Egyenlőre semmire :) Ma voltam a darazsamnál, és volt alkalmam meglesnem egy 600RR e-h tengelyét, ami üreges. Szóval utána járok, hogy kompatibilis egymással a 2 tipus, aztán meglátom, hogy csere vagy eszterga pad a következő lépés.
Lövök ide képet, a javát pedig a profilra, ha valakit érdekelnek a képek..... kicsit belenyúltam a gyári vonalakba, kíváncsi vagyok, hogy kinek hogy jön be. Reményeim szerint lesz egy előtte - utána kép :)
Értem. Alumíniumból ha meg van esztergálva, utána el lehet küldeni eloxálni, vagy fekete POM-ból kell megcsinálni, az egyszerűbb.
Milyen segítségre gondolsz? Esztergagépem van.
Nekem a Horneten sosincs szagom. Pedig lámpánál álláskor magam is érzem, hogy büdi vagyok Igaz lefelé konyul a sportdob. Ellenben az FZ6-on, a gyárival is durva, sportdobbal meg különösen és nem csak a hátul ülőé. Pedig mi nem is vagyunk nagy darabok (én 160/60, párom 160/65) Na erre varrjatok gombot
A bőr cucc is átveszi azt a kellemes illatot, ami távozik a mociból, persze a textilen jobban érződik. Az meg igazából mindegy, hogy sportkipuff, vagy gyári. Hornetemen akra volt, a ciberén gyári van, és ugyan az a fincsi illat jön belőlük Mondjuk a hornet kicsit jobban szellőzött nadrág tájékon
Ha indul a szezon, tuti visszarakom a gyári dobot, 1 próbára. Mikor vettem, már rajta volt az Arrow, úgy hogy nincs összehasonlítási alapom, és nekem csak kordura kabátom van, egyenlőre de az büdös /és azt nem nevezném illatnak/. Motorozás után, éjszakára mindig kiraktam szellőzni az erkéjre.
Gondolom függ a testmagasságtól testalkattól is,hogy mennyire keveri vissza a kipufogó gázokat,én textil kabátról tudok nyilatkozni, bőr kabát biztos nem veszi be úgy a szagokat.
Sziasztok
2000es évjáratú hornethez mennyiért lehet kapni sérülés mentes tankot? a 2002utánni első lámpát fellehet rakni a régennire? vagy az üveg stimmel?
Nos. A tengely ha nem nyitott mindkét végén, akkor marad az eszterga gép. A tengely közepén végig fut egy menetes szár, és a menetes szár két végére van rögzítve a gomba... Ha ettől van egyszerűbb +oldás, szóljatok!
Elég patetntul tiszta! :) A lánc + lánckerék új, vagy ennyire sikerült minden kosztól megszabadítani?
Lövök ide képet, a javát pedig a profilra, ha valakit érdekelnek a képek..... kicsit belenyúltam a gyári vonalakba, kíváncsi vagyok, hogy kinek hogy jön be. Reményeim szerint lesz egy előtte - utána kép :)
Értem. Alumíniumból ha meg van esztergálva, utána el lehet küldeni eloxálni, vagy fekete POM-ból kell megcsinálni, az egyszerűbb.
Milyen segítségre gondolsz? Esztergagépem van.
Rád akkor biztosan illik a leírás!Büdüskölök!
Egy a lényeg, hogy jövő héten meg lesz a sport dob (Raptor)...
Igazából valami eloxált cuccra gondoltam elsőkörben. Ha ez nem megoldható, akkor műanyag és fekete.
Tudsz segíteni?
2000es évjáratú hornethez mennyiért lehet kapni sérülés mentes tankot? a 2002utánni első lámpát fellehet rakni a régennire? vagy az üveg stimmel?