Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

bocsi targytalan most beszeltem a haverrel akinek kell es mondta h mar talalt enezest...
vegyel fel lecci msn-re csong_lee@hotmail.com
98-05-ig van hasidomom hozzá.de tudok újabbhoz is! Irj a basi2(kukac)citromail.hu -ra.
Küldök képeket és árat!
udv mindenkinek es buek.. azt szeretnem megkerdezni h nincs e valakinek hornetre felszerelheto hasidomja? elerheto aron..
O.K Köszi!
RK vagy D.I.D. lánc a gyári. Regina az valami olasz lánc. Biztos, hogy nem gyári.
Koszi. Ez a Ferodo platinum mit tud? En ferodo sintert hasznaltam eddig masik motorjaimba az bevalt. De ezt a platinumot nem ismerem. Van olyan jo mint a sinter?
Szia Chubby!
Hornetet szereltek valaha gyárilag Regina lánccal?
CB600FA Hornet '08: két első tárcsára 15980 Ft.
megfejtettem
Én vagyok satu , de akkor egy komplett szett, a két darab első tárcsára, 2008-as pc41 ABS-esre mennyi pénz?
Ferodo Platinum, lelőhely Budapest, vagy posta..:-)
A lánckerék Sunstar, ezért fura...én is úgy tudom, hogy D.I.D-el szerelik.
Szerintem kizárt. A sajátom is és az összes PC41, amit eddig láttam szalonban vásárolt új volt és mindegyiken DID volt. A gumik között volt eltérés mert szerelték Michelinnel és Bridgestonnal is.

Szerintem cserélték a láncot. Nézd meg még esetleg a lánckereket is, mert gyárilag Sunstarral vannak szerelve.
Típus, lelőhely?
Hát nem egészen... az ár 1 első tárcsára vonatkozik..:-) és ugye akkor 2x..
Sziasztok!2007-es PC41-et szereltek gyárilag Regina lánccal?
Az a szett a 3 párra vonatkozik?Akkor jöhet!
Sajnos ahhoz nincs ilyen jó áron... :-( Az ára 7990/szett (lucifer0820@freemail.hu)
Fékbetét kellene nekem de '07 600/FA-hoz!
Köszi...

Csak reménykedtem,hogy egyszerűbben sikerül levenni, mindegy neki is állok.
Szevasz Isti!
Ha a csavart ki is tudod hajtani, akkor is az idom két jobb oldali csavarját ki kell venned, meg a kapaszkodót le, hogy kicsit tudj feszíteni az idomon, mert ki kell alóla bujtatni a gyári kipuf fülét-szilentjét.
Szóval nem érdemes kínlódni így, egyszerűbb, és gyorsabb, ha kapásból leveszed az egészet.
Eladó két szett EBC FA226 első fékbetét CB600F/FS Hornet-ba (1998-2010) csupán 4590 Ft/szett áron.. Mail: lucifer0820@freemail.hu
ÜDV.

BOLDOG KARÁCSONYT!

Lenne egy kérdésem,gyári dob levételhez farokidomot le kell szedni,
vagy az ülés lekapásával le tudom csavarni a dobot?