Koszi. Ez a Ferodo platinum mit tud? En ferodo sintert hasznaltam eddig masik motorjaimba az bevalt. De ezt a platinumot nem ismerem. Van olyan jo mint a sinter?
Szerintem kizárt. A sajátom is és az összes PC41, amit eddig láttam szalonban vásárolt új volt és mindegyiken DID volt. A gumik között volt eltérés mert szerelték Michelinnel és Bridgestonnal is.
Szerintem cserélték a láncot. Nézd meg még esetleg a lánckereket is, mert gyárilag Sunstarral vannak szerelve.
Szevasz Isti!
Ha a csavart ki is tudod hajtani, akkor is az idom két jobb oldali csavarját ki kell venned, meg a kapaszkodót le, hogy kicsit tudj feszíteni az idomon, mert ki kell alóla bujtatni a gyári kipuf fülét-szilentjét.
Szóval nem érdemes kínlódni így, egyszerűbb, és gyorsabb, ha kapásból leveszed az egészet.
Küldök képeket és árat!
Hornetet szereltek valaha gyárilag Regina lánccal?
Szerintem cserélték a láncot. Nézd meg még esetleg a lánckereket is, mert gyárilag Sunstarral vannak szerelve.
Csak reménykedtem,hogy egyszerűbben sikerül levenni, mindegy neki is állok.
Ha a csavart ki is tudod hajtani, akkor is az idom két jobb oldali csavarját ki kell venned, meg a kapaszkodót le, hogy kicsit tudj feszíteni az idomon, mert ki kell alóla bujtatni a gyári kipuf fülét-szilentjét.
Szóval nem érdemes kínlódni így, egyszerűbb, és gyorsabb, ha kapásból leveszed az egészet.
BOLDOG KARÁCSONYT!
Lenne egy kérdésem,gyári dob levételhez farokidomot le kell szedni,
vagy az ülés lekapásával le tudom csavarni a dobot?