a fejidomot a Hornetemről, és nem találom az egyik (kék színű) csatlakozónak a helyét. Ez a jobb oldalon van az irányjelzőé mellett. Ha valaki tud segítsen! A SEGÍTSÉGET ELŐRE IS KÖSZÖNÖM!
Ha valaki talál jóárasított komplett fékbetét szettet az megoszthatná tudását velem is!Köszönöm! (msia-kukac-freemail.hu) '07 600FA
Roadtec Z6 van fönt, lehet, hogy kezdésnek elég lesz...
Conti Road Attack-al tök jót motoroztam pályán. Nem kell egyből bevásárolni, majd ha már nem bírsz magaddal :) De még akkor is messze leszel a gyorstól :)
20, max. 30 ropiert veszel egy garnitura hasznalt palyagumit elso nekifutasra es lehet is huzni a gazt neki.
Akkor, ha jó idő lesz, mehet is a Kakucsozás! :) Csak azon mofizok, hogy akkor nem túragumival kéne menni, hanem be kéne újítani valami sportgumit talán.
Nekem lenne.
Látom, túlságosan nem dobogtattam meg senkinek a szívét a pályázással... :)
Sziasztok Hornetesek!
BÚÉK mindenkinek!
Valaki közületek jár esetleg pályamotorozni? Tavasszal lenne kedve valakinek eljönni pl. Kakucsra? Szeretném kipróbálni egy kicsit a ringet, még sose voltam. Csak úgy "lájtosan"
P.
Szia. Givi plexi van fent
titi54 szia, milyen plexi van a mocidon? Kösz
szia!
egyébként nagy eséllyel digitális volt!:)
abban az árban ajándék volt!
Catlakozom, BÚÉK minden darazsas kollégának! :)
Boldogulj évet srácok
2008-as a hozzászólás amire válaszoltál:) Bár kitudja lehet megvan még neki.
szia 2 kerek v digitális a müszerfal köszi
szia basi2!
Nekem viszont kellene hátsó sárvédő, ha van. 2005-ös hornet gergelyistvan600@gmail.com
ide küldj képet árat, légyszi.
Köszönöm és B.U.É.K.
OK!