Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sziasztok
decemberben vettem 2004-es hornetemet - még nem nagyon tudtam menni vele - első nagy motornak. Olasz születésű, de 6000km-óta Mo-on él. Elvileg 18e van benne. Feltennék egy laikus kérdést: a kilóméter óránál ennél az évjáratnál szűrke színű gyűrűk vannak, szerintem csak díszítésként, az enyémen viszont ez fekete. Lehet, hogy cserélték rajta az órát, vagy utalhat ez vmi turpisságra?
köszi
Ha szabad, akkor én is becsatlakoznék
Nah egy közeli hornetes

Majd mehetnénk pár kört ha elkezdődik a szezon.

Németkér
Sikerült felrakni :). Még egyet dobok a másik oldalról is. Apropó gumi. Ki milyet használ? Most Pilot Power van fenn. A hátsó cserélendő. Az első még egy szezont szerintem elmegy. Igaz van különbség a kettő között, mert az első 2CT-s. Vélemény? Gondolkodom Pirelli Dragon Corsa III-on, az van otthon egy garnítúra használt. Lényegesen jobb állapotú mint a Micheline. Évjáratban mindkettő ugyanaz 2008-2009-es. Van valakinek tapasztalata a Pirellikkel (a 929rr-ről szedtem le, mart arra Dunlop Sportmax GP került).
Próbálok képet felrakni, de kevés sikerrel
Végre itthon a darázs. Hóesés előtt még volt idő egy kis próbaútra :) !
Holnap vagy szerdán érkezik a dob. De van már róla egy "kémfotó"
Ha pilot power volt az jo h kibirt annyit. Nkm a husqvarnamon 1200 km utan elfogyott a fele. Bar nem tura uzemmodban. Sztem ha nem adom el max 5ezer megy bele
A láncos dologhoz.:

Nem vagyok egy állat, nem cibálom a kuplungot ész nélkül. Az évet még "kibírta volna" a lánc, de mivel gumicsere (-Michelin Pilot -érdekes, ez is csak 9K bírt ki) esedékessé vált, gondoltam minek szezon közben ezért szervizbe vinni, cseréljék ki most. Láttam már a lengővilla jelölésen, hogy a végén van a lassan a lánc, de gondoltam ezt döntse el a szerviz. A megnyúlás vélhetően azért jött elő hamarabb (feltételezés) mert elég gyakran használtam városi forgalomba úgy, hogy 4-5 fokozat, és játszottam a gázzal, relatív folyamatosan rángatta azt. Lehet badarság, de másra nem tudok gondolni. Vettem rá X gyűrűs láncot, és persze nem fém színűt :) Kíváncsi vagyok, hogy gumi-lánc kombó meddig húzza.....
matt kék 60 zsír ujj dobozban van nem volt még felszerelve.
van fent róla kép a fórumon .
Azt mondtad, hogy nem volt még lánccsere....Nekem is vezetett szervízkönyves, lánc csere nincs beírva, elméletileg lehet még gyári.Haverom CBR 600 RR-jébe is 24 ezer van , újan vette, és még hibátlan a láncszett rajta.
Hát nemtudom, enyém első tulajos szervizkönyves 8000km-ig 9000töl van nálam. és mondjuk bőven bírja még. de tudja a franc h gyári e
Én kérdeztem nem régen. Az enyémen is Regina van, de azt mondták, hogy az nem lehet gyári. Most megnyugodtam, hogy biztos nem volt gyepálva a motor, mert még jó állapotú 25 ezer km-nél.
Nemtudom ki kérdezte! De nekem 08-as hornetem van. Gyárilag Regina lánccal. 10 000km van a gépben. ami biztos. és nem volt még lánccsere.
ó köszönöm a videót. hát szerintem nagyon jó lett, nem az az órdítós de fasza lett szerintem. meg jól is néz ki.. Szép, igényes munka
Mi lenne az ára? Színben milyen?
Szevasztok!
Eladó egy újabb hornetre való sebring gp6 kipufogó.Kivehető szűkítővel,E jelzéssel,összekötőcsővel,takarólemezzel.
Akit érdekel a balu88@mailbox.hu címre írjon.
Üdv:Balu
Jövő héten lesz az enyém is kiherélve ;)
titi54!

Remélem megfelel :) Én imádom, de szerintem senki nem csalódik ebben a kis méregzsákban :) mindenkinek sok szeretettel.:

http://youtu.be/5yTzCcQ2TjA (régi)

http://www.youtube.com/watch?v... (régi)

http://www.youtube.com/watch?v... (elb@sztam :) forgatni kell a kijelzőt :) )
2-es kép nagyon bejön! Az a baj én mindig előbb a hátteret nézem, ami patika, meg az a soproni csápos szép!(furaízlésemvan)
Üdv.: Gabó!
Nem mondtam, hogy szar, egy jó befelyezés kell! Én arra is gondoltam, hogy hagyom a műanyag tartót, csak megdöntöm a r.táblát, ügyes műanyagos megtudja csinálni.
nem szar, csak szokni kell A sárvédő meg kell, nélküle 1/2karú óriás, aki összepiszkítja magát :)
Az én új hátsó sárvédőm meg úton van. Karbon :) nyamm
Feldobtam én is pár képet, vettem egy üléspúpot, meg egy kerékjárati ívet.
Az faca! Ezért nem vágtam még le...
O.K. köszi
Vettem én is hátsó sárvédőt, most van a festőnél!